SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ekonomiye Kazandırılmış Oldu"

0
Güncellendi - 2018-12-21 23:54:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Vagon Onarım Fabrikası’nın atıl vaziyetten kurtarılarak ekonomiye kazandırılması konusundaki çalışmaların sonuçlandığını ve özelleştirme yolu ile tesisin Türk Kızılay Derneği’ne verildiğini bildirdi.

Milletvekili Çalık yaptığı yazılı açıklamada, “Özelleştirme kapsamında ihalesi yapılan Vagon Onarım Fabrikası 650 bin TL teklif veren ve 39 milyon TL tutarında yatırım yapma taahhüdünde bulunan Türk Kızılay Derneği’ne satılmasına ilişkin karar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanmıştır.  Malatya’mızda hem atıl durumdaki bir tesis ekonomiye kazandırılmış oldu, hem de Türk Kızılay’ı tarafından afet barınma sistemleri üretim merkezi Malatya’da hayata geçirilmiş oluyor.  Projeye büyük destek veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere,  emeği geçen milletvekili arkadaşlarımıza, Malatya’ya üretim ve istihdam projesini kazandıran Türk Kızılayı Genel Başkanı hemşerimiz  Dr. Kerem Kınık’a teşekkür ediyorum. “ dedi.

Çalık, “Türk Kızılay’ımızın projesini biran önce hayata geçirebilmesi için elimizden gelen tüm siyasi desteği vereceğiz, işlemlerin hızlı bir şekilde yürütülmesine sağlayacağız. Ekonomik darbe ile karşı karşıya bırakılmak istenilen bir ortamda Malatya’ya 39 milyon TL tutarında bir projenin kazandırılması çok anlamlı ve kıymetlidir. Böylesine önemli bir proje için ilk adım atılmıştır, Malatya’mız ve ülkemiz için hayırlı olsun” ifadelerini kaydetti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Gerçek Malatya (5 yıl önce)
    Allah esirgesin. Malatya nin sahabı. Bununda üstesinden geldi. Daha da iyisi olabilirdi. Yine de fena olmadı. Sanki bu işi Bülent Tüfenkçi bağladı gibi. Malatya nin sahabı ya açıklamak gereği duydu sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)Gerçek Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    NEDEN ZORUNA GİTTİ? GERÇEK MALATYALIYSAN NİYE ZORUNA GİDİYOR Kİ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali doğan (5 yıl önce)
    16 yıldır Malatya’ya ne kazandırıldı? Biri bana yazabilir mi? Artık milletin karnı tok hayal yatırımlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    17 yıl sonra mı? Ne zaman çalışmaya başlar o zaman inanır insanlar. Çok sözler verildi ancak gerçekleşmedi. Bu bir seçim yatırımı olmamamı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms (5 yıl önce)
    Malatyalı hemşehrilerimiz kendilerini aşmışlar..Maşallah... Loadingler falan...Helal olsun size...Çok komiksiniz..Arkadaş güzel bir gelişme sırf eleştirmek amacınız.. Burada yüzlerce kişi çslışacak fena mı yani...
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (5 yıl önce)
    Loading. . Kimin buluşu ise çok güzel oturmuş. ...
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (5 yıl önce)
    Kaç kişiye istihdam sağlanacak ? Yada birileri yarın öbür gün birilerine devir ederse ne olacak ? Kızılay dışında kimsenin kullanamayacağı şerh dusuldumu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Öncesi sonrası ekonomiye Malatya menfaatine kazandirilsinda gerçekten çok arşiv boş boş bu haberlerle dolu. Ama iş bitmiş artık. İnsan bir çok kişi çalışıp ekmek kapısı olacak. Loadinge gerek yok ki kazanacak yüzde yüz belli o kadar germeye gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Hadi haruncum hadi...
    0
    0
    Yanıtla
  • He Malatya platformu he .5 kişilik platform.yav bana destekledihgin kişinin şuraya iki projesini yazsana.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Sen önce yazı yazmayı öğreni ver sonra bizleri eleşdir... ! ! !
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    Maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılımcı (5 yıl önce)
    Evet seçim öncesi yine VOF Loading...???bu kaçıncı Loading ???
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    Yine bir seçim önce VOF yükleniyor Loading . . . ???
    0
    0
    Yanıtla