SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğlence Merkezi Çıkışı Bıçaklandı

0
Güncellendi - 2019-03-27 04:37:13
Eğlence Merkezi Çıkışı Bıçaklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da eğlence merkezi çıkışında iki kişi arasında yaşanan bıçakla kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, 01.00 sıralarında Cezmi Kartay Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir eğlence merkezinde eğlendikten sonra B.D. ile ismi öğrenilmeyen arkadaşı arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçakların da kullanıldığı kavgada vücudunun çeşitleri yerlerine 2 bıçak darbesi alan B.D. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Polis ekipleri olayın gerçekleştiği caddede incelemede bulundu. Hastanede tedavi altına alınan B.D.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri B.D.'yi bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden yaya olarak kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • yakıncalı (5 yıl önce)
    Malatya'nın kanayan yarası Cezmi Karatay ve sözüm ona eğlence mekanları pisliğin baş adresleri ama malatya kurtulamadı bu pislikten şehrin merkezinde bulunan bu rezil mekanlari yerlerinden edemediler bir türlü yazıklar olsun bu şehrin idarecilerine yöneticilerine vekillerine başkanlarına ve şehrin ileri gelen akil insanlarına
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    adliye civarında değnekçiler cirit atıyor ve buna kimse dur demiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (5 yıl önce)
    hakan kahtalı huzur kenti malatya diyordu ya sürekli söyleyinde gelip bir zahmet eğlence merkezlerini şehir dışına çıkarsın
    0
    0
    Yanıtla