SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'daki Yangına Malatya İtfaiyesinden Söndürme Desteği

Elazığ'daki Yangına Malatya İtfaiyesinden Söndürme Desteği
A- A+ PAYLAŞ

 Elazığ'da 1 saat içerisinde üçüncü yangın çıktı. İki yangın söndürülerek kontrol altına alınırken, Baskil ilçesine bağlı Aladikme köyündeki yangın söndürme çalışmaları sürüyor. Söndürme çalışmalarına toplumsal olaylara müdahale eden TOMA'lar da katıldı.

Elazığ'ın üç farklı bölgesinde aynı saatler içerisinde yangın çıktı. İlk iki yangın ekipler tarafından söndürülerek kontrol altına alındı. Baskil ilçesine bağlı Aladikme köyünde ormanlık alanda çıkan yangına, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, İl Özel idaresi ekipleri, Elazığ İtfaiyesi ekipleri, Kovancılar Belediyesi ekipleri, jandarma ekipleri ile Malatya'dan itfaiye ekipleri sevk edildi. Ayrıca daha çok toplumsal olaylara müdahale eden TOMA'lar da söndürme çalışmalarına destek verdi.

Arazinin engebeli olması ve şiddetli rüzgarın etkisiyle ekipler, yangına müdahalede güçlük çektiği öğrenildi. Müdahaleler devam ederken Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş yangın bölgesine geçti. Ekipler ile bir araya gelen Vali Toraman ve beraberindekiler, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız