SON DAKİKA
SON DEPREMLER

El Nusra Örgütü İddiasına Bir Tutuklama Daha

0
Güncellendi - 2016-11-11 02:31:09
El Nusra Örgütü İddiasına Bir Tutuklama Daha
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, Suriye'deki terör örgütleri ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olduğu, El Nusra Cephesi örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle yakalanan bir kişi daha tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi Ekipleri tarafından, geçtiğimiz hafta El Nusra Cephesi terör örgütüne yönelik olarak bir operasyon daha yapıldı ve aynı örgüt mensubu olduğu iddiasıyla Ahmet Ş.adlı kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından Adliye'ye sevkedilen Ahmet Ş., Malatya 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 ŞÜPHELİ DE DAHA ÖNCE TUTUKLANMIŞTI..

Malatya'da polis tarafından El Nusra Örgütü'ne yönelik geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen operasyonda 4 kişi gözaltına alınmış ve bu kişiler 7 Kasım Pazartesi günü Adliye'ye sevkedilmiş, 2'si tutuklanmıştı. Malatya Valiliği, bu operasyon ve adli sonucuyla ilgili olarak 8 Kasım Salı günü, "Gözaltında bulunan kişilerden Adliye'ye sevk edilen El Nusra Cephesi Terör Örgütü Üyesi, 2 kişi Tutuklanmış, 2 kişi ise Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılmıştır." açıklaması yapmıştı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.191 saniye