SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Başakşehir'e Gücü Yetmedi:0-2

0
Güncellendi - 2019-03-04 19:38:13
EYMS'nin Başakşehir'e Gücü Yetmedi:0-2
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, kendi sahasında karşılaştığı lider Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. 44. dakikada tartışmalı bir kararla kazanılan penaltı atışını Emre Belözoğlu kullanarak takımını öne geçirirken, 57. dakikada Edin Visca farkı artırdı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Fırat Aydınus (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Aleks Taşcıoğlu (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Yusuf Bozdoğan (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Hakan Ceylan (İzmir Bölgesi-A Klasman Hakemi), VAR Hakemi Ali Palabıyık (Ankara Bölgesi-Süper Lig Hakemi), AVAR Hakemi Bahattin Şimşek (Aydın Bölgesi-Süper Lig Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 6.Guilherme Costa Marques (Dk.46 24.Barış Alıcı), 8.Murat Yıldırım, 10.Adem Büyük (Dk.74 17.Michael Pereira), 15.Mustafa Akbaş, 18.Muenfuh Seth Sincere (Dk.63 11.Eren Tozlu), 20.Mitchell Donald, 22.Danijel Aleksic, 28.Murat Akça, 29.İssam Chebake, 92.Bülent Cevahir

YEDEKLER: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 5.Şeref Can Büyük, 11.Eren Tozlu, 17.Michael Pereira, 19.Ahmed Ildız, 24.Barış Alıcı, 39.Erkan Kaş, 87.İssiar Dia

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: 34.Fehmi Mert Günok, 5.Emre Belözoğlu (Dk.79 88.Gökhan İnler), 6.Alexandru Epureanu, 7.Edin Visca, 8.Jose Marcio Da Costa-Mossoro (Dk.85 20.Soner Aydoğdu), 13.Fedor Kudriashov, 14.Arda Turan (Dk.74 18.Stefano Napoleoni), 17.İrfan Can Kahveci, 21.Mahmut Tekdemir, 70.Robson De Souza-Robinho, 80.Uilson De Souza Paula Junior- Caiçara

YEDEKLER: 1.Volkan Babacan, 4.Joseph Larweh Attamah, 9.Riad Bajic, 10.Sheyi Emmanuel Adebayor, 18.Stefano Napoleoni, 20.Soner Aydoğdu, 28.Milos Jojic, 33.Uğur Uçar, 35.Serdar Taşçı, Gökhan İnler

TEKNİK SORUMLU: Abdullah Mucib Avcı

GOL: Dk.44 Penaltıdan Emre Belözoğlu, Dk. 57 Edin Visca (M.Başakşehir)

SARI KARTLAR: Murat Akça, Guilherme (E.Yeni Malatya), Visca, Fedor Kudryashov, Emre Belözoğlu (M.Başakşehir)

Dakika 1: Adem Büyük sağdan ortaladı, defanstan seken topu Visca uzaklaştırdı.

Dakika 4: Orta alanda atak başlatmak isteyen Guilherme, Emre Belözoğlu tarafından düşürülerek engellendi.

Dakika 6: Emre'yle verkaç yapan Robinho, sağdan cezaalanına girmek istedi, Malatya defansı kornerle atağı kesti. Visca'nın kullandığı kornerden gelen topu defans uzaklaştırdı.

Dakika 9: Başakşehir atağında, Robinho'nun pasını alan Arda, topu cezaalanına ortaladı. Top Mustafa Akbaş'tan sekti ve kornere çıktı. Başakşehirli futbolcular, bu pozisyonda penaltı kararı beklerken, hakem korner atışını kullandırdı.

Dakika 13: Başakşehir soldan Visca ile serbest atış kullandı. Arka direkteki Arda Turan kafayı vurdu, sağ köşeye giden topu kaleci Ertaç Özbir almayı başardı.

Dakika 15: Başakşehir atağı kornerle sonuçlandı. Visca'nın kullandığı atıştan gelen topu Ertaç kontrol etti.

Dakika 18: Evkur Yeni Malatya atağı soldan Adem'le gelişti. Bu futbolcu cezaalanı önündeki Donald'a pasını aktardı. Donald direkt kaleye şutladı, ancak zayıf gelen topu Mert rahatca aldı.

Dakika 22: Adem Büyük'ün pasını alan Guilherme, kaleye şut atmak istedi, ancak defans araya girerek izin vermedi.

Dakika 26: Başakşehir İrfan Can'la çıkmak isterken topu kayan Adem, Guilherme'ye pas attı, ancak isabetsiz pası rakip defans aldı.

Dakika 28: Malatyaspor atağında Bülent Cevahir soldan çizgiye indi, ortasında top cezaalanı dışında Caiçara'dan sekti. Hakem bu pozisyonda elle oynandığı gerekçesiyle serbest atış kararı verdi. Atışı Aleksic kullandı. Gelen topu bomboş durumda olan Murat Akça, kötü bir kafa vuruşuyla auta gönderdi.

Dakika 30: Başakşehir'in orta alandan başlayan atağında Robinho sağdaki Visca'yı gönderdi. Bu futbolcunun plase vuruşunda iyi yer tutan Ertaç gole izin vermedi.

Dakika 33: Arda Turan'ın soldan ortaladığı topa Visca vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. Yan hakem ofsaytı belirlerken, Fırat Aydınus VAR incelemesine başvurdu ve pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi.

Dakika 37: Arda Turan, kaleye uzak mesafeden sert bir şut çıkardı. Üstten aut.

Dakika 40: Başakşehir atağında Arda Turan, cezaalanında topa hamle yaptı, Bülent Cevahir'le mücadelede kendini yere attı. Hakem hayli tartışmalı olan pozisyonda  penaltı noktasını gösterdi., VAR'a gitme gereği de duymadı.

Dakika 43: Penaltı atışını  Emre Belözoğlu kullandı ve golü attı: 0-1

Hakem ilk yarıda oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

İlk yarı 1-0 konuk takım üstünlüğüyle kapandı.

Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci yarıya Guilherme'nin yerine Barış Alıcı'yı alarak başladı.

Dakika 47: Yeni Malatyaspor atağı kornerle sonuçlandı. Sağ taraftan kazanılan atışı Aleksic kullandı. Gelen topa Mustafa Akbaş kafayı vurdu, üstten aut.

Dakika 49: Malatya cezaalanının sol tarafından vuran İrfan Kahveci'nin şutunda top çerçeveyi bulmadı, üstten auta çıktı.

Dakika 51: EYMS'nin kazandığı serbest atışı Aleksic kullandı. Bu futbolcunun doğrudan kaleye gönderdiği top, kaleci Mert'te kaldı.

Dakika 53: Ev sahibi takım Adem'le atak geliştirdi. Bu futbolcu sağdan koşu yapan Barış'ın gördü, Chebake'nin destek verdiği atak kornerle sonuçlandı.

Dakika 57: Bu dakikada Başakşehir farkı 2'ye çıkardı. Marcio Mossoro'nun sağdan gönderdiği  pasta topla buluşan Visca çaprazdan vurdu ve ağlarla buluşturdu: 0-2

Dakika 64: Sağdan atılan topa Visca hamle yaptı, ancak Kaleci Ertaç bu topu kontrol etti.

Dakika 67: Robinho cezaalanında topla buluştu, ancak defans kapatınca, topu Mossoro'ya aktardı, sonuç yok.

Dakika 68: Malatya atağında Chebake sağdan topu arka direğe ortaladı. Ancak orada topa dokunan olmayınca, savunma uzaklaştırdı.

Dakika 70: Arda Turan'dan gelen topa Robinho cezaalanı önünden sert vurdu, Ertaç tehlikeyi önledi.

Dakika 74: Sağdan gelişen Malatya atağında Aleksic cezaalanına girdi, ortalamak istediği topa Caiçara müdahale etti, korner. Atışı Aleksic kullandı, topu Başakşehir defansı uzaklaştırdı.

Dakika 76: Evkur Yeni Malatya bu dakikada tehlikeli bir atak geliştirdi. Aleksic'in pasını alan Barış Alıcı, sağ köşeye plaseledi, ancak top az farkla auta çıktı.

Dakika 78: Konuk takım Visca'ya farkı artırdı. Fedor Kudryashov'un pasıyla sağdan cezaalanına giren Edin Visca, sıfıra indi ve zor bir açıdan topu kaleye gönderdi. Ertaç'ın müdahale edemediği top ağlarla buluştu. Hakem, VAR incelemesi sonucu ofsaytı belirleyerek golü iptal etti.

Dakika 83: Mustafa Akça'dan gelen topun gelişine Bülent Cevahir vurdu, top kaleyi tutmadı.

Dakika 85: Soldan çizgiye inen Barış Alıcı'nın yerden yaptığı ortada top Kaleci Mert'te kaldı.

Dakika 88: Aleksic uzun topa hamle yaparak defansın arkasına sarkmak istedi, hakem ofsaytı belirledi.

Dakika 89: Başakşehir cezaalanının sağında topla buluşan Pereira'nın surt şutu, Gökhan İnler'den sekti.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+2: Ev sahibi takım Murat Yıldırım'la gole yaklaştı, bu oyuncunun şutu kaleyi bulmadı.

Dakika 90+3: Aleksic'in şutu da kaleyi tutmadı.

Karşılaşma, Medipol Başakşehir'in 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

35 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    yorumcu ve hakemlerin bir eksiksiz hepsi niçin VAR a gidilmediğini,VAR hakemi ali palabıyığın kayseri beşiktaş maçında da VAR hakemi olduğunu ordaki uyduruk pozisyon için bile VAR kullandığını,%100 faul yapan ardanın pozisyonuna hiç müdahele edilmediğini biliyormusunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Namuslu (5 yıl önce)
    Haraç vermesinlerde yenilsinler önemli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (5 yıl önce)
    Takımda ne hücum ne de savunma adına bir organizasyon yok ruh desen zaten hiç yok bundan sonra kolay maçta yok valla değerli hemşehrilerim birşeyler yapılmaz böyle giderse kendimizi dipte bulabiliriz mazallah bu işin şakasıda yok!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat yamaci (5 yıl önce)
    Maçı en önden canlı izledim. Takımın isteksiz, neşesiz, keyifsiz, göze hoş gelmeyen, korkak, defansif, savunma ağırlıklı, korkak oyun tarzını görmemek için kör olmak gerekir. Ademin kendini atmalarını, hakemle ve rakip oyuncu ile nasıl dalaştığını ve haksız fauller istediğini görmemek için kör olmak gerekir. Maç boyunca organize tek atak yok, şut yok, orta yok, kafa yok. Maç 2-0 olmuş. Rakip üzerinde baskı yok. Rakibin deplasmanda 2-0 öndeyken rahat rahat top çevirdiğini görmemek için kör olmak gerekir. Erol bulutun saha kenarında bu durumu bizim gibi izleyip, hiç müdahale edemediğini görmemek için de kör olmak gerekir. Bakın ligin dibindeki takımlar kazanmaya başladılar. Bu gidişat iyi değil. Takımda hiç birşey yolunda değil. Bir sıkıntı olduğunu farketmemek için kör olmak gerekir. Benden söylemesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • doğrucu davut (5 yıl önce)Sedat yamaci isimli kullanıcı yorumuna
    Çünkü bu takım 2 işi bir arada götüremez yani hem kupayı hem ligi kaldıramaz ve maalesef gerileme dönemine girdik haftaya deplasman sonra kupa maçı sonraki maç ta eğer evimizde yenilirsek siz o zaman seyre gelin bakın işte....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Ligin en rezil futbolunu oynuyoruz.Başkan neredesin alo. Aloooo nerdesin ?Çok bilmiş transfer uzmanı başkan Ben izlerken utanıyorum.Hıncalın dibine kadar haklı olduğu kabak gibi ortaya çıktı.Hoca kes guilermeyi,ademi.Tüm rakipler çözdü adamları.Sıkı markajla kitleyip oyundan düşürüyorlar.Onlarda sinirlenip ya sarı ya da kırmızı kart görüyorlar.Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Başakşehir öyle ya da böyle maçı alacaktı, penaltı verilmeseydi, var incelemesinden geçen pozisyonlardan birine gol denilecekti, orası kesin, hüküm verilmiş bir kere, başakşehir bu yıl şampiyon yapılacak, o kadar....yalnız bizim takim harbi cacık, anlam veremexigim durum bu, sanki lig bitmiş, yeni sezon 9ncesinde, tatilden dönüp antalyada ilk kampını yapmış takim hüviyetinde,
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malattya (5 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Saçma bir yorum daha yahu sen ne topmu oynuyosun Allah aşkına ne yapıyosun sahada bir bana soylesene rezaletten beter bir malatyaspor vardı sahada göreceksin bak malatya küme düşecek işte o zamanda boyle saçma sapan yorum yaparsınız.Önce kendi takımına bakacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Okuma özürlü musun sen, yorumda işine gelmeyen şeyler var galiba, ama iki arada bir derede kalma durumları, laf söyletmek havaları, dinine imanna verilen penaltı penaltı miydi?takimin top oynadığını zaten söylüyorum ben, sen8 rahatsız eden durum ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malattya (5 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Bi malatyasporludan daha çok malatyada yaşayıp istanbul takımı cimbomu tutan bir taraftara benziyorsun , öncelikle tek bir takım tut o da mümkünse memleketin malatyaspor olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Rumuzunda 44 yazması kimseyi malatyali yapmaz, bu bir, benim taraftarlığını sorgulama hakkını sana hiç bir kuvvet veremez bu iki, siyasetle futbol ayrı kulvarlarlar, bunun farkına var, başakşehir bu maçı kazanacakti diyorum öyle ya da böyle, proje takim olduğunu cümle alem biliyor, bu konuyla ilgili niye yorum yapmıyorsun, penaltının haksız çalındığını niye söyleyemiyorsun, korkma korkma istilanın bu kadarcık eleştiri yapmayla kesilmez,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Bifuma ve kiralık Barış Alıcı hariç devre arası yapılan transferlerin tamamı hatalı. Bülent Cevahir, Mustafa Akbaş ve Murat Akça 1. Ligde oynar ancak. Murat Yıldırım deli dana gibi koşuyor ne pas ne teknik yok. Donald teknik bir oyuncu ama koşması lazım . Gilermenin hırsı aklının önüne geçmiş.Adem oynamak isterse oynuyor istikrar yok. Formda olan Fornole yerine neden Ertaçla başlandı anlamadım.Sağda Pereira solda Barış Alıcı bugün ilk 11 de başlamalıydı.Erol hoca havaya girmiş. Aklından geçenleri yapar başka bir takımla anlaşırsa gittiği takımda harcanır.Yok ücreti artırın yok sözleşmemi uzatın. İlk önce adam olun adam. Yazık her maçta derde düşürmeyin bizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi Şavata (5 yıl önce)
    Erol hoca takımı başka türlü oynatamazdı. Sakatlar fazla, santrofsuz oynuyorsun. Karşında ligin en iyi takımı, 2 hafta içinde takımı inşallah toparlarlar, Adil başkanıma ders olsun. Buğün Rize ve Ankaragücü 2 yarıdaki transferler ile şu anda ligin en iyi top Orbay'dan takımları , aldıkları futbolcuların en pahalısı , 250 bin dolar. O halde kadroyunun yedeklerinde takımı sırtlamadı lazım.ayrıca maçta arda ve emre bir pozisyondan dolayı , hakemi bayağı fırçaladılar, hakem hiçbir şey yapmadığı gibi, etki altında kalarak , haksız penaltıyı verdi. Var, da inceleme yapma ihtiyacı duymadılar. Sabırlı olalım, yönetimimiz ve teknik direktörümüz, sakatların kadroya katılmadı ile toparlanacağız,
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif yurtsever (5 yıl önce)
    Küme düşme hattı ile aramızdaki mesafe yakında eşitlenecrk galiba 40 puan bile bu yıl kümede kalmaya zor yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Istanbul.takiminin.macina.istanbul.hakemleri. Maci.yoneti.baska.bolgenin.hakemleri.neden. Yonetmedi.isde.netice.haksiz.penalti.karari. .yani.basak.sehiri.sezon.sonunda.hakemler. Sanpiyon.yapacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (5 yıl önce)
    Futbol adına hiç birşey yapmadık. Ancak takım için elinden geleni yapanlarada teşekkür ederim. Hakem hata yapmıştır. Bu doğrudur. Ancak sürekli başkalarını suçlayarak kendimizin yaptığı hatalarıda görmemezlikten gelmeyelim. Maç sıfır sıfır gitseydi ne olurdu acaba. Biz oyunu kilitleyip kontratakla gol arayan takımız. ancak bugün onu bile yapamadık. Rakip oynadı bizde seyrettik. Gol pozisyon sayımız ne kadar acaba. Hoca hata yapmıştır yapmamıştır bilemiyorum. Elindeki kadro bu ona bunu verdiler yap dediler. Takımın gücü bu kadar. 2 Oyuncunun eksikliği takımı ne kadar etkiliyor. Görüyorsunuz. sakatlardan bahsetmiyorum haaa. gidenlerden bahsediyorum.. Neyse onlar gitti diyelim ya yerlerine gelenler. Yerlerine hiçkimse gelmediki... Farklı tarzda oyuncular gitti farklı tarzda oyuncular geldi. Dediğim gibi. mevcutlarla ancak bu kadar olurdu o da oldu... Kulüp yönetiminden hiçbirkimsenin de çıkıp televizyonlarda bir yorum bir demeç verdiğini görmedim. gazetelerde birşeyler yazıyor ancak onuda onlarmı söyledi bilemiyorum. İlk yarıda durum iyiyken arada bir başkanı görürdük. ikinci yarıda başkanın sadece gazete ve sosyal medyadaki resimlerini görür olduk... Başkanı ilk yarının sonunda yapmaması gerekn herşeyi yaptı. Sadece SAT SAT SAT.. Ama Oyuncu AL yok.. Hocanın değil kendi istediği oyuncuları sattı kendi istediği oyuncuları aldı. Ben BAŞKAN acaba takımın hem antrenörü hemde teknik direktörü düşünmeye başlamıştım... Galiba öyleymiş. Sonuç ortada çünkü... Hatırlatayım ikinci yarının şu ana kadar küme düşen takımıyız. Umarım düşmeyiz. Çünkü futbol nankördür. kimse bu takımı süper lige düşüreni hatırlamaz daha çok kim bu hale getirdi de küme düştük diye sürekli dedikoduları yaparlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (5 yıl önce)
    Tuaf Erol hocanin fenerbahce ve basaksehir karnesi zayif bizim sayemisde biri sampiyon Digeri ligde kalacak Bir yerlerde birileri bizans oyunlari oynuyor Zarari Malatyaspor ve gönül verenler cekiyor Yazik Erol hocayi seviyoruz fakat yaptigi yanlislarida söyleriz Sahislar gelip gecicidir tek gercek ise Malatyaspordur Kupada son durak ? Düsme hattindakilerle puan farki 3 mac Gidis hat iyi degil Kamarayi sakat ise kim aldi??? Lig bitecek 1 maci yok Perraira varken neden chabeke ile baslanir orta sahanin Saginda ?? Böyle maclarda mi denenmeli rakip lider bilmem anlatabildimmi sanki lig sonuncusu ile oynuyoruz ve rahat bir skor elde edilmis gibi malesef
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Kadro eksik, sakat çok, kadro yanlış, hakem kötü; Bu takım toparlanacak canları sağolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Bu.gidisle takim.dusme.potasina.gider.yazik. Seyircilere.taraftarlara.teknik.heyet.oyuncular. Sevinsin
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    Haftaya 10.sıradayız ne oldu Avrupa yolculuğu bu aralar GEVREK ten ses yok hayırdır...!daha öncede yazmıştım takım topyekün sezon sonu ayrılıyor Erol Hoca dahil .ama Erol Hoca hata yaptı çokkkkk arayacak Malatyayı çookkk .yönetim teshislerle ilgili gerekli düzenlemeleri yapar inşallah pek sanmıyorum ama neyse PTT 1.Lige hoş geldik beyler dağılın.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (5 yıl önce)
    Faul yap ,penaltı kazan.Yeni trend bu.Buradan Malatyasporlu yöneticilere sesleniyorum.Bu pozisyonun peşini bırakmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fettah (5 yıl önce)
    Arkadaşlar bu takım banko düşer. Sezon sonuna kadar da tek galibiyet alamaz. Takım bitmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sadece futbolcular değil Erol hocada bitmiş.Bir tane gol pozisyonumuz olmadan yenildik.son haftalardaki istikrarımız devam etti.Her zaman söylüyorum Adem ve Guilherme sahada ise sonumuz hep hüsran olur diye ama takımın bütünü perişan haldeydi.kimsede ruh yoktu.
    0
    0
    Yanıtla
  • yüzde bir milyon haklısın. takımın bütün kimyasını bozan adem denen adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (5 yıl önce)
    Her hafta 3 yiyip durun,kapitalizm futboluda bitirdi.İddia idi ve kirli işler futbol üzerinde dönen dolaplar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    O değil de haftalardır Adil Gevrek'i göreniniz, dünyanınız var mi? Başarıda on sırada, kötü sonuçlarda ortalarda yok,
    0
    0
    Yanıtla
  • Tunahan (5 yıl önce)
    Bırak galibiyeti gol bile atamaz duruma düştük
    0
    0
    Yanıtla
  • LEVENT (5 yıl önce)
    evet büyük kurtarıcı eren tozlu girecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Kalecimiz Ertac'sa geçmiş olsun, tek bir topu oyuna adam gibi sokamadı, bitmiş erol hoca efsanesi, dağılabiliriz,
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (5 yıl önce)
    hakemler yanlı ve malatyaspor aleyhine kararlar veriyor ancak bu malatyaspor da ilk yarısında ki takımdan çok uzak mücadele yok, ofansif oyun yok bu takıma ne oldu bilmiyorum ölü toprağı var sanki üzerinde ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Sahipsiz Malatya.Penaltı değil kesinlikle.Ardanın hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart görmesi lazım.Var incelemesi yok.Penaltıya itiraz eden ,hakemi etki altına almaya çalışan ,hakkını arayan futbolcu gurubu yok.Yazık,çok yazık.Maç başlamadan sonuçlar yazılmış gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    Adamlar iddia oynamış ilk yarı 2 maç sonucu 2 artık türkiyede bu böyle para başka yollardan kazanılıyor hadi geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Faul yapan onlar penaltı alan onlar. Elinize sağlık. Lig bitmiş bence boşuna herşey belli. Yazıklar olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 kozluca (5 yıl önce)
    ÇOK GÜZEL IYI HAKEM ARDA FAUL YAPTI PENALTI ALDI FAUL YAPAN ARDA BU OLAYI DÜNYA GÖRDÜ HAJEM GÖRMEDI BU NASIL VICDAN BUNA NE DERLER BILEN VARSA ACIKLASIN YAZIK YAZIK AYIP AYIP
    0
    0
    Yanıtla
  • ya hep rakip böyle,hoca böyle diyeceğinize başkan bu duruma getirdi niye diyemiyorsunuz.elin takımları aldı da aldıve ikinci yarı oynuyorlar biz de nal topluyoruz başkan o paraları alsınn da....
    0
    0
    Yanıtla