SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Malatya'ya, Malatya Kayseri'ye 'Meydan Okudu'

0
Güncellendi - 2020-10-13 08:15:34
Elazığ Malatya'ya, Malatya Kayseri'ye 'Meydan Okudu'
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, yangında ormanları büyük zarar gören Hatay'ın yeniden yeşertilmesi için başlatılan kampanyaya 1986 adet fidan bağışında bulundu.

Spor kulüpleri, meydana gelen yangında orman alanları büyük zarar gören Hatay için bir kampanya başlattı. Kulüpler, Hatay’ın yeninden yeşillendirilmesi için fidan bağışında bulunuyor. Bu kapsamda Yeni Malatyaspor, ‘Hatay İçin El Ele’ sloganıyla başlatılan fidan kampanyasına destekte bulundu.

Demir Grup Sivasspor’un “Hatay'da meydana gelen yangında yok olan ormanlarımız için 1967 adet fidanı toprakla buluşturacağız ve Yeni Malatyaspor'a meydan okuyoruz” ve Elazığspor’un Hatay’da yangınlar nedeniyle yok olan ormanlarımız için 1967 fidan ile Yeni Malatyaspor Kulübü’ne meydan okuyoruz” çağrılarına sarı siyahlı kulüp duyarsız kalmadı. Yeni Malatyaspor’da kulübün kuruluş yılı olan 1986 adet fidan bağışında bulunduğunu açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Hatay İçin El Ele! Yeni Malatyaspor olarak kardeş şehirlerimiz Sivasspor ve Elazığspor’un meydan okumasını kabul ediyoruz. Biz de Hatay'da meydana gelen yangında yok olan ormanlarımız için 1986 adet fidanı bağışlıyor ve Kayserispor'a meydan okuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Celal Günay (3 yıl önce)
    Guzel bir davranış ancak bin-ikibin cok kucuk. Bunlari kisiler yapsa uygun spor kulüpleri için komik bir rakam. Kulüp,erin oyuncularına isin içinde olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Çok güzel bir davranış, komşu kentlerin taraftarlarını tebrik ederiz.Böyle örnek davranışlarda rekabet etmek gerçekten çok güzel, gurur duyuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu (3 yıl önce)
    Çok güzel bir dayanışma.Tebrikler.Keşke antreman sahalarının etrafını da ağaçlandırmak için bir şeler yapılsa
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Meydan okumak ifadesi yanlış davet ediyoruz denilmeliydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alideniz (3 yıl önce)
    Birlik beraberlik kardeşlik için el ele kardeşçe bir orman yetiştirmek
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    Allah kabul etsin HAYIR İŞİ . Keşke BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ de her yıl MALATYAMIZIN BİRÇOK yerine böyle fidanlar diktirse Halkımızı teşvik etse. YEŞİL ALANLARIMIZ neredeyse yok oluyor. BİNALAR çoğalıyor YEŞİL azalıyor
    0
    0
    Yanıtla