SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üç Ayrı Trafik Kazasında 10 Kişi Yaralandı

Üç Ayrı Trafik Kazasında 10 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale ilçesi yakınlarında ve Hanımınçiftliği'nde meydana gelen 3 ayrı kazada 10 kişi yaralandı.

OTOMOBİL KAMYONETLE ÇARPIŞTI..

Mehmet A. idaresindeki 44 PT 428 plakalı otomobil, Malatya-Elazığ kara yolu Bent Mahallesi mevkiinde İzzet Y. yönetimindeki 34 EJL 378 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsüyle aynı araçtaki Derviş G, Derviş Ö. ve Hatice P. Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.​​​​​​​

OTOMOBİL TAKLA ATTI

Malatya -Elazığ karayolu Kıyıcak mevkiinde 14.15 sıralarında meydana diğer bir kazada ise Elazığ istikametine seyir halinde olan İ.A. idaresindeki 44 NA 213 plakalı hafif ticari araç, sürücünün kontrolünden çıkarak takla attı. Kazada İ.A. ve S.A.yaralandı.

HANIMINÇİFTLİĞİ'NDEKİ KAZADA 4 YARALI

Battalgazi ilçesi Hanımınçiftliği Mahallesi Recep Okan Caddesi üzerinde seyir halinde olan C.Ç. idaresindeki 44 DB 290 plakalı araç ile M.B. yönetimindeki 44 ABU 371 plakalı araç çarpıştı. Kazada C.Ç.,A.Ç., N.Ç., R.Ç. yaralandı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KİNGTİGER44 (1 yıl önce)
    n'olur yol yapın. raylı sistem için yollar yapın.bu bir fırsat,geniş caddeler yapın.bisiklet yolları yapın. yürüyüş yolları yapın. geniş geniş yollar ve otoparklar yapın.yol medeniyettir.şehrin içine yeni arterler yapın. lütfen lütfen lütfen
    %86
    %14
    Yanıtla