SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EGM Aktaş Malatya'da Denetimleri Yerinde İnceledi

EGM Aktaş Malatya'da Denetimleri Yerinde İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Ankara yolu uygulama noktasında Malatya’yı ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı karşıladı. 

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, kentteki uygulama noktalarında yapılan denetimleri yerinde inceledi. Uygulama noktasında görevli personel ve vatandaşlarla sohbet ederek bayramını kutladı. Sürücülere kurallara uyulması, özellikle de emniyet kemeri kullanılması yönünde hatırlatmalarda bulunan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, sürücülerden Ramazan Bayramı boyunca yapılacak yolculuklarda hız limitine uyulması, özellikle emniyet kemeri takılması, araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması, trafik kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Ankara yolu uygulama noktasındaki incelemelerinin ardından Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Malatya'dan ayrıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız