SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kolay Maçı Zora Soktu.. Neyse ki 2-1

0
Güncellendi - 2017-03-13 17:57:06
EYMS Kolay Maçı Zora Soktu.. Neyse ki 2-1
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Evkur Yeni Malatyaspor ve Şanlıurfasporlu futbolcular sahaya "Öfkeyle değil saygıyla güzeldir futbol" yazılı pankartla çıktı. Şanlıurfaspor’da maç esamesinde kalede Sinan Ören’in oynayacağı belirtildi ancak ısınma esnasında Ören sakatlanınca kaleye yedek kaleci Fatih Kaldan kaleye geçti.  Son dakikaları EYMS açısından oldukça zor geçen, EYMS'den Osman ve Şanlıurfa'dan Artun'un kırmızı kart gördükleri karşılaşma Eren (penaltıdan) ve Ayite'nin golleriyle 2-1 Evkur Yeni Malatyaspor'un galibiyetiyle sonuçlandı. Karşılaşmayı biletli olarak 4 bin 557 EYMS, 48 de Şanlırfaspor taraftarı tribünlerden izledi.

STAT: 3.İstanbul Başakşehir Fatih Terim

HAKEMLER: Serkan Tokat (Ankara Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Oğuz Terzi (Kastamonu Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Samet Çiçek (Samsun Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4. Hakem Kadir Sağlam (Ankara Bölgesi B Klasman Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 2. Caner Arıcı, 3. Sedat Ağçay, 10. İrfan Başaran (Dk.71 88. Murat Yıldırım), 11. Eren Tozlu (Dk.76 19. Sunday Mba), 14. Okechukwu Godson Azubuike, 16. Sadık Çiftpınar, 17. Boubacar Dialiba Diabang, 20. Murat Akça, 44. Osman Fırat, 99. Jonathan Serge Folly Ayite (Dk.90+5 55. Sezer Özmen)

YEDEKLER: 18. Hakan Canbazoğlu, 5. Yiğitcan Erdoğan, 19. Sunday Mba, 29. Amamchi Augustine İwu7ji-Amutu, 61. Rahman Buğra Çağıran, 55. Sezer Özmen, 88. Murat Yıldırım

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

ŞANLIURFASPOR: 93. Fatih Kaldan, 22. İzzet Yıldırım, 16. Berkay Can Değirmencioğlu, 52. Bakary Soro, 90. Şaban Özel, 23. Kağam Söylemezgiller, 7. Abdulaziz Solmaz (Dk.77-29. Daudet Ndongala), 8. Mertcan Çam, 10. Amin Soleiman Askar (Dk.59-32. Batuhan Karadeniz), 5. Hasan Batuhan Artarslan, 9. Artun Akçakın

YEDEKLER: 12. Ovidiu Andrei Marc, 77. Caner Cavlun, 29. Daudet Ndongala, 32. Batuhan Karadeniz, 17. Hüseyin Kala, 24. İyayi Believe Atiemwen

TEKNİK SORUMLU: Ogün Temizkanoğlu

GOLLER: Dk. 12 Penaltıdan Eren Tozlu, Dk. 55 Jonathan Ayite (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk. 64 Batuhan Karadeniz (Şanlıurfaspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.90 Osman Fırat (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk. 90 Artun Akçakın (Şanlıurfaspor)

SARI KARTLAR: Murat Akça (Evkur Yeni Malatyaspor), İzzet Yıldırım, Şaban Özel (Şanlıurfaspor)

Şanlıurfaspor defansı araya girdi. Dönen topa Sedat vurdu, top Ayite’nin ayağında kaldı, geriden gelen Sedat bir kez daha vurdu savunmadan seken topa İrfan vurdu, defansa çarpan top kornere gitti.

Dakika 9: Sedat’ın akıl dolu pasında İrfan Başaran topa dokunmak isterken İzzet’in arkadan yaptığı hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi. Bu pozisyonda kaleci Fatih ile İrfan kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

Dakika 12: Sakatlık ve uzun süren itirazlar nedeniyle penaltı atışı dakikalar sonra kullanılabildi. Evkur Yeni Malatyaspor Eren Tozlu’nun penaltıdan attığı golle öne geçti: 1-0

Dakika 24: Caner’in sağdan ortasında defans araya girdi, dönen topa Sedat vurdu, top üstten auta çıktı.

Dakika 25: Azubuike sol kanattan Caner’e güzel bir uzun pas gönderdi. Caner, sağdan topu iyi taşıdı ve ortaladı, arka direkte Eren kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda istediği gibi dokunamadı ve Evkur Yeni Malatyaspor mutlak bir golü kaçırmış oldu. Pozisyon autla sonuçlandı.

Dakika 32: Artun’un pasında Mertcan sert ve düzgün vurdu kaleci Ertaç iyi uzandı ve topu kornere çelerek, gole izin vermedi.

Dakika 35: Abdulaziz sol çaprazdan uzaklardan şansını denedi top auta çıktı.

Dakika 36: Amin Askar’ın pasında hareketlenen Artun uzak mesafeden şansını denedi top, az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 38: Şanlıurfaspor’un Evkur Yeni Malatyaspor yarı alanında etkili olduğu dakikalarda sağülı sollu ortalarla gol arayan rakibine Evkur Yeni Malatyaspor defansı geçit vermedi. Abdulaziz’in ortası sonrası defanstan dönen top Batuhan Artarslan’ın önünde kaldı. Bu oyuncunun şutunda top farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 39: Evkur Yeni Malatyaspor’da kazanılan serbest vuruşu İrfan Başaran Kullandı. İrfan, direkt kaleyi denedi ancak top farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 41: Evkur Yeni Malatyaspor Eren Tozlu ile soldan atağa kalktı ancak Eren, Berkay’ın müdahalesiyle yerde kaldı hakem bu pozisyonda devam kararı verdi.

Dakika 44: Evkur Yeni Malatyaspor’da Osman’ın kaptığı top sonrası takım atağa çıktı. Azubuike orta alanda İrfan’ı gördü. İrfan sağda Dialiaba’ya pasını aktardı. Bu oyuncunun şutunda top defansta döndü.

Dakika 45: Evkur Yeni Malatyaspor, Ayite’ye Berkay’ın yaptığı hareket sonrası ceza sahası ön yayında faul atışı kazandı.

Dakika 45+1: Evkur Yeni Malatyaspor’da serbest vuruşu İrfan Kullandı top İzzet’ten döndü, İrfan bir kez daha şansını denedi top auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna oynanmamış süre olarak 2 dakika eklendi.

İlk yarı 1-0 Evkur Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Dakika 48: Sedat Ağçay’ın Amin Askar’a yaptığı hareket sonrası hakem Serkan Tokat serbest vuruşa hükmetti.

Dakika 49: Abdulaziz’in pas şeklinde kullandığı serbest vuruşta Mertcan Çam’ın vuruşunda kaleci Ertaç yumrukladı, dönen topa Artun kafayı vurdu, kaleci Ertaç bu pozisyonda bir kez daha başarılıydı.

Dakika 50: Dialiba ceza sahası içerisinde kaleci Fatih’i geçti ancak açısını kaybedince atak tehlikesini yitirdi.

Dakika 53: Şanlıurfaspor’un sağdan kazandığı serbest vuruşu Abdulaziz kullandı, Bakary Soro’nun kafa vuruşunda top auta çıktı.

Dakika 54: Mertcan’ın sağdan pasında Batuhan Artarslan uzaktan şansını denedi ancak top farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 55: Bakary Soro’nun cezasahası dış çaprazında topu kaptırdığı Ayite, cezaalanına girdi, açılan kaleciye rağmen topu ağlara göndererek ve takımını 2-0 öne geçirdi.

Dakika 60: Sedat soldan hareketlenen Dialiba’ya pasını aktardı. Dialiba, sol çaprazdan iyi vurdu ancak top kale direğinin dibinden auta çıktı.

Dakika 63: Artun soldan Abdulaziz’i gördü. Abdulaziz’in ortasında Batuhan Karadeniz’den önce Sadık araya girdi ve mutlak bir gol pozisyonunu önledi.

Dakika 64: Şanlıurfaspor’un atağında Mertcan ceza sahası içerisinde Batuhan Karadeniz’i gördü. Batuhan, Sadık ve Murat Akça’dan iyi sıyrıldı ve topu ağlara gönderdi: 2-1.

Dakika 67: Şanlıurfaspor bu dakikada tehlikeli geldi. Bakary Soro solda Şaban’ı gördü. Şaban’ın ortasında Batuhan iyi yükseldi ama vuramadı. Dönen topa Abdulaziz vurdu kaleci Ertaç gole izin vermedi. Bu kez dönen topa Mertcan vurdu kaleci Ertaç topu kontrol etti.

Dakika 75: İzzet’in soldan ortasında Abdulaziz arka direkte dokunamayınca mutlak bir gol kaçmış oldu.

Dakika 84: Mertcan’ın ortasında Evkur Yeni Malatayspor defansı topu istediği gibi uzaklaştıramadı. Ceza sahası ön çizgisinde yaşanan karambolde top Batuhan Karadeniz’in önünde kaldı. Bu oyuncunun şutunda top üstten auta çıktı.

Dakika 88: Batuhan Karadeniz ile Artun iyi paslaştı. Ceza sahası içerisinde Artun’un şutunda kaleci Ertaç iyi uzandı ve topu kornere çeldi ancak hakem bu pozisyonda ofsayt kararı verdi.

Dakika 90: Artun ile Osman arasında yaşanan tartışma sonrası saha bir anda karıştı. Maçın hakemi Serkan Tokat, olayı uzaktan izledi. Futbolcular araya girerek, tartışmayı sakinleştirdi. Hakem Serkan Tokat yaşanan tartışma sonrası pozisyonun içindeki Şanlıurfalı  Artun’a ve 'denge(!)' sağlamak için de EYMS'li Osman'a direkt kırmızı kart gösterdi.

Dakika 90+3: Şanlıurfaspor’un faul atışında Batuhan’ın içeriye çevirdiği topa Berkaycan vurdu, Evkur Yeni Malatyaspor defansı araya girdi dönen topa bir kez daha Berkaycan vurdu Sadık ayak koyarak, gole izin vermedi.

Dakika 90+6: Şanlıurfaspor’un kazandığı korner atışında kaleci Fatih’te Evkur Yeni Malatyaspor ceza sahasına kadar geldi, ancak bu pozisyondan sonuç çıkmadı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor’u 2-1 yendi.

FOTO: AA, iha 

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

46 yorum yapılmış

  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Şampi Malatya.Bir iki maçı daha alırsak gerisi gelir.bu saatten sonra bırakmamalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat karadere (7 yıl önce)
    İceridki macların hepsini istbulda oynasın. Bence oyuncular sîtrese girmeden daha rahat oynuyorlar şanpiyonluğu hak ediyoruz herkese selam
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöpçü (7 yıl önce)
    Ertaç yine ipten aldı..onu kalede gordukçe soru isareti kalmıyor..Tebrikler Malatyam.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (7 yıl önce)
    MAZİSİ YENİ BİR TAKIMIZ ÇOK TECRÜBELİ TAKIMLAR VAR GÖZTEPE ESKİŞEHİR SİVAS ADANA DEMİR MERSİN BOLU SAMSUN BUNLAR ARASINDA LİDERİZ İNŞALLAH ŞAMPİYONDA OLURUZ DESTEGİMİZİ ESİRGEMEYELİM YAPICI OLALIM
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Bundan sonra ki fikstür çok sıkıntılı görünüyor. Özellikle Giresun Elazığ Eskişehir Göztepe Sivas maçları çok kritik ve bu zorlu süreçte en az kayıpla geçip işimizi son maç olan sivasa bırakmamamız lazm son haftaya 4 puan önde girebiliriz inşallah yoksa son hafta Sivas rahat rahat bırakmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakır (7 yıl önce)
    İrfan hoca,takım 2-0 öne geçince defans ağırlıklı oynatıyosun,neden takımı defansa çekiyorsun.Balıkesir maçında da bunu yaptın.90' hücum ağırlıklı oynatsan takım sitrese girmeden daha rahat alıcak maçları.Savaşta geri çekilirsen kaybedersin.Saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    EYMS tempolu ve etkili futbolu 90 Dk.ya yayamıyor.İlk yarı çok iyiydi İkinci yarının son 30 dakikasında Urfa'nın atakları başladı ve golü de buldular.En büyük eksiğimiz öne geçtikten sonra skoru koruma çabası içine girmemiz.Bu çok yanlış.Bu arada futbolcularımız çabuk yoruluyor enerjilerini maç sonuna kadar sürdüremiyor.Bu oyun tarzıyla haftaya Manisa karşısında işimiz zor.Manisa çok koşan ve son haftaların başarılı takımı.Manisayı da kayıpsız geçersek süper lig kapısı kısmen açılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • haşim (7 yıl önce)
    Arkadaşlar unutmayın ki malatya lider , liderle oynayan takımlar daha çok konsantre olur. Olsun konsantre ....kazanan biziz
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz ist (7 yıl önce)
    bu saatten sonra onemli olan uc puan ve onuda aldık..bir cift sozumde haftalardır sedatı yerden yere vuranlara . bugun sedat sıfır hatayla oynadı.ve varını yogunu ortaya koydu..inanılmaz efor lu bir mac oldu.butun oyuncular son guclerine kadar oynadılar.bu saatten sonra kimse kolay mac olur demesin.urfa icinse olum kalım macıydı. malatya atese attı onları..o yuzden kimse oyuna moyuna takılmasın malatya bugun zoru basardı helal olsun size
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz bey size katılıyorum sedat bugün sezonun maçını oynadı 90 +7 de bile adam kovaliyordu
    0
    0
    Yanıtla
  • sedaata helal olsun o yaşına rağmen gençlere taş çıkarttı öernek alınmalı sedatın enerjısınden çok eleştirdik ama sevdiğimizden
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (7 yıl önce)
    Maç bitti beyler. Giresun-Eskişehir ve Sivas- Balıkesir maçlarının berabere bitmesi temennisiyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Yav şu urfa ne biçim takım daha topu tanimiyorlar taraftarları Malatya ya düşmanlık ediyor tff 1 lige çıkalı 2 sezon oldu 4 maç yaptık hem içerde hem dışarda 4 galibiyet aldık halen Malatya dan iyiyiz diyorlar zaten dahada bizle oynama fırsatı bulamazlar, kupada ne de artık beklerler Malatya gelsede ders alsak diye
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Takım ilk yarı iyi oynadı ama 2.yarıda urfa bizi çözdü irfan hocam orta sahaya oyuncu değişikliğini geç yaptı , Osman à kırmızı kart yanlıştı haftaya 4 defans oyuncumuz yok bakalım ne olacak, gol sonrası takımımız 15 dk baskı yapsa oyunu o anda bitirecek ama gol sonrası hep çok rahatliyor,
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    haftaya manisa maçı urfadan çok çok daha zor olacak. üstelik 2 cezalı, 3 sakatımız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilişim44 (7 yıl önce)
    Malatyadan giden ve istanbuldaki malatya taraftarlarını da tebrik ediyorum. Yalniz bırakmadılar takimimizi. Kaliteli bir oyun sergilemesek de 3 puan camiamiza hayirli olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • murat samet (7 yıl önce)
    sevgili malatyalı kardeşlerim zorda olsa kazanıyoruz bu akşamki maç rezildi ama şükürler olsun kazandık TRT nin sipikerlerinin malatya düşmanlığını anlayamadım yoksa bende takıntı oldu siz cede öyle deyilmi
    0
    0
    Yanıtla
  • bence sende var bi takıntı. adam malatyayı övdü durdu. bi dahaki seferi kulaklarını dört değil sekiz aç
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz ist (7 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    aynen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Spiker bence Malatyalı hatta...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat samet spiker bir malatyaspor luyum demedi Erdoğan Arıkan malatyasporu seven bir kişi
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Az kalsın balıkesir maçı gibi olacaktı..skoru koruma hastalığından kurtulalım artık..herzaman şans gülmez bize..2..0..dan sonra baskıyı artirsaydik fark olurdu..urfa dagilmisken adamları hiç yoktan cesaretlendirdik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (7 yıl önce)
    60 dakikadan sonrasına bir çözüm bulmak lazım çok şükür geçen hafta başımıza gelen gelmedi tebrikler Malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    Biz yendikce acısı elazigdan eskisehirden geliyo. Acaba neden . SAMPIYON MALATYA.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahadır Türkoğlu (7 yıl önce)MALATYALI isimli kullanıcı yorumuna
    Ben de Elazığlıyım ve Malatyaspor ile gurur duyuyorum. Malatya ve Elazığ doğunun iki vatansever şehridir. Birbirimizi ezmeyelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • O zaman seni tenzih ederim gardas. Ama elazig her macinda dk 44 de malatyaya kufur ediyo. Biz kimle oymasak ona destek veriyor. Bu davranislar guzel değil. Yoksa dediklerin dogru.
    0
    0
    Yanıtla
  • semih (7 yıl önce)
    sanki maçtan önce birisi bizim takıma bu maçı kazansanız da üç puan yok demiş nasıl bir maçtı ya Rabbim neyse ki kazandık şükürler olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (7 yıl önce)
    Resmen kalpten gideceğiz oynamak istemeyen takım oynaması için uğraştık bu ne biçim kenar yönetim oyuna hiç müdahale etmiyor maç yine son dakika golü ile bite bilirdi yine de 3 puan çok önemli takımıza bundan sonra ki maçlarda başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Of of rahat bir maç izleyemiyecek miyiz? Niye farkı açmadan yaslanıyorsuuuuun ayite çok ağır Ferhat kiraz Perrya bir an önce yetişsin Sadığın röportaj harika
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz ist (7 yıl önce)
    son dakikada kalbim dayanmadı bu ne ya bu heyecana kalpmi dayanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Birişik (7 yıl önce)
    Tebrikler Malatyaspor isterse 10-0 olsun isterse 2-1. Sonuçta verilen 3 puan:))) stres altında da olsa helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    Son 25 dk da her an kalp krizi gecirecek duruma geldik. Ama olsun SAMPIYON MALATYA.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Çok şükür bitti!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Tebrikler kutluyorum bu maci izlemek oynamaktan daha zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Haftaya manisa inşallah3 puan da oradan diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (7 yıl önce)
    Şaka gibi düştüğümüz hale bak zaman geçirmeye oynuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    sön dakika sendromu umarım yaşamayız
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    izliyorsunuz demi arkadaşlar ve saç baş yoluyoruz neden ?çünkü çok aciz bir takım izliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen öyle.irfan buz ne zaman ki skorun üstüne yatmaktan vazgeçer işte o zaman farklı kazanırız.artık şu futbol anlayışını değiştirsin.ilerleyen haftalarda göztepe,eskişehir,giresun,ümraniye ile oynadığında ne yapacak.şimdiden söyleyeyim tablo çok açık.ligin ilk yarısındaki gibi bu takımlara karşı kaybedecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    hızlı hucum yok çok ağır kalıyoreuz ve çaresi yok 2-2 biter
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (7 yıl önce)
    Ne stres ya. Bi maçtada rahat olalım. elimiz yüreğimizde..inşallah 2.yi yemeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (7 yıl önce)
    Klasik Malatyaspor sendromu yaşıyoruz. Ne zaman rahat bir maç izleyeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Maşallah bize denecek söz yok, ama oynayamayan urfayi zorla oynatıyoruz biraz daha dikkat, dialiba 1 tane atacak
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    Urfa ve sivas sever tum elazigli ameleler hep beraber kümeye. SAMPIYON MALATYA......
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Haydi malatyam sen güçlüsun be caner varlığın yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    23.dakika malatyamiz iyi yolda arkadaşlar
    0
    0
    Yanıtla