SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ- Malatya Yolundaki Kazada 1 Ölü, 2 Yaralı

Elazığ- Malatya Yolundaki Kazada 1 Ölü, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ- Malatya yolunda biri Malatya plakalı iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Elazığ-Malatya karayolunun 17. kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ahmet Aytaç idaresindeki 44 LA 697 plakalı Volkswagen otomobil, Elazığ-Malatya kara yolunun Kelmahmut köyü kavşağında cenaze törenine giden İbrahim Aydın'ın kullandığı 23 EV 278 plakalı Tofaş marka otomobil ile çarpıştı.

Kazada her iki sürücü ile Aydın'ın kullandığı araçta bulunan bir kişi yaralandı. Otomobilde sıkışarak ağır yaralanan sürücü Aydın ile yanındaki bir kişi itfaiye ve sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan İbrahim Aydın, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Kazada ölen Aydın'ın bir yakınlarının cenaze törenine katılmak için yola çıktığı öğrenildi.

Polis ekipleri çevre güvenliği alırken, jandarma da, olay yerinde inceleme yaptı.

ARGUVAN YOLUNDA

Malatya’da meydana gelen trafik kazasında da, hafif ticari aracın şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Arguvan ilçesi karayolu 22. kilometrede meydana geldi. M.U isimli şahsın kullandığı 33 DBJ 34 plakalı Dacia marka hafif ticari araç, iddiaya göre dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu Yenisu Mahallesi istikametine giderken şarampole yuvarlandı. Kaza sonrasında yaralanan M.U isimli sürücü, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sürücünün durumun ağır olduğu belirtilirken, Arguvan jandarma ekiplerinin kazayla ilgili soruşturma başlattığı kaydedildi.

Elazığ, iha- AA, Malatya, iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • 44yghjj (4 yıl önce)
    Bu tofasta hic can guvenligi yok birde 30.40 bindira fiyet istiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Devran (4 yıl önce)
    Sayın admin araç markalarını yazmassanız olnuyormu.yani profesyonel haberciler araç markası yazmaz sadece plaka yazılır.Araştırabilirsiniz.Saygılarımşa
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (4 yıl önce)Devran isimli kullanıcı yorumuna
    Şimdi burda sorun bu mu
    0
    0
    Yanıtla
  • Bravo güzel tespit. Tebrik ediyorum..Cumartesi günü saat 12:00 de kapalı çarşının üstüne gelin.. Madalya?takacam size???
    0
    0
    Yanıtla