SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya 'Kaptan' Kurbanı: 1-2

0
Güncellendi - 2019-02-17 23:42:31
E.Yeni Malatya 'Kaptan' Kurbanı: 1-2
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya karşıya geldiği maçta rakibine 2-1 yenildi. Karşılaşmanın 39. dakikasında orta sahada rakibine sert bir faul yapan Adem Büyük kırmızı kartla  oyun dışı kalınca Yeni Malatya maçın büyük bölümünde 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı. Birçok oyuncusu da sahada 'hayal kırıklığı' olan Evkur Yeni Malatyaspor'un tek golü 65. dakikada Ömer Şişmanoğlu'ndan gelirken, Beşiktaş'ın gollerini 48. dakikada Atiba, 70. dakikada Adem Ljajic attılar.  Karşılaşmayı 14 bin 751'i ev sahibi, 1118'i de misafir takım taraftarı olmak üzere toplam 15 bin 869 biletli futbolsever izledi.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Cüneyt Çakır (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Bahattin Duran (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Tarık Ongun (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.hakem Serkan Çınar (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi), VAR Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu (Ankara Bölgesi-Süper Lig Hakemi), AVAR Hakemi Ali Şansalan (Çanakkale Bölgesi-Süper Lig Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 6.Guilherme Costa Margues (Dk.79 24.Barış Alıcı), 7.Ömer Hasan Şişmanoğlu, 8.Murat Yıldırım (Dk.56 19.Ahmed Ildız), 10.Adem Büyük, 20.Mitchell Donald, 22.Danijel Aleksic, 28.Murat Akça (Dk.72 15.Mustafa Akbaş) , 29.İssam Chebake, 44.Arturo Rafeal Mina Meza, 92.Bülent Cevahir

YEDEKLER: 35.Abdulsamed Damlu, 11.Eren Tozlu, 15.Mustafa Akbaş, 18.Muenfuh Seth Sincere, 19.Ahmed Ildız, 24.Barış Alıcı, 39.Erkan Kaş, 66.Robin Yalçın

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

BEŞİKTAŞ: 1.Loris Sven Karius, 13.Atiba Hutchinson, 15.Nicolas Johnny İsimat Mirin, 17.Jeremain Marciano Lens (Dk.68 7.Ricardo Andrade Quaresma Bernardo), 19.Güven Yalçın (Dk.62 23.Shinji Kagawa), 22.Adem Ljajic (Dk.89 11.Mustafa Pektemek), 14.Domagoj Vida, 26.Dorukhan Toköz, 71.Burak Yılmaz, 77.Gökhan Gönül, 88.Caner Erkin

YEDEKLER: 97.Utku Yuvakuran, 3.Adriano Correia Claro, 6.Gary Alexis Medel Soto, 7.Ricardo Andrade Quaresma Bernardo, 11.Mustafa Pektemek, 12.Enzo Pablo Roco Roco, 20.Necip Uysal, 21.Muhayer Oktay, 23.Shinji Kagawa, 95.Cyle Christopher Larin

TEKNİK SORUMLU: Şenol Güneş

GOLLER: Dakika 48 Atiba, Dk. 70 Adem Ljajic (Beşiktaş), Dk. 65 Ömer Şişmanoğlu (E.Yeni Malatya)

KIRMIZI KART: Dk.39 Adem Büyük (E.Yeni Malatya)

SARI KARTLAR: Murat Akça (E.Yeni Malatya), Adem Ljajic (Beşiktaş)

Dakika 1: Yeni Malatya savunmasının ofsayt diye duraksadığı anda topu kapan Lens cezaalanına ortaladı, Burak Yılmaz istediği gibi vuramadı, ardından Güven vurdu, defanstan döndü. Bu dakikada Burak kısa bir sakatlık geçirdi.

Dakika 3: Malatya atağında Ömer Şişmanoğlu, Dorukhan'la mücadelesi sırasında sakatlandı, tedavi için saha kenarına çıktı.

Dakika 9: Sahasındaki akını kesen Yeni Malatya Ömer Şişmanoğlu ile kontraatak geliştirmek istedi, Vida'nın orta sahadaki müdahalesiyle atağı engellendi.

Dakika 10: Yeni Malatya savunması atak geliştirmek isterken kaptırılan topta Dorukhan, Burak'a ara pas çıkardı. Defansın arkasına sarkan Burak Yılmaz ofsayta takıldı.

Dakika 15: Sağdan gelişen Malatya atağında Aleksic çok şık bir pas çıkardı, ancak Ömer Şişmanoğlu vuramayınca, takımını golden etti.

Dakika 18: EYMS'nin atağında Bülent Cevahir soldan ortaladı, Dorukhan'a çarpan top kornere çıktı. Korner atışını Aleksic kullandı. Gelen topMurat Akça kafayı vurdu, ancak çerçeveyi tutturamadı.

Dakika 19: Sağdan tehlikeli atak geliştiren Aleksic'i Vida kornerle durdurabildi. Atıştan sonuç yok.

Dakika 23: Beşiktaş atağı kornerle sonuçlandı. Atışı Caner kullandı, gelen topu defans karşıladı.

Dakika 27: Yeni Malatya atağında, topa sahip olan Chebake'nin sert şutunda top üstten auta çıktı.

Dakika 29: Defanstan gönderilen top için rakip defans arkasına sarkmak isteyen Ömer Şişmanoğlu ofsayta düşünce, atak sonuçsuz kaldı.

Dakika 30: Beşiktaş atağı tehlikeli gelişti. Sağ çaprazda topla buluşan Burak ortaladı, Adem Ljajic gelen topu düzeltti ve vurdu. Çok iyi yer tutan Ertaç golü önledi, savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 34: Beşiktaş'ın soldan kazandığı korner atışını Caner kullandı. Gelen topa yükselen Dorukhan kafayı vurdu, direğe çarpan top auta gitti.

Dakika 37: Beşiktaş sağdan serbest vuruş kazandı. Defansın müdahale ettiği topu önünde bulan Adem Ljajic'ien vuruşundan gelen topa Adem yatarak müdahale etti ve kornere çeldi. Korner atışından sonuç yok.

Dakika 41: Orta saha mücadelesi sırasında Lens'in ayağına arkadan basan Adem Büyük önce sarı kart gördü. VAR'a başvuran hakem, daha sonra kırmızı kartı gösterdi ve E.Yeni Malatya 10 kişi kaldı.

4. hakem ilk yarının sonuca 5 dakikalık uzatmayı işaret etti.

Dakika 45+3: Burak Yılmaz'dan gelen topa Güven Yalçın vurdu. Aut.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Dakika 46: Beşiktaş bu yarıya hızlı başladı. İlk dakika içerisinde gelişen atakta Caner'en pasıyla Burak Yılmaz bir anda kaleyle karşı karşıya kaldı, kötü vurduğu topa müdahale eden Ertaç gole izin vermedi.

Dakika 47: Burak Yılmaz'la paslaşan Adem Ljajiz cezaalanının sağ çaprazından sert vurdu, Ertaç müdahale etti.

Dakika 48'den itibaren peş peşe korner atışları kullanan Beşiktaş, 3'üncü atıştan gelen topun yarattığı karambol sırasında Gökhan Gönül'ün aşırdığı topla buluşan Atiba'nın vuruşu ile öne geçti:0-1

Dakika 53: Beşiktaş bu kez Adem Ljajic'le ev sahibi takımın kalesini yokladı, bu oyuncunun vuruşunda top kaleyi tutmadı.

Dakika 62: Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'la attığı sutta top kaleyi bulmadı.

Dakika 65: Beşiktaş bu dakikada atak geliştirdi. Burak Yılmaz'ın pasına Lens vurdu, Ertaç gole izin vermedi ve bu atak Yeni Malatya atağı başlattı. Aleksic'in attığı uzun  topla cezaalanının önünde buluşan Ömer Şişmanoğlu bekletmeden vurdu ve yerden giden top Karius'un sağından ağları buldu:1-1

Dakika 70: Beşiktaş Adem Ljajic'le yeniden öne geçti. Caner'in pasında ön direkte topla buluşan Adem, golü kaydetti:1-2

Gole sevinirken korner bayrağını kıran Adem sarı kart gördü.

Dakika 73: Yeni Malatya'nın soldan gelişen atağında topla buluşan Ömer Şişmanoğlu çizgiden pas çıkardı, ceza yayı üzerindeki Donald'ın şutu farklı bir şekilde auta çıktı.

Dakika 76: Beşiktaş atağında Adem Ljajic'in şutuna defans müdahale etti, Burak Yılmaz dönen topa vurdu, aut.

Dakika 78: Malatya savunmasının arkasına atılan topa Burak Yılmaz hareketlendi, ancak aşırtma vuruşunda top yandan auta çıktı.Dakika

79: Hava topuna yükselen Ömer Şişmanoğlu ve Vida kafa kafaya çarpıştı, iki oyuncu da kısa süreli sakatlık geçirdi.

Dakika 85: Beşiktaş'ın sağdan kazandığı korner atışını Adem kullandı, Malatya defansı topu uzaklaştırdı.

Dakika 87: Yeni Malatya soldan korner atışı kullandı. Ancak devamında Mina'nın Dorukhan'a müdahalesi hakem tarafından faul olarak değerlendirildi.

Karşılaşmanın 4. hakemi 4 dakika ek süreyi gösterdi.

Dakika 90+1: Beşiktaş atağında sağ kanattan Quaresma ortaladı. Kale önünde topla buluşan Kagawa'nın kafa vuruşu, yandan autla sonuçlandı.

Karşılaşmayı Beşiktaş, 2-1 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatya Gazetesi, AA, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

46 yorum yapılmış

  • erol (5 yıl önce)
    Bir ordunun komutanı vurulursa o ordu çöker.Böyle kaptanlar olursa sürekli çökeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • levent (5 yıl önce)
    ben Adem Büyük denilen oyuncuyu oldum olası sevemedim. malatyanın puanlarına sebep oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Ademin yaptığının eşi benzeri yok.Bana süper ligden bir örnek gösteremezsiniz.Böylesine açık,kasıtlı,bilerek ve isteyerek kendini attırmak isteyen bir futbolcu gösteremezsiniz.Yazık.Paranızımı alamıyorsunuz,nedir bu ihanet?
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (5 yıl önce)
    Nerede 1.lik inşallah o günleride görürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    ADEM BÜYÜKÜN BU KAÇINCI VUKUATI SAYISINI BEN BİLE UNUTTUM? DİKKAT EDİYORUM HEMEN HEMEN HER MAÇ ŞAHSİ OYNADIĞI İÇİN BİR ÇOK MAÇTA TAKIMI YAKIYOR! BİR ÇOK MAÇTA DA DÜN OLDUĞU GİBİ HİÇ YOKTAN GEREKSİZ VE POZİSYON BİLE YOKKEN YAPTIĞI SAÇMA HAREKETLER YÜZÜNDEN GÖRDÜĞÜ SAÇMA KARTLARLA TAKIMI YALNIZ BIRAKIYOR! BAK ADEM EFENDİ KIRDIĞIN CEVİZ KIRKI GEÇTİ YETER ARTIK! TAKIM İÇİN OYNAYACAKSAN ADAM GİBİ OYNA YOK BAŞIMIZI YAKMAYA DEVAM EDECEKSEN İŞİN GÜCÜN RAST GELE HADİ YALLAH! BIKTIK USANDIK YAV YETER ARTIK! İNSANDA BİRAZ SPOR AHLAKI OLUR BE! İKİ HAFTA ÖNCE YORUMCU HINCAL ULUÇUN SÖYLEDİKLERİ AKLIMA GELİNCE ADAM HAKSIZ DA DEĞİL YANİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • emirza44 (5 yıl önce)
    Adem çok kaliteli bir oyuncu olmasına rağmen çok büyük bir hata yaptı ve takımını sattı ama Murat akça ya ne demeli defasın içine etti kesinlikle kızağa çekilmeli,sıra geldi Ömer efendiye konya'da boş kaleye gol atama sonra hasbel kader attığın gole sevinme kulaklarını tıka , git sen bu şehre layık değilsin!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (5 yıl önce)
    Oyuncularda rehavet var. Ayaklar yere basmıyor.bazıları ligi bitirmiş. Adem büyük hep böyle. ..Q7 gibi.bize asker lazım.erol hoca sevgiler.Ertac adamsin
    0
    0
    Yanıtla
  • İddia (5 yıl önce)
    Ademm büyükk böyle olacagını söyleseydin bizde iddia oynardıkk be koçumm yaptıgının başka açıklaması yook ,maça geldik hasta olduk evde yatik sende keyfini sür ademiddia...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Rezil bir top oynadık.Allah korudu farklı yenilebilirdik.Kırmızı kart bence doğru karar.Resmen ezildik.Maç farka gitmesin diye biran önce bitmesini istedim.Guilerme'nin hiç etkisi yok.Bu takımda kulağı çekilecek çok oyuncu var.Hayırlısı olsun diyelim.İnşaallah herkese ders olur bu maç.Beşiktaş forvetleri gününde olsa,Ertaç formsuz olsaydı bu maçta en az 5 gol yerdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (5 yıl önce)
    Ademin yaptığı hareketi aradan bir gün geçmesine rağmen Hiç bir yere koyamadım.Sen Kaptan bilmiyormusun?Takımın hücum hattı hep sakat,rakiple aranda 2 puan var.Kendi sahanda ve müthiş taraftar desteğiyle oynuyorsun.Sen kalkıp göz göre göre,kırmızı kartın çıkacağı en tehlikeli hareketi daha ilk yarıda oyunun başında bunu yapıyorsun.Maçı berbat edip koydun.Kaleci Ertaç iyi günüde idi.En az net 5 tane top çıkardı.Yönetim umarım,gerekeni yapar.Hiç bir futbolcu takımın üstünde değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Stat (5 yıl önce)
    Stat dan sorumlu kişi istifa ermeli
    0
    0
    Yanıtla
  • MAHMUT AÇIKGÖZ (5 yıl önce)
    Adem baçın başlangıcından itibaren oyundan atılmak her yolu denedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Takım maça çok kötü başladı, gerçekte dört maçtır, kompakt savunma bozulmuştu, Sadık gittikten sonra savunma çok pozisyon veriyor. Ertaç farkı önledi, Adem karta kadar iyi oynadı. Kart olayı doğru ama şansızlıktı. Murat'ların ikisi de iyi değildi. Ertaç, Chabek, Bülent, Mina ,Donald, Aleksiç ve Ömer çok iyi oynadılar. Ahmet bu takımda ilk 11 de olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Adem adem diyoruz da, adilin hiç mi suçu yok, sadiktan sonra gol yemediğimiz mac yok,varsin sezon şunu bedelsiz gideydi, alınan da para olsa, 2 maçta galibiyet primi, yine bautaib ilerde basan, defansa yardımcı bir oyuncuydu, 3 kuruş kar için takim form tutmuşken elindekileri satar, yerine çürük çarık oyuncu toplarsan bunlar daha iyi günler olur,
    0
    0
    Yanıtla
  • Eren (5 yıl önce)
    Adem adem diye bağıran maskesini takan taraftar Hıncal Uluç’un Malatya hakkında söyledikleri evet yanlıştı ama adem hakkında ne dediyse harfiyen doğruydu bunu ancak bu hafta gördünüz. Geçmiş olsun şunu unutmayın adem büyük falan değil Malatya büyük nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Hoca futbolcuları sanki tanımıyor takım doğru dürüst top oynayan yoktu hep bi telaş içinde Adem yapacağını yaptı Ömer attığı gole sevinmiyor kuşağını kapatıyor anlam veremiyorum hoca bunları nasıl oynatıyor Ertaç hariç çaba sarfeden yok hakemde tuzu biberi buyurun taraftarlar içinde dolu Beşiktaşlılar vardı arkadaşlar sözde Malatyalı yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Adem adem adem biraz gururun varsa Malatya da kalmazsın
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    Metin kardeşim ya futboldan anlamıyorsun yada duyusal davranıyorsun Haken ne yaptı omu rakibin ayağına bastı omu topu öldürdü malatya iyi değildi demek bile az gelir BERBATTI REZİLDİ RUHSUZDU Ademde bu saydıklarımın başıydı takmışsınız hakem bırakın bunları evet Adem kadro dışı kalmalı karttan öncede kaptırdığı ezdiği topları saymakta zorlandım kart gördü gitti en azından maç boyu snirlelerimizi bozmadı ..maçın başında ilk yorumuma bakarsan bu maçın 1-3 biteceğini yazmıştım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben ademi savunmuyorum adem değilde aleksic olsaydı hakem yine kırmızıyı verecekti kafaya koymuş yoksa adem her maç patlamaya hazır bomba,oynanan oyunuda savunmuyorum tarihi bir yenilgi alabilirdik maçı en az 6-7 gol yiyerek tamamlayabilirdik savunma yok bir tek minayla olmuyor gulherme fener maçından sonra sanki içine kapandı kaldı acilen psikolojik tedavi desteğe ihtiyacı var ilerde güveneceğimiz golcümüz yok kamaraya umut bağladık,beşiktaş kayseriden konyadan daha kolay bir rakipti 10 kişiyle bilealabileceğimiz bir maçı evet çok berbat bir oyunla kaybettik direnç yok kazanma hırsı yok çok dağınık bir futbolla kalecimiz ertacın sayesinde rezil olamadan bitirdik,ama unutmayalım bu oyuncular bizim canımız hepsini çok seviyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun,sen bir kere Malatyasporlu değilsin.Ben maça gelemedim.Beinsportda seyrettim.Spiker ademin faulunden sonra sarı kart olmalı dedi.O pozisyonun vardan iptal edileeğini falan düşündüki bu sarı kart olmalı dedi.pozisyona kırmızı kartı hakem gösterince spiker bir an duraksadı ve inanamadı.Burada Adem suçlu ancak senin dediğin gibi hakemi falan geçin ifadesi de çok yavan.Şampiyonluğa oynayan bir takım karşısında ,Takım 10 kişi kalıncaya kadar nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadı.Malatyasporda ileride oynuyan oyuncuların hepsi,ömer dışında sakat.Bunları hesaba katmadan takım berbat,,ben demedimmi laflarınız hiçbirşey ifade etmiyor.O kadar hissi yazmışsınızkı ben maçın 1-3 biteceğini yazmışdım diyorsunuz.Maç 1-2 bitti.Yabancı kardeşşş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısıı (5 yıl önce)
    Cüneyt Çakır eyyamcısının ekmeğine yağ süren haftalardır yalandan futbol oynayan şehre ihanet eden artık faydasından çok zararı olan bu adem derhal kadro dışı bırakılmalıdır!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Cüneyt Çakır "VAR"Adem Büyük "YOK"
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    hakem resmen maçı katletti futbolcuların direncini hırsını seyircinin zevkini ezdi geçti,adem koşupta bilerek isteyerek art niyetle futbolcuya bodozlama dalsaydı tamam kırmızı kart ama öylebir durum yok art niyet yok şiddet yok sarı kartla devam ettirmek varken hakemin birinci görevi oyunu 11-11 tamamlatmak varken ortada sakatlanma yok itiş kalkış yok gole gitme yok art niyet yok sarıyla geçiştirmek varken kırmızı göstermek art niyettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Resmen ihanet. Adem sezon sonuna kadar kadro dışı olmalı. Sezon sonu güle güle. Erol hoca sakın ha Adem den olmaz artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (5 yıl önce)
    fifa kokartlı hakeme var hakemleri ders veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (5 yıl önce)
    adem büyük denilen adam bu kadar rezil oynayıp takımı batırdığı sürece yorum yapmaya gerek yok.. eskiden sedat vakası vardı habire maçı sabote eden şimdide bu adem çapsızı var. faydadan çok zarar veriyor bu takıma.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (5 yıl önce)
    Kırmızı kart pozisyonunda adem kaleleri karıştırdı sanırım böyle bir faul rakip atağını kesmek için dahi yapılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Geçen hafta konya maçında hoca Adem e 90 dk nasıl tahammül etti diye yazmıştım.bugünde Adem yaktı takımı.Biz hıcal uluça boşuna tepki vermişiz.Bir daha Ademi malatyaspor formasıyla görmek istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ADEM (5 yıl önce)
    Beşiktaşın attığı şut 21, evkur malatyasporun 4.. Her şey ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    sakın hakeme laf etmeyelim bu maçı katleden Adem denen sporcu müsvettesi .takıma takviye yapılmadan takım daha iyiydi hoş güzel öylede böylede bu yönetim bu takımı getirebileceği en iyi yer liğ 6.lığı adamlar avrupa istemiyorlar onlarda haklı avrupa içinde para lazım bu yöönetim ise az para harcayarak futbolcu satarak para kazabma yollarında haksızmı hayır haklı liğ 3.lüğüne oynayan takımın taraftar sayısı ortada o nedenle üzülmeyin bulunduğumuz konuma şükredelim 2019-2020 yılı sonunda 1.liğe merhaba diyelim ...kızmak yokkk gerçekler bu kardeşşşş
    0
    0
    Yanıtla
  • 1.liğe mi 1 lige mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Takım 41.Dakikadan sonra 10 kişi kalmış.Ne bekliyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (5 yıl önce)
    Adem E BÜYÜK bir ceza lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Adem Kücük nasil böyle bir macta bu hareketi yapar. Yaziklar olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısıı (5 yıl önce)
    Bu kaçıncı be Adem birde kaptan olacaksın elimizdeki maç ne hale geldi! Hıncal Uluç'u bile haklı çıkardın yazıklar olsun sana koskoca Malatya'ya ihanet ettin!
    0
    0
    Yanıtla
  • sarıkırmızı (5 yıl önce)
    Adem e alkış çalan o sözüm ona taraftarlar skordan memnunlar mı eğleniyor muyuz beyler??
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Kaptan böyle sorunsuz davranamaz, artik malatyada kaptan degil cayci bile olamaz bir büyüklük yapacaksa sorunsuz sekilde sezon sonu ayrilmali Bu ilk degil sonda olmaz. Geldiginden berli ya sakat ya sari Kart cezalisi 10 macta 1 iyi mac cikaracak kaptan böyle büyük olamaz. Sezon sonu tesekkür edilmeli. Birileri Hep 4 büyükleri yukarida görmek istiyor Cünkü büyük camialar Para güc seyirci onlarda. Bu yüzden Türk futbolunun hali ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tunahan (5 yıl önce)
    İkinci yarıda tanınmaz halde takım,hiç böyle görmemiştim,beş dakikada üç sıfır olacaktı nerdeyse
    0
    0
    Yanıtla
  • Tunahan (5 yıl önce)
    Cüneyt gibi Malatya’yı her bulduğu fırsatta doğrayan hakem müsveddesi kaçırır mı hiç böyle fırsatı
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (5 yıl önce)
    Hakem ypmis yine yapacagini
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakem yapmadı, Adem sattı malatyamı. Hıncal a boşuna kızmışım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (5 yıl önce)Cebocan44 isimli kullanıcı yorumuna
    Maca bakamadim calisiyordum dogru soyluyirsun yaziklarcolsun ademe
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    takımın kötülüğü için elinden geleni yaptı ve başardı kırmızı kartı gördü
    0
    0
    Yanıtla
  • Tunahan (5 yıl önce)
    Hiçbir pozisyon yokken ortada,hakemin gözü önünde yaptığı harekete bak,yazıklar olsun.Bize hayal kurmak yasak zaten,hep birileri çıkıp bir saçmalık yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    bu maç 1-3 biter
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    çok berbat bir oyun oynuyor malatya
    0
    0
    Yanıtla