SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

E.Yeni Malatya Tam Kadro Çalışıyor

0
Güncellendi - 2019-03-28 16:48:49
E.Yeni Malatya Tam Kadro Çalışıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Kamara'nın da katılmasıyla birlikte tam takım çalışmalarını sürdürüyor.

Süper Lige milli maçlar ve seçim nedeniyle verilen ara nedeniyle Antalya'da kamp çalışması yapan Evkur Yeni Malatyaspor'da, sakat oyuncuların takıma katılması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

22 Mart'ta Antalya'da başlayan kamp çalışmalarına sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Bifouma ve Mina'nın ilk günden itibaren katılması teknik heyetin yüzünü güldürmüştü. Bifouma, takımla birlikte çalışmalarını sürdürürken, Mina'da bir süre takımdan ayrı olarak çalışmalarını kondisyoner eşliğinde gerçekleştirdi. Bifouma ve Mina'nın Galatasaray ile oynanacak olan kupa maçına kadar hazır hale gelmeleri için yoğun bir mesai harcanıyor. Sarı kırmızılı takımda, İstanbul'da tedavisi tamamlanan forvet oyuncusu Kamara'da kampa katılarak, çalışmalara başladı.

Ligin ikinci yarısında üst üste yaşanan sakatlık problemleri nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, uzun süreden sonra ilk kez tam takım olarak çalıştı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, "Sakat oyuncuların çokluğundan dolayı istediğimiz 11’i oynatamadık. Doğal olarak birkaç mağlubiyetimiz oldu. Moral bozukluğu yaşadık. Kamp sürecini iyi değerlendirdik. Takım olarak yeniden çıkış yakalamak istiyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız