SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ellerinde Patlamaya Hazır Bomba Taşıyorlar"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, İsveç'in başkenti Stockholm'de, terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin provokasyonlarına ilişkin, "Bu saldırı sadece Cumhurbaşkanımız'a değil tüm ülkemize yapılmış bir saldırıdır. Teröre ve teröriste destek verenler ellerinde patlamaya hazır bomba taşıdıklarını unutmamalıdırlar. Bu alçaklığa göz yumanları lanetliyoruz" dedi .

Kahtalı, yaptığı açıklamada, "İsveç'in başkenti Stockholm'de tarihi belediye binası önünde toplanan terör destekçileri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve ülkemizi hedef aldı. Bugüne kadar teröre destek verdiğini açıkça beyan eden İsveç ve Avrupa ülkeleri bu rezilliğe adeta göz yumarak bir kez daha terör destekçisi olduklarını kanıtladıklar. Yapılan anlaşmalara göre engellenmesi gereken provakasyona göz yuman İsveç hükümeti yılanla dans ettiğinin farkında değil. Bu saldırı ile sadece Cumhurbaşkanımız değil tüm ülkemiz hedef alınmıştır. Teröre ve teröriste destek verenler ellerinde patlamaya hazır bomba taşıdıklarını unutmamalıdırlar. Bu alçaklığa göz yumanları lanetliyoruz. Başta İsveç olmak üzere bütün Avrupa ülkelerinin terörle mücadele alanında gerekli adımları atmaları gerekiyor. Bu konuda somut adım atmaları hukukun ve yaptığımız anlaşmanın gereğidir. Biz terörle ve teröre destek veren herkesle mücadele etmeye devam edeceğiz. Ülkemizi bölmeye çalışanlara asla müsamaha göstermeyeceğiz. Terör nerde olursa olsun kimden olursa olsun lanetliyoruz. Herkesi de teröre karşı aynı saflarda yer almaya davet ediyoruz. Ülkemizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatya (1 yıl önce)
    malatyanın sorunları ile ilgili tek kelime konuşmayın konu sayın partinizin genel başkanı olunca hemen atılın biliyorsunuz o olmadan hiçsiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    sayın kahtalı.. terörü lanetliyoruz teröre destek verenlerin allah belasını versin. kim terörden nemalanıyorsa allah katında yüzü gülmesin.. şimdi gelelim malatya meselesine.. ey milletvekilleri ey belediye başkanları allah için malatyaya ne yapttınız.. vallahide billahide malatya her konuda dibe vurdu daha da vurmaya devam ediyor.. en son tuik raporlarına malatya da göç eden malatyalı sayısı 32. binden fazla. doğudan alınan göç 28 bin. malatya dibe vurduğu için malatya yı terk eden terk edene. yazıklar olsun.. seçimler yaklaşıyor cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuz cumhur ittifakına amaaa milletvekili ve belediye seçimlerinde işiniz çok ama çok zor bunu bilesiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • alican (1 yıl önce)
    Bırak stokholmu falan başkan orda yapılanlarla şeker fabrikasındaki şekeri hüpletenler arasında pek bir fark yok."270 TL SATILAN ŞEKER BİR ANDA 1200 TL ÇIKMIŞTI".Biz bunu asla unutmadık ve unutmayacağız.Her kes bu memlekete bir şekilde saldırıyor işte.Kimin elinden ne gelirse.Onlar orda siyaseten siz paranızla olan biz gariban anadolu halkına oluyor..
    %91
    %9
    Yanıtla