SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Elazığspor'da Kayyum Süreci

0
Güncellendi - 2018-12-20 05:31:08
Elazığspor'da Kayyum Süreci
A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor’da, göreve zımnen devam eden Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil, gerekli evrakları tamamlayarak Elazığ Adliyesi’ne kayyum başvurusu yaptı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’da Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil, Elazığspor'da kayyum sürecini başlatmak için Kulüp Avukatı Nurullah Çelik ile birlikte Elazığ Adliyesi'ne gitti. Yumakgil ve Çelik 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne gerekli evrakları teslim ederek kayyum sürecini resmi olarak başlattı. Başkan Yumakgil, kayyum dilekçesinde mahkemeye 5 genel kurul üyesinin süreci üstlenmesi için tavsiyede bulundu.

Bu isimlerin Doç. Dr. Sabahattin Devecioğlu, İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı ve Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Şiş, Elazığ Belediyesi Meclis Üyesi Osman Dilek ve Mali Müşavir Oğuzhan Kışla olduğu öğrenildi.

Kulüp Başkanı Yumakgil'in görev süreci fiilen tamamlanırken, bundan sonraki süreçte ise mahkemenin 10 gün süre içerisinde kayyum heyetini atama yapmasının beklendiği bildirildi.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • berke ASİL (5 yıl önce)
    beter olsunlar zamanında biz düşünce dalga geçmişlerdi ne demişler gülme komşuna gelir başına
    0
    0
    Yanıtla
  • misafir (5 yıl önce)
    Allah aşkına bu yorumlarını yayınlayın lütfen.Kayyumlar ne işe yarıyor Malatya da nil inşaata da kayyum atandı ama hiçbir gelişme yok binlerce insan mağdur artık sayın yetkililer sesimizi duysun
    0
    0
    Yanıtla