SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eksikler Giderilecek, Kapalı Kapı Açılacak

Eksikler Giderilecek, Kapalı Kapı Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Tarım ve Orman Müdürü Tahir Macit, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan,  Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Abdulvahap Yoğunlu’dan oluşan heyetle birlikte Şire Pazarı ve Buğday Pazarında incelemelerde bulundu.

ŞİRE PAZARI..
Şire Pazarı’nın turizme açılması, Malatya'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin Şire Pazarında rahat bir alışveriş imkanı bulmaları amacıyla; mevcut Şire Pazarının kapalı olan giriş kapısının açılması, pazar içerisinde rekreasyon ve aydınlatma çalışmalarının yapılması konuları hakkında, Şire Pazarı esnafı ile görüş alışverişinde bulunuldu.

BUĞDAY PAZARI..
Vali Şahin ve beraberindeki heyet, daha sonra Buğday Pazarında incelemelerde bulundu.

Vali Hulusi Şahin, mevcut Buğday Pazarının her yönüyle artık ihtiyaca cevap vermediğini, bu nedenle de Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Pazara taşınılması gerektiğini belirtti. Taşınma için eski ve yeni Buğday Pazarındaki esnafın kiralama, satın alma v.b. sorunlarının da bir an önce çözüme kavuşturularak taşınma işleminin acilen gerçekleştirilmesinin sağlanmasını istedi.

OSB'DE FABRİKA ZİYARETİ..
1. Organize Sanayi Bölgesini de ziyaret eden Vali Şahin, 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Vali Şahin,  6 bin 400 m² alan üzerinde kurulu, 50 işçinin istihdam edildiği, 40’tan fazla ülkeye ihracat yapan, mutfak ve banyo sektöründe faaliyet gösteren Cuzine İnterpak Ahşap ve Ürünleri Şirketini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uluğ Güler’den; fabrikanın üretim kapasitesi, fabrikada üretilen ürünler ve fabrikanın istihdama katkısına ilişkin bilgiler aldı.

Vali Şahin’e incelemeleri esnasında, 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Remzi Yaşar eşlik etti.

Vali Şahin, daha sonra 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Yönetim Kurulu Toplantısında; 2022 yılının genel değerlendirilmesi yapılarak, gündeme ait konular görüşüldü.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa BAKAY (1 yıl önce)
    sayın valım bizim çarşıyada bekleriz,vatandaş olarak bizimde sorunlarımız çok ama çok şükür kapımızı çalan bir siyasetçimiz olmadı ne sağdan ne soldan, sizden umutluyuz ama bir cemaat yapıp çay içeliim
    0
    0
    Yanıtla