SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Elazığ, Altay'la Sivas'ta Oynayacak

0
Güncellendi - 2018-12-19 03:56:44
Elazığ, Altay'la Sivas'ta Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor’un, Altay ile oynayacağı maç Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’na alındı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım işlemlerinin başlayacak olmasından Bordo-Beyazlı ekibin stad arayışları sonuç verdi. Elazığspor Kulüp Müdürü Murat Ertürk, Sivasspor Genel Menajeri Oray Otyakmaz’la, Teknik Direktörü Orhan Kaynak’ta, Sivasspor 2. Başkanı Erdal Sarılar’la görüşerek Yeni 4 Eylül Stadyumu’na onay aldı. Kulübün onayının alınmasının ardından her iki ilin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri görüşerek resmi prosedürler tamamladı.

İHA’ya açıklamada bulunan Elazığspor Kulüp Müdürü Murat Ertürk, “Sivas camiasına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir lafımızı ikiletmeden tüm imkanları bizlere sundular. İnşallah Perşembe günü Sivas’a gideceğiz ve konaklayacağımızı otele yerleşeceğiz. Sivasspor Tesisleri’nde maçın son çalışmasını gerçekleştireceğiz. Sivas - Elazığ kardeşliği böylelikle bir kez daha tescillenmiş oldu. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • BAKA (5 yıl önce)
    Elazığ ve Sivas sırf Malatya yı çekemedikleri için kardeş oldular...Malatya diye diye ölecekler.....Elazığ Malatya ya gerekli saygıyı gösterseydi şimdi büyük stadımızda 1 saatlik mesafede gelip maçlarını yapardı,,,,ama keskin sirke küpüne zarar işte
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Elazığ,ın tek komşusu malatya değilki diyarbakır var bingöl var tunceli var neden sivas ?
    0
    0
    Yanıtla
  • elazığ ,diyarbakıra niye gitmemiş orada süper stad var. onlarda istememiş istememiş galiba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Aslında en mantıklısı yapılmış.Maç Malatyada oynansaydı kesin olay olurdu.Her zaman olduğu gibi stada zarar verirlerdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Çok yazık üzüldüm her iki kulübün taraftarlarının birbirlerine kaynaşmaları aralarındaki eskiden kalma kırgınlıkların yok olması için büyük bir fırsattı Gönül isterdiki Elazığspor maçlarını Malatyada oynasın.
    0
    0
    Yanıtla