SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Belediye Başkanından Milletvekiline 'Kalın Ayar'!.

Elazığ Belediye Başkanından Milletvekiline 'Kalın Ayar'!.
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, geçtiğimiz Pazar günü adaylıkları açıklanan isimler arasında yer alan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerefoğulları'nın, AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'yla kavgası gündem oldu.

Olayla ilgili haber, “AKP'li Belediye Başkanı AKP'li Vekile Saldırdı”  başlığıyla Yeniçağ Gazetesi'nde şöyle yer aldı:

"AKP’li Belediye Başkanı Şahin Şerefoğulları’nın yerel seçim toplantısında AKP’li Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’ya saldırdığı iddia edildi. Olay sonrası polisin parti binasına giriş ve çıkışları kapattığı öğrenildi.

AKP’li Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerefoğulları’nın AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’ya saldırdığı iddia edildi.

Elazığonline.com'da yer alan habere göre, seçim öncesi Elazığ’da yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısında konuşan Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Seçim ile alakalı bir yol haritası çizeceğini ve o doğrultuda çalışmalara hep birlikte başlayacaklarını, ortak bir yol haritası olacağını vurguladı.

OLAY BİR ANDA BÜYÜDÜ
İddiaya göre Elazığ’da yeniden Belediye Başkanlığı için aday olan mevcut Başkan Şerifoğulları, Nazırlı’nın sözlerine sinirlenerek "Sen kimsin ki yol haritası belirleyeceksin bana, ben seni tanımıyorum. Sen benimle gezmeyeceksin, yanımda görünmeyeceksin" şeklinde konuşarak Nazırlı’ya su şişesi fırlattı. Sonrasında Şerifoğulları ve Nazırlı birbirine girerken Şerifoğulları’nın ekibinin müdahalesi ile olay daha da büyüdü.

Polis ekipleri olay sonrası parti binasına giriş ve çıkışları yasaklarken geniş güvenlik önlemleri aldı."

yenicaggazetesi.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Atıf Hoca (3 ay önce)
    Canlar, komşudaki iç siyasi kavganın bizim memleketle alakası ne anlamadım, hani belki bak komşuda vekile kafa tutan başkan var diyeceksin e bizde daha alaları oldu, Çalığa rağmen bir gecede eski belediyenin yıkılması gibi bunlar ilgi dışı haberler vesselam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Battalgazili (3 ay önce)
    Malatya haber bu haberlere bayılır. Yeter ki kavga olsun. Ballandıra ballandıra anlatır...
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 ay önce)
    Katılanlara bak İsmail aytaç kırklar mezarlığı kazısınin katili bilimden zerre haberi olmayan kazı başkani sen kırklar mezarlığı nda kaçtane tarihi mezar a kazı esnasında zarar verdin maden mühendisini getirip mezar restorasyon u altında kalekim ile taş betonlayan bilim adamı olarak tarihe geçtin ne yazikki memleket de adam bulamamışlar elaziğ li büyük profesör İsmail aytaç i getirmişler ve ortağı kadir
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Bu ne cehalet dolu yorum. Başlığa bak yazdığın yoruma bak. Başlıkla ne alakası var? Bahsettiğin kişi arkeoloji ve sanat eğitimi hocası. Adamın talep ettiği bütçe ve ürünleri verirsin adam işini yapar. Bu arada Elazığlı ya da Malatyalı olmasının ne önemi var? Kibir kötü bir şeydir. Kibirden uzaklaşmak gerekir.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Çetin ceviz (3 ay önce)
    Kavga ak partide olunca malatyahaber Elazığ da bile olsa yayınlar
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Bize ne, Elazığ da kim kiminle iktidar kavgası yapmış biz kendi derdimize düşelim.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Tıpası Yetmiş Körtapalı Burak1 (3 ay önce)
    Vallahi bir malatya biliyor 3 kuruş paraya neler yapabileceğinizi. Azıcık omurgalı olun onurlu olun.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Tıpası Yetmiş Körtapalı Burak (3 ay önce)
    Malatyahaber siz habercisiniz tarafsız ve objektif haber vermelisiniz. İnsanların kalını incesi sizi ilgilendirmez.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • hasan (3 ay önce)
    Elazığ lı depremzede teslim edilen evindeki duşakabin arızalı falan diye bu başkana şikayet ediyordu. başkanın cevabı ise "evinde duşakabin mi vardı da bunu şikayet ediyorsun olmuştu" kadında evet vardı demişti. bunlara göre duşakabin i kendileri icat etmişti ve millete lutfetmişler. bunlardan ne olur ki.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Selçuk (3 ay önce)
    Darısı Malatya nın başına diyelim. Amin
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Hacı (3 ay önce)
    Malatya bu hareketin altında kalmamalı Elazığı geçmeliyiz. daha şiddetli bir kavga bekliyoruz......
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Birol (3 ay önce)
    Bir birlerini yesinler inşallah
    %63
    %37
    Yanıtla
  • dua hakkını boş işlere kullanma...
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Sana ne oluyor ..Bu neyin sevinici böyle
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Birol şahısa depremde sana 1 ay boyunca Elazığ belediyesi ait ekmek fabrikasında ekmek Malatya gönderdiler bir birilerini yeseler sen burda ekmek yerine başka bir şey yerdin
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Bu nasıl üslup.Depremde zor durumda kaldık , rızkımızı da Allah gönderdi. Elazığ olmazsa acımızdan ölmezdik heralde. Başka bir yerden gelmedi yardım sanki. Ham ham yorumlar yapmayın
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Mlx (3 ay önce)
    Malatya'da bundan farklı değil.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Çok doğru siyasiler kendi aralarında gruplaşmışlar herkes ayrı aday istiyor.
    %67
    %33
    Yanıtla