SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'a AVM Açıldı

Elazığ'a AVM Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ’ın yeni alışveriş merkezi Park Yirmi Üç, hizmete açıldı. 

Elazığ Malatya yolu üzerinde hizmet verecek olan AVM’nin açılışına Elazığ Vali Vekili Mesut Gençtürk, Belediye Başkan Vekili Mustafa Asım Nazırlı, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ ile çok sayıda vatandaş katıldı. Dualarla yapılan açılışın ardından davetliler alışveriş merkezini gezdi.

Pascal Nouma, Kadir Çöpdemir, Yeliz Öney ve Dj Yasemin Şefik'in sunumuyla gerçekleşen açılışın ardından vatandaşlar içeriye girerek AVM’yi gezdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, Elazığ’ın bu tür yatırımlara kaldıracak potansiyeli olduğunu belirterek, böylesi alışveriş merkezlerinin sayısının artması gerektiğini ifade etti.

Park Yirmi üç AVM, 34 bin 500 metrekare inşaat 18 bin metrekare kiralanabilir alanı ile hizmet verecek. Alışveriş merkezinde Türkiye’nin önde gelen 75 firmasının mağazası bulunacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız