SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'dan İnönü Üniversitesi'ne İnceleme Gezisi

Elazığ'dan İnönü Üniversitesi'ne İnceleme Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Üniversite ve bölüm seçme konusunda fikir sahibi olmak için Elazığ’dan bir grup öğrenci, Malatya İnönü Üniversitesi’nde inceleme yaptı.

Elazığ Şehit Eyyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fen ve Sosyal Bilimler Okulu) öğrencileri Malatya İnönü Üniversitesi’ni ziyaret etti.

İnceleme programına, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hayrettin Gürsul, Elazığ Şehit Eyyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Göktürk Durgun, Müdür Yardımcısı Mehmet Toker ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik kapsamında İnönü Üniversitesi Kampüsü’nü, Tıp Fakültesi’ni ve İletişim Fakültesi’ni gezen öğrenciler, fakültelerdeki uygulama birimleri, laboratuvar ve bölümler hakkında bilgi aldı.

Geziye katılan öğrenciler, üniversite ve kampüsten çok etkilendiklerini belirtip, İnönü Üniversitesine tekrar gelmek istediklerini ifade ettiler.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • inönü (2 yıl önce)
    inönü üniversitesi gençlik ve eğlence parkına hoş geldiniz... hocaların istisnasız hepsi de harvard ve oxford kalitesinde... 24 saatine 24 saat katan öğretim üyeleri..
    %17
    %83
    Yanıtla