SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emekliler İçin Düzenleniyor

0
Güncellendi - 2018-01-03 04:32:11
Emekliler İçin Düzenleniyor
A- A+ PAYLAŞ

Yıllarca yeni evlenen çiftlere hizmet veren Hürriyet (İsmet Paşa)  parkındaki eski nikâh dairesi,  Büyükşehir Belediyesi tarafından emekli vatandaşlara tahsis ediliyor. Yeni Nikâh Sarayının yapılmasıyla boşa çıkan binanın tadilatı yapılarak, emekli vatandaşların zamanlarını geçirebilecekleri bir mekân haline dönüştürülüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı kontrolörlüğünde yapılan düzenlemeler sonrasında; emekli emekli vatandaşlar önemli bir sosyal merkeze kavuşmuş olacaklar.

Her türlü sosyal imkân düşünüldü

Eski nikâh dairesinde yapılan tadilat sonunda emekli vatandaşlarımız için her türlü sosyal imkân düşünüldü. Yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında; emeklilerin gün içerisinde birçok sosyal aktivitede bulunacakları, televizyon izleyip sohbet edecekleri 175 m2’lik ortak kullanım alanı, 63 m2 şark odası, 64 m2 okuma odası, sağlık odası, mescit, çay ocağı, bahçe ve yeşil alanlar bulunuyor.

Yaptığı yatırım, hizmet ve uygulamalarda engellileri ön planda tutan Büyükşehir Belediyesi, eski nikâh dairesindeki düzenleme çalışmalarını da engellilere uyumlu bir şekilde yaparak, bu hizmetlerden engelli vatandaşların da faydalanmasını sağlayacak.

Tadilatı büyük oranda tamamlanan binanın en kısa sürede hizmete girmesi planlanıyor.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • AKÇADAĞLI (6 yıl önce)
    TABİ CANIM EMEKLİLER 1200 TL AYLIKLARINI NEREDE YİYECEKLERİNİ BİLEMİYORLARDI EMEKLİYE DE BU LAZIM ZATEN , İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YANDAŞ MÜTAHHİTLERE UYDURMA PROJELERLE PARA AKTARMAK ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Aise (6 yıl önce)
    Çok güzel olmuş malatyalı herşeyin en iyisine layık hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Saim yilmazer (6 yıl önce)
    Guzel bir proje.emeği geçenleri kutluyorum. Diğer belediyelere örnek olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA (6 yıl önce)
    Seçimde inşallah şu dertlerimizle ilgilenen bir belediye başkanı çıkar yeter vallahi yeter ne ulaşım ne çevre ne de Malatyaya hizmet verilmiyor halkın kendisi kendi hallediyor umarım güzel bir belediye başkanı çıkar...Umarım gelecek olan belediye başkanı birilerini zengin etmek yerine Malatyamızın güzelliklerini zengin ederler.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahiM44 (6 yıl önce)
    resimdeki hiç bir proje gerçekte ortaya cıkmıyor. yine birileri zengin olacak .ahmet çakır teşekkürler seçimler gelsin umarım iyi bir aday çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • evet iyi bir aday öznur çalık verirmisin oyunu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kara (6 yıl önce)
    Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Düşünce güze l yemek ve caylarda indirimli olsun veya bedava olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Abidin (6 yıl önce)
    Güzel düzenlemiş bir parkta böyle güzel bir bina gerekliydi. İnternet de olsun... Emeği geçenlere teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla