SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

E.Yeni Malatya İki Kulvarda da Başarı İstiyor

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor hem kupa hem de ligde yolunda iyi bir şekilde ilerlemek istiyor.

Süper Lig'de geride kalan 26 haftada 10 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, haftayı beşinci sırada tamamladı. Ligin ilk yarısında 29 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda oynadığı 9 karşılaşmada hanesine 8 puan yazdırabildi.

Ligin ikinci yarısında sadece 2 galibiyet alabilen Evkur Yeni Malatyaspor'a, milli maç ve seçim nedeniyle lige verilen ara ilaç gibi geldi. Sezonun ikinci yarısında üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle zorlu günler geçiren sarı kırmızılılar, Antalya'da devam eden kamp çalışmasını en iyi şekilde değerlendirip, hem Ziraat Türkiye Kupası hem de Spor Toto Süper Lig'de yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Süper Lig'e hem milli maçlar hem de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle verilen arayı Antalya'da kamp çalışması yaparak değerlendiren sarı kırmızılılar, önce kupada yarı finalde Galatasaray ilke karşılaşacak ardından da bu kez ligde deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

Evkur Yeni Malatyaspor, Antalya kampı dönüşü sonrası üst üste zorlu karşılaşmalar oynayacak.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray ile eşleşen sarı kırmızılılar, 2, 3 veya 4 Nisan tarihlerinden birinde İstanbul tensilcisiyle kupadaki ilk maçını oynayacak. Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın ardından 27.haftada 6 Nisan Cumartesi günü 19.00'da deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Ligin 28.haftasında sahasında 14 Nisan Pazar günü 16.00'da Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek olan sarı kırmızılılar, 29.haftada ise 20 Nisan Cumartesi günü 16.00'da deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

23, 24 veya 25 Nisan tarihlerinin birinde Galatasaray ile kupada rövanş maçına çıkacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de 30.haftada 29 Nisan Pazartesi günü sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılar, 31.haftada ise 5 Mayıs Pazar günü 16.00'da deplasmanda Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, takımın Antalya'da kamp çalışmasını sürdürdüğünü ifade etti.

Süper Lig'de son olarak sahalarında MKE Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ettiklerini anımsatan Gündüz, lige verilen arayı takımın Antalya'da kamp çalışması yaparak değerlendirdiğini söyledi. Gündüz,  "Ligde milli araya Ankaragücü karşısında aldığımız galibiyetle girdik. Ondan önce üst üste puan kayıpları yaşamıştık. Aldığımız galibiyet futbolcularımızın morallerini yükseltti. Bu moralle milli araya girdik. Takımımız bu arayı Antalya'da kamp yaparak geçiriyor. Şuanda iyi bir hava var. Takımımız hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürüyor" dedi.

Ligde ve kupada yollarına iyi bir şekilde devam ettiklerini dile getiren Gündüz, "Antalya'daki kampın ardından Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası yari final birinci maçında karşı karşıya geleceğiz. Takımımız şuanda bu karşılaşmaya odaklandı ve çalışmalarını sürdürüyor. Tarihimizde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final oynayacağız. Bu noktada takımımız bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıyor. Önceliğimiz şuanda Türkiye Kupası" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: EYMS'nin Antalya'da İBV-Vestmannaeyjar  ile oynadığı hazırlık maçına çıkan kadrosu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız