SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

E.Yeni Malatya İzlanda Ekibi İle Karşılaştı

0
Güncellendi - 2019-03-30 01:42:13
E.Yeni Malatya İzlanda Ekibi İle Karşılaştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar ve seçim nedeniyle verilen arayı Antalya'da kamp çalışması yaparak değerlendiren Evkur Yeni Malatyaspor, İzlanda Süper Lig ekiplerinden İBV-Vestmannaeyjar ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'de 37 puanla beşinci sırada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'e milli maçlar ve seçim nedeniyle verilen ara nedeniyle 22 Mart'ta Antalya'da kampa girmişti. Kamp dönüşü üst üste hem kupa hem de ligde zorlu maçlar oynayacak olan sarı kırmızılılar, İzlanda Süper Lig ekiplerinden İBV-Vestmannaeyjar ile bir hazırlık karşılaşması oynadı.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı ve 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Sarı kırmızılı takım oyuna ikinci yarıda dahil olan Danijel Aleksic'in 48.dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. İBV-Vestmannaeyjar 57.dakikada Sindri Snaer Magnússon'un kaydettiği golle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca takımlar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

SAHA: Cornelia Sport Center

EVKUR YENİ MALATYASPOR:30.Fabien Ceddy Farnolle, 92.Bülent Cevahir, 15.Mustafa Akbaş, 44.Arturo Rafeal Mina Meza, 29.İssam Chebake, 66.Robin Yalçın, 8.Murat Yıldırım, 10.Adem Büyük, 17.Michael Pereira, 6.Guilherme Costa Margues, 7.Ömer Şişmanoğlu

YEDEKLER: 35.Abdulsamed Damlu, 11.Eren Tozlu, 77.Rahman Buğra Çağıran, 24.Barış Alıcı, 87.İssiar Dia, 39.Erkan Kaş, 98.Hüseyin Ekici, 98.Berkan Durdu, 19.Ahmed Ildız, 22.Danijel Aleksic, 5.Şeref Can Büyük, 28.Alperen Arslan

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

İBV-VESTMANNAEYJAR: 21.Halldór Páll Geirsson, 38. Vídir Thorvardarson, 2. Sigurdur Arnar Magnússon, 40.Gilson Correia, 6.Matt Garner, 92.Diogo Coelho, 8.Priestley Keithley, 11.Sindri Snaer Magnússon, 18.Telmo Castanheira, 17.Jonathan Glenn, 77.Jonathan Franks

YEDEKLER: 93.Rafael Veloso, 39.Jón Kristinn Elíasson, 14.Nökkvi Mar Nöökvason, 29. Óskar Elías Zoega Óskarsson, 16. Róbert Aron Eysteinsson, 5.Eythór Dadi Kjartansson, 26. Felix Örn Fridriksson, 10.Gudmundur Magnússon, 33.Eythór Orri Ómarsson

TEKNİK SORUMLU: Pedro Hipólito

GOLLER: Dakika 48 Danijel Aleksic (Penaltıdan) (Evkur Yeni Malatyaspor), Dakika 57 Sindri Snaer Magnússon'un (İBV-Vestmannaeyjar).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Maçtan enstanteneler

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız