SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Direğin Yanında Ölü Bulundu.. 'İzinsiz Kablo Keserken Oldu'

Direğin Yanında Ölü Bulundu.. 'İzinsiz Kablo Keserken Oldu'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 40 yaşındaki bir kişi elektrik çarpması sonucunda hayatını kaybetti. Olayla ilgili açıklama yapan elektrik dağıtım şirketi, şahsın izinsiz ve kontrolsüz olarak kablo keserken elektriğe kapıldığı iddiasında bulundu.

DİREĞİN YANINDA ÖLÜ BULUNDU..

Olay, Yeşilyurt ilçesinin Gündüzbey Mahallesi Mehmet Cevdet Yavuz Caddesi üzerinde meydana geldi. Gece saat 04.10 sularında elektrik direğinin yakınlarında bulunan 40 yaşındaki Nihat Yavuz elektrik çarpması sonucu ölmüş olarak bulundu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Adli tıp Kurumu’na kaldırıldı. 

Nihat Yavuz’un cenazesi Gündüzbey’de toprağa verildi. Soruşturma sürüyor.

Ölen şahsın poliste 14 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

ELEKTRİK ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA..

Bu arada, elektrik dağıtım şirketi Fırat EDAŞ'tan sonuya ilişkin olarak, ekinde kesilmiş kablonun gözüktüğü bir fotoğrafın (yanda) bulunduğu şu açıklama yapıldı:

"30.07.2024 tarihinde, hizmet bölgemiz içerisinde yer alan Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey mahallesinde meydana gelen elim olayı büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz. 

Olayın yaşandığı bölgede yapılan ilk incelemelerde; elektrik akımına kapılan kişinin izinsiz ve kontrolsüz şekilde kabloları kestiği tespit edilmiştir. 

Olayla ilgili savcılık ve emniyet birimleri soruşturması titizlikle sürdürülmektedir. Bu elim vakanın açıklığa kavuşması için soruşturma sürecinde yetkili mercilerle tam bir iş birliği içerisinde çalışmaya ve yasal süreçlerin suhuletle tamamlanması için ilgili kamu kurumlarına tüm desteklerimizi sunmaya devam edeceğiz."

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kündübekli (1 ay önce)
    Rahmetlinin ismi-Soyismi: Nihat Güney Allah taksiratını affeylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (1 ay önce)
    Nasıl yani izin alan vatandaşlar devletin kablosunu kesebilir mi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • izin alabilirse kesebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Nasipsiz (1 ay önce)
    İzinsiz kablo kesmek ne demek sayın büyüklerim bu konuda bizi aydınlatırsa çok sevinirim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kardeş büyüğün olarak seni aydınlatayım. HIRSIZLIK dememişler de izinsiz kablo kesmek denmiş.
    %100
    %0
    Yanıtla