SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ekspres Trenler Yazıhan'da Duracak

Ekspres Trenler Yazıhan'da Duracak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da tren seferlerine yapılan düzenleme kapsamında 4 Eylül Mavi, Güney/Kurtalan ve Vangölü Ekspres trenleri Yazıhan'dan yolcu alabilecek.

TCDD Taşımacılık A.Ş Malatya Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 11 Aralık 2022 tarihinden itibaren bir yıl süreyle geçerli olacak tren sefer saatleri çalışması kapsamında Yazıhan ilçesine 4 Eylül Mavi, Güney/Kurtalan ve Vangölü Ekspres trenlerine duruş verildi.

Buna göre, Sivas-Ankara yönüne 4 Eylül Mavi treni her gün 16:01'de, Güney/Kurtalan Ekspresi pazartesi, çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri 21:00'de, Vangölü Ekspresi ise salı ve perşembe günleri 21:00'de ilçeden kalkacak.

Malatya-Diyarbakır-Kurtalan yönüne ise 4 Eylül Mavi treni her gün 09:56'da, Güney/Kurtalan Ekspresi ise salı, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar 03:10'da hareket edecek.

Malatya-Elazığ-Tatvan yönüne ise Vangölü Ekspresi pazartesi ve çarşamba günleri 03:10'da ilçeden kalkacak.

AA

FOTO: Arşiv

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • elk. (2 yıl önce)
    cezalar büyük olursa caydırıcılık artar.. kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Mertersin (2 yıl önce)elk. isimli kullanıcı yorumuna
    Ne diyi sin sen
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Turan (2 yıl önce)
    Elazığ iline yapılan günlük tren seferlerinin akıbeti hakkında bir haber yaparsanız sevinirim. Teşekkürler
    %67
    %33
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.188 saniye