SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Ehil Antrenörlerle Eğitimler Verilecek”

“Ehil Antrenörlerle Eğitimler Verilecek”
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından, çocukların yaz tatili süresince eğlenceli ve öğretici etkinliklere katılarak sporla tanışmalarını ve becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla Sosyal Yaşam Merkezi'nde düzenlenecek olan yaz spor okulu kayıtları devam ediyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte 1 Haziran’da başvuruları başlayan yaz spor okulu, 7-14 yaş arasındaki çocuklara farklı spor dallarını deneme ve yeteneklerini keşfetme imkanı sunuyor.

Birinci dönemi 2-28 Temmuz tarihlerinde, haftanın 6 günü 09.00-16.00 saatleri arasında yapılacak olan yaz spor okulunda, futbol, basketbol, voleybol gibi popüler sporların yanı sıra yüzme, jimnastik, taekwondo, satranç, eğitsel oyun gibi aktivitelerle çocukların fiziksel ve zihinsel olarak gelişimine katkıda bulunulması hedefleniyor.

Battalgazi Belediyesi Sosyal Tesisler Sorumlusu İbrahim Ethem Yazıcı, “Bir eğitim sezonunun sonuna geldik. Öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Bir yaz tatili süreci çocuklarımızı bekliyor. Bu süreçte çocuklarımızın evde boş oturmalarını istemeyiz. Bir taraftan kitap okuyarak kültürel birikimlerine değer katmalarını beklerken diğer taraftan da sportif faaliyetlerde bulunmalarını istiyoruz. Ailelerin de çocuklarını bizim yaz okullarımıza göndermelerini bekliyoruz. Çünkü çocuklar burada bir yılın sonunda birtakım psikomotor faaliyetler içerisinde sportif faaliyetlerle kendilerine gelecekler. Burada birbirinden kıymetli ehil antrenörlerimiz aracılığıyla yüzme, futbol, voleybol, basketbol, taekwondo, satranç, jimnastik ve eğitsel oyunlarla çocuklarımızın kıymetli vakitler geçirmelerini sağlayacağız. Bu bağlamda 7-14 yaş arası bütün çocuklarımızı Sosyal Yaşam Merkezi’mize bekliyoruz” dedi.

Kontenjanın sınırlı olduğu spor okulunun kesin kayıt tarihi 29 Haziran’da sona erecek. Başvuru yapmak isteyen öğrenciler kayıt işlemlerini Sosyal Yaşam Merkezi’nden gerçekleştirebilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız