SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

E.Yeni Malatya'da Futbolculara Test

0
Güncellendi - 2019-01-07 18:59:58
E.Yeni Malatya'da Futbolculara Test
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular, kamp çalışmaları çerçevesinde testten geçti.

Ligde ilk yarıyı 29 puan ve averajla üçüncü sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor’da, devre arası kamp çalışmaları yoğun tempoda devam ediyor. Günde çift antrenmanla zorlu geçecek olan ikinci yarıya hazırlanan sarı kırmızılılarda, kamp çalışmaları deyim yerindeyse askeri bir eğitimle sürüyor.

Takımını zorlu ve çekişmeli geçecek olan ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlamaya çalışan teknik direktör Erol Bulut, oyuncularının çalışmalar esnasında istekli oluşları ve performanslarından memnun kalırken, bir an önce yeni transferlerin kampa katılmalarını bekliyor.

Antalya Belek’te 2 Ocak itibariyle başlayan devre arası kamp çalışmaları yoğun tempoda sürüyor. 12 Ocak’ta tamamlanacak olan kamp çalışmaları kapsamında sarı kırmızılılar iki hazırlık karşılaşması oynayacak. Teknik direktör Erol Bulut, takımın ilk yarıdaki eksikleri üzerinde önemle dururken, oyuncularıyla da yakından ilgileniyor.

Ligin ilk yarısında 29 puan toplamalarına karşın ‘basit hatalardan yenilen goller’ nedeniyle sıkıntılı olan takımın teknik patronu Erol Bulut, ikinci yarıda aynı hataların tekrarlanmaması için takımını en iyi şekilde hazırlıyor. Futbolcuların güç depoladığı devre arası kamp çalışmaları çerçevesinde, sarı kırmızılılar iki hazırlık maçıyla ikinci yarı hazırlıklarını tamamlamış olacak.

Sarı kırmızılılarda futbolcular, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında testten geçti. Futbolcular, Pamukkale Üniversitesi Teknokent'te bulunan Sporasist firması tarafından bir takım testlere tabi tutuldu. Uzman akademisyenler tarafından sıçrama, denge, FMS, sürat testi gerçekleştirildi. Bir hayli yorucu geçen test esnasında futbolcuların zorlandıkları ancak testi başarıyla tamamladıkları görüldü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız