SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beceriksiz EYMS, Kötü Sonuç: 0-1

0
Güncellendi - 2016-12-11 21:34:46
Beceriksiz EYMS, Kötü Sonuç: 0-1
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, son haftalardaki kötü gidişini kendi sahasında Bandırmaspor karşısında da sürdürdü ve 1-0 yenilerek bu sezon sahasındaki ilk mağlubiyetini aldı. Bandırma karşısında ele geçirdiği gol fırsatlarını cömertçe harcayan, rakibine de tehlikeli kontraatak fırsatları veren Yeni Malatyaspor, takım halinde başarılı savunma yapan rakibini geçemedi. Rakibi karşısında 14 korner atışı kullanan ve bunlardan yararlanamayan, son 4 maçından sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi takım, sergilediği etkisiz futbol ve aldığı mağlubiyet nedeniyle taraftarlarınca protesto edildi. Maçtan önce İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polisler ve vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu.

STAT: Malatya İnönü

HAKEMLER: Tolga Özkalfa (İzmir), Cevdet Kömürcüoğlu (İzmir), İbrahim Bozbey (İzmir), 4.Hakem- Erkan Özdamar (Ankara)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 8. Hakan Canbazoğlu, 2. Caner Arıcı, 3. Sedat Ağçay, 4. Mehmet Sak (Dk.65 9. Sinan Özkan), 7. Mıchael Pereıra (Dk.79 10. İrfan Başaran), 14. Okechukwu Godson Azubuıke, 17. Boubacar Dıalıba Dıabang, 19. Sunday Mba, 20. Murat Akça, 29. Amamchı Augustıne Iwujı- Amutu (Dk.79 11. Eren Tozlu), 44. Osman Fırat

YEDEKLER: 25. Ertaç Özbir, 6. Ahmet Burak Solakel, 9. Sinan Özkan, 10. İrfan Başaran, 11. Eren Tozlu, 32. Erkan Sekman, 61. Rahman Buğra Çağıran

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

BANDIRMASPOR: 1. Okan Kocuk, 6. Davıd Deniz Kılınç, 7. Yiğit İsmail Gökoğlan, 10. Doğan Karakuş (Dk.58 15. Maıkel Danıel Costa), 12. Özgür Çelik, 13. Serkan Sözmen, 14. Brınner Henrıque Santos Souza, 23. Marıno Da Sılva, 25. Feridun Kıroğlu (Dk.69 11. Furkan Soyalp), 92. Bahri Can Avcı, 99. Atabey Çiçek (Dk.86 22. Bilal Hallaçlar)

YEDEKLER:66. Ali Türkan, 11. Furkan Soyalp, 15. Maıkel Danıel Costa, 19. Alex Broch Amado, 22. Bilal Hallaçlar, 3. Oğulcan Şahin, 20. Emirhan Aydoğan

TEKNİK SORUMLU: Serkan Afacan

GOL: Dk. 21 Atabey Çiçek (Bandırmaspor),

SARI KARTLAR: Osman Fırat, Dialiba (E.Yeni Malatyaspor), Okan Kocuk, Marıno Da Sılva (Bandırmaspor)

Dakika 2: Amutu soldan cezasahasına girdi. Pasını çıkardı, önce Azubuike sonra uygun durumdaki Dialiba topa dokunamadı.

Dakika 9: Ev sahibi takımın atağında, Pereira'nın pasını alan Azubuike'nin çaprazdan şutunda top kaleciyi geçti ve yan direkten döndü. Dönen topu Mehmet Sak içeriye doldurdu, kaleciyle karşı karşıya kalan Dialiba topu kaleciye nişanladı.

Dakika 11: Caner'in sağdan ortaladığı topa Amutu kafayı vurdu, korner.

Dakika 14: Pereira'nın uzaktan şutunda top kornere çıktı.

Dakika 16: Atabey sağdan aldığı topla EYMS cezaalanına hareketlendi, şutunda top üstten auta çıktı.

Dakika 21: Bandırmaspor öne geçti. Yiğit'in pasında Atabey sağdan cezaalanına girdi, sıfıra indi ve ortaladı. Kaleciyi ve Murat ile Mehmet Sak'ı  geçen topa arka direkteki Atabey kafayı vurdu ve golü attı: 0-1

Dakika 30: Sedat'ın ceza sahası önünde verdiği pasında Azubuike kaleyi yokladı, aut.

Dakika 33: Bu dakikada Bandırma gole çok yaklaştı. Bandırma'nın ani gelişen kontraatağında Silva topu kaleye gönderdi, Osman yatarak topu önledi. Dönen topa Deniz vurdu, yandan aut.

Dakika 35: Caner'in sağdan ortaladığı top kimse dokunamayınca, soldan cezaalanına hareketlenen Pereira'ya geldi. Bu oyuncu zor pozisyonda vurdu, Okan topu aldı.

Dakika 39: Tüm hatlarıyla gol için yüklenen EYMS'nin atağında defanstan çıkan topu orta sahada Doğan kaptı ve karşısında kimse olmadan kaleye doğru sürdü. Açılan kaleciyi de ilk hamlede geçen Doğan, müdahale etmek isteyen Mehmet Sak'tan kurtarmak için topu sağ çapraza doğru açınca, yetişen Hakan ikinci hamlede yatarak topu aldı ve mutlak bir gole izin vermedi.

Dakika 42: EYMS gole çok yaklaştı. Sağdan ortalanan topa yükselen Murat kafayı vurdu, kaleciden döndü. İkinci kez Pereira vurdu, kaleci yine müdahale ederek mutlak bir golü önledi.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

İlk yarı Bandırmaspor'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 49: Caner'in sağdan ortasında Dialiba kafaya çıktı, istediği gibi vuramadı. Mba'ya gelen topu kaleci çift yumrukla uzaklaştırdı.

Dakika 50: Caner sağdan yine orta yaptı. Amutu rövaşata denedi, top defanstan döndü.

Dakika 59: Mehmet Sak'ın kullandığı korner atışında defans oyuncuları kafayı vurdu. Dialiba'nın rövaşata denemetinde top auta çıktı.

Dakika 62: Pereira'nın pasıyla Caner cezasahasına girdi. Şutunu attı kaleci gole izin vermedi.

Dakika 65: Yeni Malatya atağında, soldan Mehmet Sak ortaladı, cezaalanına giren Caner topun gelişine ancak kötü vurdu. Kaleci direğin dibinden kornere çeldi. Sonuç yok.

Dakika 70: Cezaalanının sol köşesinden kazanılan serbest atışı Sedat kullandı. Direkt kaleye giden topa kaleci yumrukla müdahale edip kornere gönderdi. Kornerden gelen topu defans uzaklaştırdı.

Dakika 79: Pereira'nın ortasında Amutu 6 pasta dönerek topa vurdu, üstten aut.

Dakika 80: Bandırma atağında orta alanda topla buluşan Doğan cezasahası önüne kadar sürdü, şutunu çekti. Kalecide kaldı.

Dakika 82: Murat'ın uzaktan şutunda Kaleci Okan elinden kaçırdı, korner. Kornerden sonuç yok.

Dakika 88: İrfan'ın kullandığı köşe vuruşundan gelen topu Murat indirdi. Eren 6 pastan çok kötü vurdu, üstten aut.

Dakika 90: Bandırma kontraatağında Furkan sağ kanattaki Yiğit'e pasını aktardı. Kosta ile paslaşan Yiğit, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Hakan ayaklarıyla müdahale etti ve gole izin vermedi. Dönen topu takip eden kalecinin uzaklaştırmak istediği top Kosta'ya geldi. Bu oyuncu, açılan kalecinin yerine dönemediğini farkedince uzaktan direkt kaleye vurdu. Üstten aut.

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+3: Azubuike cezasahasına girdi ve ortaladı. 6 pasta topa yükselen Eren, müsait durumda kalecinin kucağına vurduve golü kaçırdı.

Karşılaşmayı Bandırmaspor 1-0 kazandı.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE- Yeni Malatya Gazetesi, Malatyahaber.com

eyms3

eyms

eyms4

eyms3a

eyms1

eyms2

eyms5

eyms6

eyms7

eyms8

eyms9

eyms91

eyms92

eyms93

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

109 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 yıl önce)
    Hakan,Sedat,İrfan,Erkan,Osman Fırat bu takıma hiçbirşey veremeyecek kapasitede oyuncular.Yönetim,derhal bunları kadro dışı bırakmalı ve devre arasında göndermeli.Kale başta olmak üzere,defans,orta saha ve forvete en az 1 takviye şart.Yoksa şampiyon olamayız!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (7 yıl önce)
    Adanademirspor maçında alınacak 3 puan ilk yarıyı lider bitirmemizi sağlar
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (7 yıl önce)
    HOCAM GİT ALLAH AŞKINA YOK BÖYLE DAN DUN OYUN KANATLAR ADAM GİBİ ÇALIŞMIYOR OFANSİF OYUNCULARIMIZIN HEPSİ KENDİNİ MESSİ RONALDO SANIYOR ÖNCE AŞIRI GÜVENDEN ŞİMDİDE BUDAMI GOL DEĞİL KORKUSUNDAN ELLERİ AYAKLARI BİRBİRİNE DOLANIYOR DEFANS VE ORTA SAHAYI SAYMIYORUM BAKMAYIN SİZ OFANSİF OYUNCULARIN RÜZGARI İLE GELDİK BURAYA BU DEFANS VE ORTA SAHA BEŞ PARA ETMEZ Bİ ACELECİLİK Bİ TELAŞ ÜST ÜSTE ÜÇ BEŞ PAS YAPAMAMAK KANAT ATAKLARI ZAYIF CILIZ YAPILAN ORTALAR NEYSE YAAA HENÜZ VAKİT VARKEN HIZLA TOPARLANMAK LAZIM VESSELAM
    0
    0
    Yanıtla
  • akif (7 yıl önce)
    arkadaşlar trt spikerleri bile baştan beri oyun olmadığını gördüklerinden sessiz pussuz maç anlatıyorlar bizim hangi maçımız rahat geçti hiç hangi güçlü takımı ezerek yendik hiç böyle lider olunmaz kardeşim daha üç zor maçımız var durum kötü...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Buz kestik bize buz kestirenler utansın
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    ESKİŞEHİR MAÇINDA İKİNCİ GOL ASSİSTT İ YAPAN SEDAT BANDIRMA MAÇINDA SAYAMADIĞIM 10 DAN FAZLA ORTA ATAMAYAN CANER İŞİN KÖTÜ TARAFI HER İKİ FUTBOLCU 90 DAKİKA OYNUYOR HOCANIN 80. DAKKİKA CİVARINDA BİR GÖRÜNTÜSÜ VAR SANKİ KAHVEDE PARKİ HOCADA KALMIŞ YANİ EZİKLİK YÜZ İFADESİ....
    0
    0
    Yanıtla
  • geçen haftada göztepe maçında ortada hatalı pası yüzünden yedik ikinci golu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (7 yıl önce)
    Sedat ağçay, hakan canbazoğlu, osman fırat, murat akça, mehmet sak. Bunların bu takımda işi yok. Şimdiye kadar afrikalı topçularımızla ve sadık, yiğitcan ikilisiyle götürüyoduk. Afrikalılar formdan düşünce, sadık yiğitcan olmayınca sonuç ortada. Sunday mba uyarılmalı. Adam neredeyse hiç yoktu oyunda. İrfan hoca damaçı izleyip durdu. Kaleci hakandan ve sedattan ne zaman vazgeçecek acaba, süper lig hayalleri bitince mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Alhan (7 yıl önce)
    Bandırma maçında yenen gole bakın amatör bir takım yermi.daha hoca ve futbolcular çıkmış kedini savunuyorlar sizi ele avuca alnacak bir tarafınız yok.aldığınız para haram olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah Yılmaz (7 yıl önce)
    Bu TAKIM ÇOK BAŞARILI OLUR EMİNİM...aDANA MAÇINDA DAHA iyi göreceğiz..Tek kale oynandı.GOL atılamadı...ADAMLAR tam kadro defeans yaptı.Çok iyi çalımla ve hızlı biri ancak geçebilirdi...Olmadı adanaya karşı OSMAN-SEDAT- OYNAMASA BU TAKIM GALİP GELİR..HOCAM BİRAZ SABIR...
    0
    0
    Yanıtla
  • iyi oynayana puan yok abim, gol atana var iyi oynamasında kontradan 3 atsın dün nerdeyse 2-3 atarlardı adamlar ama beceriksiz forvet atamadı. Top oynamadılar ama goca 3 puan aldılar akıllı olacaksın yemeyeceksin gol gelir ama yemeyeceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    Eray Kardeşimin tespitleri mükemmel bence irfan buz bu yorumu dikkate almalı
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (7 yıl önce)
    Haksızlık yapmayalım.Son iki maça kadar mükemmel bir takım oyunu ve takım ruhu vardı.Ne olduysa son iki hafta oldu.Tekrar seri yakalarsak yine liderliği kaptırmayız kimseye.Hemen karamsar olmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    ÇİFTÇİ 44 Kardeşim o nasıl bir ifade sen ve senin gibi düşünenler olduğu sürece bu birlik ve beraberlik olmaz.ne demiştiniz...!"yorum yazanların kaçı statddaydı" sen maça gittin de ne oldu maçla ilgili yorumun sadece seyirciyi eleştirmek bence sende artık maça gitme otur evde seyret oda fazla ama yapacak bir şey yok.yaaa kardeşim takım bitik yönetimde tık yok sen seyirciden söz ediyorsun bu ne aymazlık yaa sen önce malatya halkıyla bir olmayı öğren sonra futbol maçları için yorum yazarsın
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    para sıkıntısı var hala anlamadınızmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Bizim liderimiz hakan kaleci sedat akça Osman Mehmet şak Yiğitcan sadık amutu irfan eren :))) bırakın kendinizi kandırmayın hocam futbolcu arkadaşlar daha çok ... neyse
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Takım olarak Malatya ruhunu hissedemiyoruz ki, Şampiyonluktan bahsedelim. Evvela takım olarak yöneticisinden malzemecisine kadar o ruhu hisseder isek kesin şampiyonuz bence, çünkü çok uzak değil süper lig. Kent olarak, seyirci olarak takıma sahip olmamız gerekiyor yerine göre alkışlayarak ve yerine göre de eleştiri yaparak.. Seyirci olarak takıma sahip olduğumuzu verdiğimiz sevgi ile gösterdiğimiz gibi verebileceğimiz küsme cezası ile de belli etmemiz gerekir diye düşünüyorum. Birde bu küsme davranışımız takımımızın kalitesini belirler arkadaşlar denenmesi gerekir. Hava şartları soğumadan ortalık BUZ kesmeden o mevsimlere BUZ'suz girmek dileğimle.. İsim vermek istemiyorum çünkü bu tür değişiklikler her takımın kaderinde var her hocanın kaderinde var artı her futbolcunun kaderinde var... Duyarlı bütün yüreklere Saygılarımla ...
    0
    0
    Yanıtla
  • KAYSI KENTLİ ABUZER (7 yıl önce)
    MEVLİD KANDİLİMİZİ BİZE ZEHİR ETTNİZ KANDİLİN TADINI CIKARAMADIK OSMAN FİRAT DİYORKİ BU FUTBOLCULAR 26 PUAN ALDI HELAL OLSUN SANA OSMAN SENDE HOCANDAMI OGRENDİN BU LAFLARI 26 PUAN ALMAYACAKSAN NE İSİNİZ VAR MALATYADA BUSUNAMI SİZE PARA VERİYORLAR KANDİLİN VEBALİ SİZE AYIT BEYLER
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Bolu kaleci Soner le lider eskişehir bofinne le 9 puan farkı kapattı, Göztepe halil akpinarla ve jahovic le yükseliyor, bizde kim var her maça etki eden varsa söylesin birisi bir tek kaleci hakan var defans o kadar guvenmiyorki ikisi birden kaleyi korumaya çalışıyor,hakan bu takımdan gitsin ucak bileti benden
    0
    0
    Yanıtla
  • DIALIBA var.adamı bıraksa her MAC atacak.ama solbeke cekiyorki atmasin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet muhammed (7 yıl önce)
    Sayın hoca senin takımında sedat gibi miadı dolmuş bir orta saha kalecilikle uzaktan yakından alakası olmayan bir kalecin varsa kusura bakma değil şampiyonluk ilk altıya girersen öp başına koy.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 yıl önce)
    Maçı izleyen herkes bu kaleciyle olmaz diyor,her ne hikmetse irfan hoca hala diretiyor,bu Kadar'da inatçılık olmazki be kardeşim.Mna nın yerine kesinlikle irfanı oynatmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdul (7 yıl önce)
    46 YASINDAYIM BU KADAR PAS HATASI YAPAN BI TAKIM GÖRMEDİM(.DIALIBA VE PARERA HARIC).BEN DAHA IYI PAS ATARIM.BİZİM GÖRDÜĞÜMÜZ PAS HATALARINI T.DIREKTOR NE ZAMAN GÖRECEK HER MAC PAS HATALARINI SAYIYORUM.Sedat ve hakan kadro dışı kalmali.diğer topculara antreman yaptirilmaliVE KULAKLARI ÇEKİLMELİ.A.DEMIR MAÇI SON ŞANS....
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (7 yıl önce)
    şehir olarak şampiyonluğa hazır ve inançlı değiliz,bir göztepe bir eskişehirspor taraftarı yok malatyada.malesef bir gurup tarftarın omuzlarında taşınan bir takım malatyaspor.koca şehir gelişmişliğe gelince büyüklüğe gelince mangalda kül bırakmayan bir şehrin malesef sadece konuşan laf üreten çekirdek çitleyen küçük bir taraftar kitlesi var.maçların istanbulda oynanması taraftarıyım biz sahip çıkarız öyle 2-3 bin değil 20-30 bin seyirciyle sahip çıkarız.önce takımına sahip çıkacanki konuşmaya hakkın olsun,takıma gelince şansızlık diz boyu öyle karmaşık panik bir baskı var takımda,takımı toparlayacak takımı rahatlatacak bir kaptan yok,sedat sürekli hakemle oynuyor takımı geriyor,murat akça ne onadığını bilmiyor bezdiriyor siyahi kardeşlerimizde ürkeklik sanki takım içerisinde bir gruplaşma var bir gerginlik var yani takım rahat değil var bir huzursuzluk,yoksa takım iyi hoca iyi bence bir hizipleşme var takımda vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru tespit ler.sedat ve kaleci gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • genç edebiyatçı (7 yıl önce)
    İrfan Buz maç sonu değerlendirmesinde hâlâ çok iyi oynadığımızı, bu tür yenilgilerin olabileceğini söylüyor. Malatyada hocalık yapıyor olman hoca olduğunu göstermez. Kaldı ki hiçbir maçta hocalığını göremedik. Takıma her milli arada beş gün izin verirsen, doğru antrenman yaptırmazsan, oyuncular arasında adaletsiz davranırsan, sırf kendi menejerinle çalışıyorlar diye kaleci Hakan, Sedat, Erkan Sekman ı ayrı tutarsan Allah seni böyle rezil eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeş ben en başından beri söylüyorum sedatla hakanı bu hafta herkes söylemeye başladı neyse. Sen eminmisin menajer konusunda eğer öyleyse İrfan buzun hemen gönderilmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkantur (7 yıl önce)
    Yılmaz Vural hoca ancak bu futbolcuları uyandırır. Ayakta uyuyorlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • bu takım 4 haftadır top oynamıyor yazık bu taraftara takımda gidecek 5 futbolcu var devre arası operasyon yapılmalı birde gelecek futbolcuları taraftar seçmeli menajer değil çünkü futboldan anlamilar
    0
    0
    Yanıtla
  • abdul (7 yıl önce)
    İRFAN HOCA SENI HALA SEVIYORUZ ..BU TAKIMDA SEDAT VE HAKAN OLDUĞU SÜRECE TAKIM ASLA KAZANAMAZ.SOLBEKLERI CIKARIPTA DIALIBAYI SOLBEGE KAYDIRDIGIN ANHIC BIR MAÇTA PUAN ALAMAYIZ.A.DEMIR MACINA ERTAC VE IRFANLA BADLAMANI BEKLIYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Hoca sen bunları belediyenin taş ocağında mı çalıştırdın hafta içi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    ARTIK YETER İRFAN BUZ MALATYA DA BİRAZ İYİ HATIRLANMAK İSTİYORSAN istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • genç edebiyatçı (7 yıl önce)
    Geçen haftaki yorumumda kalan 3 maç sonunda 4. sıraya gerileyeceğimizi ve Bandırma maçını kazanma ihtimalimizin olmadığını yazdım. Maalesef kaldı iki hafta. Çözüm belli: Prof. Dr. İrfan Buz ( futbol dehası)'un hemen yarın gönderilmesi. Kalan iki maçta yeni bir hocayla mesafe katedebiliriz. Gelen hoca takımı tanıma fırsatı bulur. İrfan Buz ikinci devreye kalırsa ilk altıya girme şansımız da olmayacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    HOCAMI CIKSIN OYNASIN HOCAMI DIYOR ÖYLE KÖTÜ PAS YAP VEYA APTALCA TOPU AYAKTA TUTUN DIYE OYUNCULAR HEP HATALI IRFAN HOCA NE YAPSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • 16 maçtır PAS HATALARINI duzeltemediler.suç kimde
    0
    0
    Yanıtla
  • hoca oyunu süzecek takım ruhunu koruyacak. İyi oynayan adamı küstürmeyecek 5 maçtır hatta sezon başından beri sedat bu takıma ne verdi Allah aşkına oynatmayacaksın o zaman onun yüzünden kaç golyedik zaten.Hocanın miadı doldu bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Bu takım geri dönülmez bir yola girmiş gibi.Yazık.Tekrar Tekrar söylüyoruz takım herşeyile yetersizz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    irfan haftlardır sedatla diretiyor 35 yasındaki bır oyuncu 90 dk sahada sadece iyi top atıyor diye buda kendi düşüncesi zerre katılmıyorum sedat hocanın sonunu getirdi yeni gelen hocam sedat murat akçayı bakın bakalım kaç dakika sahada tutacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum sedat hocanın sonunu getirecek.her MAC 10 kişi gibiyiz.bide kalecimiz var 9 kişi pardon.ERTAÇ NE YAPMIŞ ACABA HOCAYA BILEN VARMI
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    gecen hafta yazdık bandırma zor sıkıntı çıkabilir ve irfan buz bu gidebilir diye irfan buz artık gitmeli kan değişikliği gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Köln (7 yıl önce)
    Birak git irfan hoca care bulalim sahip olmasa böyle olur Gelen vurur giden vurur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Irfan hoca gitse kim gelirse gelsin oyuncular uykuda uyanmalari gerek hocanin sucu ne
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan hoca girse gelen sedatla ve murat oynamayack orta sahaya daha hızlı daha genc bir kişi monte edilecek irfan başaran gibi ve bu tip durumlarda kan değişikliği gerekir eğer irfan bey gitmezse bu takıma zarar veriri adna demirden belki zorla bir puan alır oda nasıl defans yaparak bu hocaya kurtarırı bizi sizi kandırır trubune oynar kesinlikle irfan hocam gitmeli emekleri için tşk
    0
    0
    Yanıtla
  • katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Sayin,baskan,bu,hocayla,sanpiyon,olamayiz, Acilen,ziya,veya,yilmaz,hocayi,takimin,basina,getirmenizi,istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Kaleci hakan la 1 0 mağlup başlıyoruz, golde kaleci defanslik yapıyor defanslar adama basmak yerine kalecilik yapıyor, takımda futbolcu probleminden çok teknik problem var irfan hoca kendine gelmeli orta sahada top tutamiyoruz oyunun boyunu 80 metrede oynatiyor böyle giderse daha çok eziliriz, fiziksel olarak bitik durumdayız devre arasında dünyayı gezmeden süper ligde kendini ispatlamis 1 kaleci, 1 tam Orta saha, 1 sağ açık bir de forvet ile en az 4 banko oyuncu almalıyız yoksa bu fırsat 10 yılda bidaha gelmez para yok derlersede bırakın paralı birileri gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (7 yıl önce)
    Bu takim zaten hiç iyi değildi hep diyorum hangi maçı eze eze kazandık. Rakipler kötü olmasa biz hala 4 haftada aldığımız 1 puanla lider olurmuyduk. Şunu iyi anlamak lazım bu ligde iyi takım yok ve biz bu futbolla bırakın şampiyon olmayı play off bile oynayamayiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • katılıyorum biz fikstürle buralara kadar geldik bizde sadık ve yabancılar hariç adam yok ama hoca oynatabilirse olur
    0
    0
    Yanıtla
  • ali tüfenkçi (7 yıl önce)
    utanç verici bir futboldu. kalitesiz bir futbol sergiledik. paslarda isabet hataları, son vuruşlarda etkisizlik, kalecinin güven vermemesi, kondisyon düşüklüğü ve mental becerinin zayıflığı, teknik adamın oyunu okuması vs. birçok konuda eksiğimiz var. evkur yeni malatyaspor gerçekten şampiyonluğu haketmiyor. sivas, eskişehir, bolu, göztepe gümbür oynuyorlar. biz de ruh yok. bu iş böyle gitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet m. (7 yıl önce)
    Eskişehir'de, Göztepe'de kaybedilen maçlardan sonra takımların piyasa değerleri tartışılıyordu. O maçlarda yenilmemiz çok doğalmış gibi karşılayanlar vardı. Sanki kağıt üstünde ligin en değerli takımı şampiyon olacakmış gibi düşünenler ve görenler vardı. Bugün görüyoruzki 1. Lig için takım değerlerinden çok mücadele ve inanmışlık gerekiyor. Takım ikinci yarıyı çıkartamayacak kadar ruhsuz, bitkin hatta yokları oynuyor. Futbolcular antrenmanlarda hiç mi duran top organizasyonu çalışmıyor? "15" köşe vuruşu sağlı sollu sayısız duran toplar sonuç "0". Ancak bir karambol olacakki gol olsun. O da oldu ama adam altı pas içerisinde topu üstten auta gönderdi. Ligin ilk devresinin bitimine iki hafta kala şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizi zirveye ortak edip, liderliğide averajla kaptırdık bile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Haftaya adana Demirspor mağlubiyetinden sona irfan buza güle güle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem gecgin (7 yıl önce)
    Yaklaşık dört maçtır hatta ümraniye maçında bile takım yoktu ortada hiçbir oyun kurgusu yok bütün hatlar kopuk sağ kanada canere ver caner topu dağa taşa başka hiçbir organizasyon yok bizim yabanci oyuncular sıcak havalarda mı daha iyi oynuyor yoksa havalar soguduktan sonra hiç bir varlık gösteremediler acilen radikal kararlar alınmalı yoksa treni kaciririz
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (7 yıl önce)
    Bence maçlar tv den yayınlanmaya başladıktan sonra çözdüler bizi. Ama bu kadar da karamsar olmayalım. Defansın göbeğindeki 2 adam cezalıydı. Adana maçı telafi maçı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    osman fıratla murat akçayla ilk 10 na bile giremezsin irfan buz hala bu oyuncuları neden oynatıyor çantanı toplada git malatyadan irfan bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Bu takimmi sampiyon olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (7 yıl önce)
    Balon gibi söndü takım. Yorum yapmaya da gerek yok aslında İrfan Buz bildiğini okuyor. Kaleci desen yok defans desen yolgeçen hanı.. Play offu bile haketmiyor bu takım. Yazık Malatyalıya...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (7 yıl önce)
    Erken öten horozu bükerler..kaç hafta önce bizler takin düşüşte oldugunu gördük..hoca yönetim görmedi..rakiplerimiz form tutarken biz düştük..bu takımda bi cacık olmaz devre arası üç beş nokta takviye olursa belki..futbolcu aldık diye kendi takımında bile kadroya giremeyen ucuz yada beleş oyuncu gelirse yine olmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • KAYSI KENTLİ ABUZER (7 yıl önce)
    HOCAM DALGA GECME BİZİDE KANDİRMA FUTBOLCULAR SENİNLE DALGA GECİYOR HALEN DİYORSUN FUTBOLCU KARDESLERİM ELİNDE GELENİ YAPTILAR DİYORSUN NE KARDESİ ATI ALAN USKUDARI GECTİ .BASKANIM YUMRUGUNU MASAYA VUR ARTIK
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Uzun lafın kısası EYMS bu beceriksiz futbolla ve şansızlıkla süper lig hayal.Ancak ligde tutunur.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Irfan,hoca,ben,senin,yerinde,olsam,istifa,ederim Cunku,takimda,disiplin,yok,acilen,bu,takimin Basina,yilmaz,vurali,getirmek,o,zaman,oyuncular Oynamasin,bakalim,sayin,elistirileri,deyerlendirin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Bu oyun için stada gitmeye gerek yok.Çünkü hakketmiyorlar.Gidenlerde pişman olmuştur herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Altınordu spor kulübünü yöneten başkanına helal OLSUN futbolculara verdi korkuyu bakın nerelerde Elazığ eksi başlamasına rağmen oda geliyor Sivas bolu göztepe eskişehir yok kardeşim yok inancı bitmiş bir takım la karsikarsiyayiz inanmak başarmanın yarısıdır biz kimleri gormedikki selahattinler yunuslar suatlar oktaylar mustafalar yasarlar sercinyo eder vsvs bukadar aciz futbol oyunu görmedim hele bir büyük metin olayı varki anlatamam böyle artık ümit bağlamak yanlış ben yine DİYORUM ilk on olursa federasyondan maddi destek alır orada olmazsa bybyby deriz üzgünüm üzgünüm üzgünüm
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Bu güne kadar Buz savunan arkadaşlar nerede ortalıkta yönetim yok kalede kaleci yok Defansta adam yok orta sahada futbolcu yok ilerde golcü yok kenarda teknik heyet yok. Takımda sistem yok .Haftalardır takım Dandik futbol oynuyor. gidişatın iyi olmadığını çok büyük fırsatlar kaçacağını Birkaç arkadaş bunları yazdık biz bunları görüyoruz de Buz bunların göremiyorum. ama bazı irfancilar bize hakaret etiler. şimdi kına yaksınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet aydın (7 yıl önce)
    Ahh be irfan hoca bak bu yanlış kararların ne laflar getiriyo sana senden malatyadan daha mı değerli şu hakan mba caner kes biletlerini sonra da çık açık açık söyle yedekleri gençleri oynatacam diye ne olacak demirspor maçı nolacak bolu sivas maçları kimin ne fikri var ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Şişir şişir bir yerde patlıyor demek ki...
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (7 yıl önce)
    Buraya Yorum Yazanların Kaçı Bizim Gibi Stada Geldiler Acaba. . . ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Benim yaşım 59 kardeşim deplasmanlar dahil hermacta bulunuyorum zevkle ama giresunspor BANDIRMA maçı adeta teslimiyetten ibaretti ayrıca stada gelebilen var gelemiyen var önyargılı olmak yanlış bitti bittik bittiler the end ilk on bile bu gidisatla zor genç kardeşim zorrrrrrrrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben stattaydım, 3-4 takviyeyle bu takım düzelir inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • sen gidiyorsunda noluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (7 yıl önce)
    Yönetim nediyo.hiç ses yok.bu takım 4 haftadr kaybediyor.takım ölmüş bitmiş.beceriksiz diye manşet atmışsnz.ne beceriksizi bu takım futbolun f sini bilmiyo.yönetim U21 takımını sahaya sürsün.bu futbolcu müsvedelrinide kovsun.Ayıp be Türkiye ye rezil ettiler bizi.resmen bitik bunlar.yol yakınken hepsini kovun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (7 yıl önce)
    Tamam yenilebilirsin dedik kaç haftadırlı arkanda olduk. Hep önümüzdeki maçlarda düzelir dedik. Bu maçta yenilmemizde önemli değil. Ama bu takıma oynattığın rezil futbol yeter artık. Ya bir futbolcu top ayağında hiçmi biri boşa çıkmaz bu pas bana gelsin diye. Hepsi yerinde çakılı duruyo. Hiçmi birinin aklına gelmiyo boşa kaçmak. Tamam futbolcuların aklına gelmiyor top oynamak irfan buzdamı görmüyor . Adam top ayağında yanındakine vermekten aciz. Yazık averaj takımı olduk gelen vuruyo giden vuruyo.
    0
    0
    Yanıtla
  • levent (7 yıl önce)
    ruhsuz bir hoca onun ruhsuz futbolcuları her hafta futbolda bunlar olur demen yeter istifa et yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • futbolda istifada olur demi kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (7 yıl önce)
    Ilk olarak bu futboldan dolayı üzüntü duyuyorum. Bu şehir bu futbolu hak etmiyor. Öncelikli olarak klüp başkanı kendine bi çuvaldızı batirsin. Sonra Irfaz Buz batirsin. Sonra da bütün futbolcular. Irfan Başaran neden ilk 11 de çıkmıyor. Alıyorlar o kadar parayı topu ruhuyla oynamıyorlar. Ayrıca biz taraftarlar olarak bu soğukta her hafta maç izlemeye gidiyoruz. Şampiyon olmak bu şehrin şampiyon olması bizim emegimizin karşılığı. Bu emeğin karşılığını vermiyorlarsa maça da gitmeyiz . Hadi Giresun maçı olur dedik sonra Göztepe olur dedik iddiaları var diye ama bu Bandırma maçı hiç ama hiç olmadı. Bardağı taşıran son damla oldu. Malatyasporumuz bu klüp başkanı bu hocayla devam etsin. Küme dusmezsek iyidir bence. Biz Eskişehirspor maçında patladik zaten. Bu takıma en acilinden orta saha oyuncusu gerek. Malatya böyle giderse şampiyonluğu unutalım
    0
    0
    Yanıtla
  • murat polat (7 yıl önce)
    ben taaa ümraniye maçından beri söylüyorum malatya çok kötü oynuyor böyle sıkıcı üretimsiz pas yapamayan bir takım görmedim.bu puanları nasıl almış çok şaşırıyorum.yazık liderken fark açacakken gönülsüz isteksiz oyun.daha ne istiyorsunuz ödemleriniz vs yapılıyor.bir defa siyahi oyuncular çok kötü şut çekilmeyecek yerden şut atıyolar yuh be.üç pas yapamadık.ben söylüyorum adam gibi futbolcu alınmazsa bu takım bu oyunla kesinlikle play of bile kalamaz.balıkesir ve sivas bile arkadan geliyor.kendi elimizle rakiplerimizi yükseltioruz yazık çok yazık berbat futbol.....
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    az önce irfan hocanın açıklamasını dinledim diyorki sayısız pozisyonlardan faydalanamadık izlemesek haklısın hosam CANER 15 TANE ORTA ATTI BİTANE KALEYİ TUTTURAN PAS YOK SANKİ 10 TANE TOP DİREKTEN DÖNMÜŞ 5 TANE ÇİZGİDEN ÇIKARILMIŞ DİYORKİ SAYIN HOCAM OLAMYINCA OLMUYOR BANA GÖRE POZİSYONUMUZ YOK HOCAYA GÖRE 25 ADET NET POZİSYON VAR RAKİBİN ACABA HOCAM KAÇTANE NETİ VAR SAYTDINMI HOCA????
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (7 yıl önce)
    Takım çöküşte diğer takımlar malatyanin oyununu cozmusler takımın yanlardan bilinçsiz ortalar dışında yapacağı bir şey yok ilk altıya kalırsak iyi olur takımımıza sahip çıkmaktan başka yapacağımız bir şeyde yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Yazıklar olsun.Bandırma sizden çokmu iyiydi.Noluyor Malatyaspor sana.Gücün bu mu.Alıştın 20. Dakikada gol. Yemeye.10 haftada 25 puan 4 haftada 1 puan.Noluyor sana.Yazıklar olsun.Bu kadar mı beceriksiz ruhsuz oldun.çok yorgunsun galiba.Millet canla başla mücadele ederken sen sahada dökülüyorsun.No oldu sana.Gerçekten ne oldu sana.Yazıklar olsun.Umarım ligden düşmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut (7 yıl önce)
    Bu aşamadan sonra İrfanBuz istifa etmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca / Almanya ....malatyayi seviyorum bu takimi degil (7 yıl önce)
    Ne oldu beyler sitem yapiyorsunuz ! Ben bunu günlerdir söylüyorum bu takima kendi seyircisi önünde kayip edenler oyuncu degil oduncu olur ancak . Sampiyon olamaz cok sisirdik balon patladi . Antrönerin suyu isindi gidici yeter artik Irfan Buz , sen malatyaya yakismiyorsun , yaziklar olsun sana Kaleciyide götürmeyi unutma ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (7 yıl önce)
    Yedek oyuncusu ve kalecisi olmayan bir takımla oynuyoruz. Bu takımın kalecisi 3. lig kalecisi. 1 tane maç kurtarmadı. Gelen her topu içeri alıyor. Kalecideki hocanın bu inadını da anlamıyorum. Yabancılarımız çok formsuz. Bu takım fizik olarak çok güçsüz. Sanki antrenman yapılmıyor. Muhtemelen bu takım ilk altıya kalıp play off ada gidemez. İnsanlar şöyle düşünmeye başladılar. Acaba bu takım buraya kadar rastlantısal olarak mı geldi. İnsanlar neden maça gelmiyor diyorlar. Herke bu takımı büyük maçlarda görmek istedi. Sonuç ortada.. Bundan sonrada hocanın bazı konularda inadı devam ederse daha da düşüş devam eder. Ayrıca federasyon neden İzmirli bir hakem maça veriyor onu da anlamadım. Rakibimiz Göztepe. bu nasıl iş. Büyük maçlara verilen hakemler takdir haklarını hep rakip den yana kullanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (7 yıl önce)
    Evettt maçtan önce Malatyasporun puan kaybedeğini yazdım Eskişehir maçı dahil yazıyorum düşüş devam edecek diye eee çözüm ...!çok basit İrfan Hocanın ayrılması daha fazla geç olmadan gitmeli aksi halde elemelerede kalamayacak bunu birçok taraftar gördü görmeyede devam ederken sorulması gereken soru yönetim neden gereğini yapmıyor söyleyeyim sıkı durun çünkü yönetimin hesaplarında bu yıl ŞAMPİYONLUK yok.şans eseri bulunulan yerden bir an evvel uzaklaşmak için puan kayıpları devam edecek tekrar toparlanacak gibi yapacaklar taraftara şirin görünmek için lakin TARAFTAR KÜSECEK ve Olay kapanacak o nedenle üzülmeyin MALATYALIM sizinle alay ettiler.geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    İrfan buzz istifa istifaya yeter hocam buraya kadar geldin yeter istifa Osman Fırat kaleci hakan Mehmet şak irfan başaran sedat akça Yiğitcan eren devre arasında gönderilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Sampiyolukmu ? BU takim ilk 6 ya giremez Caner BU takimda yedek bile olamaz , tek alkislanacak Kisi Azubuike .Bandirmayi evinde yenemiyorsan Sampiyon olamazsin. Hocam seni taktir ediyoruz ama erken müdahale etmelisin evinde Tek forvetle cikiyorsun ezber 4-2-3-1 artik bunu herkes biliyor kaldiki Amutu bitik . 4-4-2 daha uygun bu kadroya. BU takimda Sadiktan baska defans oyuncusu gönderilsin Birileri D.Alvesin kasetini Caner e yollasin izlesin Nerde duruyor nasil pozisyon aliniyor nasil orta yapiliyor???? Mba cani istemiyorsa bizde oynamayi , vedalasabilir hic bir futbolcu malatyaspordan üstün degildir.hocam kimseye acima yoksa sana yazik olur sakin sampiyonlukdan bahsetmeyin.seyirci türübüne gelmemekle hakli takima güvenmiyor.tebrikler bandirma haddini bilerek oynadi istedigini aldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (7 yıl önce)
    Tek kelime ile rezillik yazıklar olsun bu takıma artık artık Malatya maçını izlemeyeceğim.biraz bolu ve Eskişehir sporcular gibi onurlu mücadele edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkantur (7 yıl önce)
    YMS yi izlerken İlkokuldaki futbol maçlarımız aklima geldi. Utanın diyorum ama o da yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • şeref erdoğan (7 yıl önce)
    seyirci daha ne yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (7 yıl önce)
    Sahipsiz memleketin Sahipsiz takımı
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (7 yıl önce)
    Şimdi güçleri bu kadar diyeceğim ama 26 puan iyi oyunlarla geldi. Demekki balıkesir ve antep belediye takımları bandırmdan güçsüz takımlar vah vah vah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Hadi ordan hadi malatyasporlu futbolcular hadi super lig nere siz nere hadi hadi
    0
    0
    Yanıtla
  • şeref erdoğan (7 yıl önce)
    Yönetimin radikal kararlar alması lazım. Yoksa pembe trombüsle antremana giderler. Ropörtaj yapmayı ne kadar seviyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Şampiyonluk hayal oldu yuh olsun yuh olsun kınıyorum sorumlularından hesap sorulsun artık yorgun bedenle bu saatte maçta olmak aldirmadan soğuğu hakkimi helal etmiyorummmmmmm
    0
    0
    Yanıtla
  • atilla (7 yıl önce)
    Irfan bey hemen valizini toplasin.bu onursuz top oynamayi daha gormedim. Bandirma malatyanin isminde korktu yoksa besler bizi .pozisyon yok doldur bosalt bupuanlari nasil almislar anlamadim.yaziklar olsun size baskan nerde ne is yapar son 4 mac ve tesadufi yek puan.bi lige yakismiyor.geldigi yere git irfan hoca ve karalarini defansini hemen al ve en uzaklara git. Seni malatya da bu takiminla gormek ve cekmek zulum oldu. Bize bu eziyeti cektirmek zorundamisiniz.birak ilk alti yi ligde dusmeyin yeter. Bu irfan bey ne is yapar takimi nasil calistirir. Bu canere bu kadar tolerans neden .sn baskan lutfen bu lige cikmak icin 10 sene bekledik .bu emeklere yazik.butun rakipler ensemizde .kume dusecek sivas bile yakaladi bizi. Kaleci kapattigi koseden topu kaciriyor. Hepinize yazijlar olsun .once irfan beye sonra topcularina.bin kere yziklar olsun. Buoyunla kimi yenecen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut (7 yıl önce)
    Buraya kadarmış arkadaşlar,geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • veli invekara (7 yıl önce)
    Düşüş yaşayabilir takım ama bu kadarı pes şampiyonluğa oynayan bi takım bi tane organizasyonu olmazmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Çıldırıyorum ya daha 2_3 gün öncesi paraları verilmedimi bunların ya yaşım 59 bu kadar aciz görmemiştim malatyasporu başkan adil gevrek el koy ya takıma
    0
    0
    Yanıtla
  • ilhami (7 yıl önce)
    yazıklar olsun. dikkat edin top futbolcularımızın ayağına bıle yakışmıyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (7 yıl önce)
    Caner gibi birisi halen bu dakika olmuş oyunda ise bizim teknik direktör ne iş yapıyor acaba ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (7 yıl önce)Battal isimli kullanıcı yorumuna
    Doksan dakika her atağını sağdan yaparsan,oyunu bile sağ çizgiden kurarsan adamda ne fizik kalır ne kondisyon
    0
    0
    Yanıtla
  • atilla (7 yıl önce)
    Rezil takim rezil defans rezil hoca .irfan bey istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (7 yıl önce)
    Bu ne ya.ne rezillik.bu takım bu şehri satıyor.başka izahı yok.bari sezon sonuna kadar iki üç maç alsalardı takım düşmezdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)Feryat isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru yazmış kardeşimiz katılmamak mümkünmü
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Sanki bal ligi futbolculari BANDIRMA SPORA karsi anlamak cok zor bir eksik olmasına rağmen BANDIRMA daha başarılı geçmiş olsun malatyamiza ilk 10 bile zor gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankara44 (7 yıl önce)
    BU TAKIMDAN HIC BIRSEY OLMAZ .SANKI LIG BITMIS HIC IDDASI YOK GIBI OYNUYORLAR.BU MAC VE ADANA MACI SONRASI HOCA GIDER. GECMIS OLSUN MALATYAM...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    İrfan buz istifa,irfan buz istifa×10000
    0
    0
    Yanıtla
  • rehberci (7 yıl önce)
    Bu ne ya bu takimmi sampiyon olacak atak yapmaktan aciz caner agcaya kaldiysa orta yapmak biz bitmisiz aglayanimi yok oyun yok taktik yok daha dogrusu hic bir sey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (7 yıl önce)
    fıtık edecek bi takım olduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Kaleciyi istemiyoruz irfan efendi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Azubuke... Keşke şu adamı birisi bükse de ortasaha rahat etse... Caner ... Sabri reyiz:):) Amutu... Biri oyundan alsın Neyse... Allah sabır versin bize...
    0
    0
    Yanıtla