SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksiksiz Bir Şehir İnşa Etmek İçin Durmayacağız"

A- A+ PAYLAŞ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Malatya'da 79 bin yeni yuva ve işyerimizin yapımı devam ediyor.” dedi.

Bakan Murat Kurum, Malatya İl Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, yeni konutların inşası ve mevcut projelerin ilerleyişi hakkında bilgiler verdi.

Bakan Kurum, göreve geldikten sonra Malatya'da 2.5 aylık sürede 11 bin 168 konutun yapımına başlandığını hatırlattı. Bakan Kurum, “Göreve geldiğimiz 2,5 aylık süreçte Malatya’mızda 11 bin 168 yeni konutun yapımını başlattık. 10 bin 679 ailemizi yeni evlerine kavuşturmanın mutluluğunu yaşadık. 79 bin yeni yuva ve işyerimizin yapımı devam ediyor. Malatya’nın güzel insanlarına güvenli, her bakımdan eksiksiz bir şehir inşa etmek için durmayacağız!” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er de toplantı hakkında yaptığı açıklamada, “Malatya'mızda yapılan ve planlanan yatırımlarla ilgili detaylı bilgilendirme ve istişarelerin yapıldığı toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i makamında ziyaret eden Bakan Kurum ve beraberindeki heyet, daha sonra, Yeşilyurt Merkez 24-Bostanbaşı Mahallesi'ndeki Akkent inşaat alanında yapımı devam eden konut ve ticarethaneler, Yeöşiltepe Yeşilevler'de yapımı süren konut alanı ile Yeşilyurt Merkez 19-İlyas Mahallesi’ndeki konut, ticarethane ve ofis inşaat alanlarında incelemelerde bulundu ve projeler hakkında bilgi aldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • fatihlem (2 saat önce)
    neyin eksiksiz olacağını en başa yazmalıydınız
    %100
    %0
    Yanıtla