SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizden Geleni Yapacağız"

A- A+ PAYLAŞ
 
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Malatya Şubesi Başkanı Ahmet Taşkent, görevi Tayyar Emre'den devir aldı. 
 
AGD Salonu'nda düzenlenen görev teslim töreninde konuşan Tayyar Emre, yeni yönetim kurulu üyelerinin başarıyla görevi sürdüreceklerine kalpten inandığını belirterek, "Türkiye'de ve dünyada zulme uğrayan Müslüman kardeşlerimiz, zulüm altında inleyen ve oluk gibi kan akan İslam coğrafyasında yardıma koşacak ilk kişilerin yine sivil toplum kuruluşu olacaktır. En başta Anadolu Gençlik Derneği'nde görev yapan arkadaşlarımız olacaktır" dedi. 
 
AGD Malatya Şubesi'nin yeni Başkanı Ahmet Taşkent ise, "Bizler şahidiz ki Sayın Emre görevini hakkıyla yapmıştır. Şube başkanlığından görevi bize devrederek aldığımız bu büyük sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için yönetim olarak elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız