SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet'ten 177. Yıl Ziyaretleri

Emniyet'ten 177. Yıl Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı ve Emniyet Müdürlüğü Personeli ile birlikte Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Vali Baruş’a bilgiler veren İl Emniyet Müdürü Dağdeviren ve Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı, Polis Teşkilatı olarak Türkiye Cumhuriyetinin her bir ferdi için azim ve gayretle çalıştıklarını, çalışmaya da devam edeceklerini belirtti.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177'inci yıl dönümünü kutlayan Vali Baruş, Malatya’da birlikte çalıştığımız süreç içerisinde Emniyet Teşkilatı personelinin hizmet anlayışından memnun olduğunu ifade ederek mesai mefhumu gözetmeksizin, 24 saat gece-gündüz demeden özveri ile çalışan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Heyet daha sonra Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk ve vakıf üyelerini de ziyaret etti.

KENT KONSEYİ ÇOCUK MECLİSİ'NİN ZİYARETİ

Bu arada, Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Yürütme Kurulu üyeleri ve aileleri Türk Polis teşkilatının 177. Kuruluşunu kutlamak için Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret edip, hafta dolayısıyla kendilerine çiçek takdim ettiler.

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, “İlimizdeki ortaokul ve ilkokul seviyesindeki öğrenciler arasında tamamen şeffaf bir ortamda yapmış olduğumuz seçimle Malatya Kent Konseyi’nin başkanı ve yürütme kurulu üyeleri seçildi. Çocuklar sosyal ve kültürel anlamda yapabilecekleri çalışmalar için bir araya geliyorlar, Kent Konseyi çalışanları olarak bizlerde çocuklarımızın faaliyetlerinin koordinasyonunu sağlıyoruz” dedi.

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Ravzanur Güde ise, Malatya Emniyet Müdürü ve ekibini her türlü zorlu koşulda ilimizin güvenliğini sağlamak için ellerinden gelen gayretleri gösterdiklerine şahit olduklarını ve bundan dolayı da kendilerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren yapılan ziyarette Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Yürütme Kuruluna yönelik yaptığı konuşmada, “Malatya Kent Konseyi’nde böyle demokratik yöntemle başkan olmana çok sevindim geleceğimiz açısından ve şuanda büyük bir tecrübe olacaktır. Faydalı işler yapmanız kent konseyinde sizin de sesinizi duyurmanız gerçekten geleceğin büyük ülkesi Türkiye ye yakışacak bir durum, hele de onun bir başkanı kız olması daha da gurur vericidir” şeklinde konuştu.

Konuşmaların akabinde çocuk meclisi üyeleri çocuklarla ilgili genel güvenlik konuları ve çözüm önerileri hakkında Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile bir süre sohbet ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ünal (2 yıl önce)
    Tüm polis teşkilatının haftasını kutlar, sağlık ve başarılar Rabbim esirgesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ünal (2 yıl önce)
    Adam gibi adam Faruk Nalçacı müdürümüz.
    %100
    %0
    Yanıtla