SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elinde Tüfek Var, Fahri Kayahan'a Doğru Gidiyor!"

A- A+ PAYLAŞ

Mıhlıdut Caddesi'nde elinde tüfek bulunan bir şahsın Fahri Kayahan Bulvarı'na doğru yaya olarak gitmekte olduğu ihbarı polisi alarma geçirdi.

Olay, Salı akşam meydana geldi. Polise yapılan bir ihbarda, elinde tüfek bulunan 35 yaşlarındaki bir şahsın, Mıhlıdut'tan Fahri Kayahan Bulvarı'na doğru yaya olarak gitmekte olduğu bildirildi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler cadde ve bulvar üzerinde araştırmalarını sürdürürken, ekiplerden biri şahsa rastladı ve tespitiyle herkesi rahatlattı. Bu polis ekibi, şahsı bulduklarını, bu kişinin kendilerince de bilinen aklen malül bir vatandaş ve elindeki tüfeğin de oyuncak olduğunu anons edince, polis ekipleri normale döndü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • vali (1 yıl önce)
    insanların karısına kızına laf atan evkurun önünde oturan sarhoş için de bir şeyler yapılmalı aksi taktirde bir gün birinin başına bela olacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Çarşıda ev kurun önünde yedi yirmi dört şarap şişesiyle oturan şahsi kimse görmüyormu bu memlekette acaba,adam bugün bebek arabasiyla giden bi kadını çocuğu seviyormuş gibi rahatsız etti, belki dahada ileriye gidip zarar verecekti adam çarşının ortasında elinde şarap şişesi hicmi bi güvenlik mensubu görmüyor bu adamın halini müdahalede bulunulmuyor
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Hay aklınla bin yaşa Mehmet kardeş bende bugün bunu bi arkadaşa anlattım çarşının göbeğinde oturmuş bira şarap içiyor ve aike trafiğinin en yoğun olduğu yer burası bu şahisi hicmi devlet adamı görmüyor hicmi bir polis görmüyor ayıptır yapmayın Allah aşkına çocuklarımıza örnek oluyor böyle insanlar cadde ortasında bali çeken kadir gibi ne oluyor birileri buna dur desin bu bir özenti dir ve birde içip içip bağırıyor o şarapçı yolun ortasında bayanlara laf atıyor ayıptır
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Bende merak ediyorum bu adam neyin nesi niçin ses çıkarılmıyor
    0
    0
    Yanıtla