SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emine Öğretmen Malatya'da Toprağa Verildi

Emine Öğretmen Malatya'da Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde görevli sınıf öğretmeni Emine Erdoğan beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Karlıova ilçesine bağlı Kargapazarı köyünde 2019 yılından bu yana görev yapan ve ilçe halkı tarafından sevilen 35 yaşındaki Emine Erdoğan, beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Erdoğan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden olurken, mesai arkadaşları öğretmen Erdoğan’ı son yolculuğuna uğurlamak için memleketi Malatya'ya gitti.

Hayatını kaybeden Emine Erdoğan'ın, uzun yıllar Arapgir İlçesi'nde nüfus müdürü olarak görev yapan ve 2018 yılının Aralık ayında vefat eden Bedri Selvitopu'nun kızı olduğu öğrenildi. 

Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız, "İlçemiz Kargapazarı İlkokulu sınıf öğretmeni Emine Erdoğan vefat etmiştir. Vefat eden kıymetli öğretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza sabırlar ve başsağlığı dileriz" dedi.

 Emine Erdoğan'ın cenazesi, Malatya Şehir Mezarlığı Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bingöl, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • dermos (2 yıl önce)
    Seni çok özlücem güzel bacım, dostum kalbim.. Mekanın cennet olsun inşallah. Nur içinde yat. Yüreğim seninle benim canım Emoşum. Güzel dostum, meleğim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum,Ailesine sabırlar diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa evc (2 yıl önce)
    Genç öğretmenimize,hemşerimize Allah'tan rahmet diliyorum...
    %100
    %0
    Yanıtla