SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emre Malatyalı Taraftarlara Küfür mü Etti?

0
Güncellendi - 2018-04-09 05:06:59
Emre Malatyalı Taraftarlara Küfür mü Etti?
A- A+ PAYLAŞ

Cuma akşamı İstanbul'da oynanan M.Başakşehir- Evkur Yeni Malatyaspor maçı sırasında, ev sahibi takımın kaptanı Emre Belözoğlu'nun, tribündeki Malatyalı taraftarlara el  kol hareketi yapıp küfrettiği öne sürüldü.

Konuya ilişkin iddialar, odatv.com'da 'Yine Emre Belözoğlu Yine Skandal' başlıklı haberde, söz konusu futbolcunun tribünlerle 'dalaşma' görüntüleriyle birlikte verildi.

odatv.com'un haberi şöyle:

"Süper Lig’in bitimine haftalar kala şampiyonluk yarışının en önde giden iki takımından biri olan Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu sahada yaptığı hareketlerle tepki çekmeye devam ediyor.

Dün akşam oynanan Başakşehir-Malatyaspor maçında Belözoğlu’nun Malatyaspor taraftarlarına el hareketi yaptığı kameralara yansıdı. Sosyal medyada Emre’nin tribünlere dönerek “O.. çocuğu” ifadeleriyle küfür ettiği iddia edildi.

Bu anlarda hakemin küfür eden Emre Belözoğlu’na kart göstermesi gereken hakemin onu sakinleştirerek arkasını dönüp gitmesi ise dikkat çekti.

Daha geçen hafta oynanan maçta, Emre Belözoğlu’nun maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu’ya yönelik sert el hareketleri spor programları ve sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. Aynı hakem aynı maçta Başakşehir’in rakibi Akhisarspor’un oyuncusu Lopez’i kendisine sert tepki gösterdi ve küfür ettiği gerekçesiyle oyundan atmıştı."

Haberin aslını, aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz:

https://odatv.com/yine-emre-belozoglu-yine-skandal-07041854.html

odatv.com- malatyahaber.com

FOTO: Belözoğlu, E.Yeni Malatyaspor maçına çıkarken (AA- İstanbul)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • MUSA (6 yıl önce)
    EMRE KENDİNE YAKIŞINA YAPMIŞ LÜTFEN YETKİLİLER CEVABINI VERSİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakır (6 yıl önce)
    Geçmiş yıllarda konyada oynanan play of maçında bir malatya seyircisi olarak kendi taraftarımızdan yapılan küfürlü tezahuratları duyunca maçın yarısında staddan çıktım.Her hafta böyle tezahurattan ceza alan takımın yöneticileri para cezasından usanmışlardır.Sütten çıkmış ak kaşıkmısınız sanki.Özeleştiri yapın biraz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahin (6 yıl önce)
    Hakem bostan korkuluğu gibi Malatyalı futbolcu bu hareketi yapsa direk kırmızı kartı gösterirdi zavallı hakem zavallı federesyon
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay karaca (6 yıl önce)
    Adam haklı sen adama maç boyunca küfür edersen olacağı bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Türk futbolunun yüz karası. Bunların nesli tükenseydi hayırlısıyla. Futbol dünyası huzura kavuşur.
    0
    0
    Yanıtla
  • gazi (6 yıl önce)
    ben sporcunun ahlaklısını ve zekisini severim anlayana emre gibileri değil ama
    0
    0
    Yanıtla
  • Fan Malatya (6 yıl önce)
    Emre normal harektleri kimse gereginide yapmaz herkes bu cinsi korur ...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    tribünde malatyasayfalarında paylaşılan videoyu paylaşsanız emre sonuna kadar haklı malatyabaşakşehir maçında bir grup gs sempazitanı malatya taraftarı emreye o.... çocuğu diye tempo tutmuş ne yapacak teşekürmü etsin ödülmü versin. emre haklı hakemde yoğun tahrikin farkında o yüzden kart vermemiş iyide yapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Her maç da hakemlere de ana avrat düz çekiyorlar. Hakemde seyircileremi küfretsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana kufur ediyor kardes malatya ya kufur ediyor sen bu adami savunuyorsun sen ne geni$ birisin
    0
    0
    Yanıtla
  • maçta malatyaspor tribününden maçı izledim. O ana kadar taraftarın en ufak bir küfürü olmadı. takım arkadaşı topu emrenin kafasına vurunca tüm stad güldü bu şahıs dönüp bize küfür etti. en sevdiği küfürleri maç boyu kendisine ilettik. biz gs sempatizanı değiliz fakat sen ya fb.li yada emre sevdalısı birisin. emre tüm malatyalılara bu küfür ediyor sen sinene çekiyorsan ne mutlu sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALILARA KÜFÜR EDECEK KISI YA AKLINI YITIRMIS YA DA ÖMÜRÜNÜ TAMAMLAMIS DEMEK BU KONUDA O BÜCÜR HAKLI DIYEN MALATYALIYIM DEMESIN YAZIK AYIP
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (6 yıl önce)
    Tff bu terbiyesizi koruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kekeme (6 yıl önce)
    Başlıkta küfür mü etmiş yazıyor. Bal gibi küfür etti. Dünya alem gördü küfür ettiğini ama Bakalım gereği yapılacak mı? Hiç sanmıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kırkdort (6 yıl önce)
    Bu tur futbolcuları ömür boyu men edeceksinki
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Iyi bir oyuncu yasi geldimi futbolu birakir antürönür olur ama emre gibi insanlar baska seyler yapar Emreyi fenerliler .cimbom lular .besiktas. trabzonlu taraftarlar sevmezler MALATYALILAR hic sevmez Bunu o da biliyor onda bu kadar saygisiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Turanl (6 yıl önce)
    .Ancak tuhaf olan TFF ve hakemler de buna ses çıkartamıyorlar.Ona söylediklerinin 100 katını herşeyiyle iade ediyorum.Seneye kalırsa,buraya gelirse ona söylediklerinden 1000 katınıda bizzat iade edeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    EMRENIN CANCEKISMESI ZAVALI BITMIS TÜKENMIS MILLI BIR FUTBOLCU EFENDI OLUR
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    KORUNUYOR. HER HAFTA BU ŞEKİL.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (6 yıl önce)
    Kisaltmasini yazayim o.ç ları dedi bizim futbolcularimiz ve teknik heyetimiz de maçı resmen hediye etti ufacık bir mücadele yoktu sahada yazıklar olsun kamerayi geç hakemin önünde etti küfürü hakem boşver dedi sırtını okşadı emre nin
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim o kendisini tanitmis MALATYALILARA öyle diyen 100 kat iade ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahipsiz malatya (6 yıl önce)
    Onu kollayana da 20 katını iade ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genc (6 yıl önce)
    O ne demiş se malatya yalılara bende bin katını diyoyurum cirgefsin sen emre futbulu katlediyosun her takımda böylesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Emrenin ne mal olduğunu tüm Türkiye biliyor. Yaptığı küfürün aynısı kendisine çok edildiği için alışmış
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Malatyalilara hakeret emis ise,on katini,iade Ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla