Çöşnük Mahallesi'ndeki bir eczaneye, camını kırarak girmek isteyen şüphelilerden 2'si polis tarafından yakalandı, 1'i aranıyor.
Olay saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Çöşnük Mahallesi Atabey Sokak'ta bulunan ve kapalı olan bir eczanenin camını taşla kırarak içeri girmek isteyen şahıslar olduğu yolundaki ihbar üzerine, bildirilen yere giden polis ekipleri, eczanenin yakınında bölgeden uzaklaşmaya çalışan 2 kişiyi yakaladılar.
Görgü tanıkları, eczaneye camını kırarak girmeye çalışanların bu şahıslar olduğunu, ayrıca bir şahsın daha bulunduğunu polise ifade ederken, kamera kayıtlarından da bu durum teyit edildi.. 2 şahıs gözaltına alınırken, kimliği belirlenen 3'üncü şahsın yakalanmasına çalışılıyor.
Yakalanan şahısların madde bağımlısı oldukları ve eczaneye de uyuşturucu ilaç çalmak üzere girmek istedikleri değerlendirilirken, aynı şahısların akşam saatlerinde de Emekliler Parkı'nda bir kavgaya karıştıkları bildirildi.
malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi
FOTO: iha