SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Fazla Evet Kale'den Çıkacak"

0
Güncellendi - 2017-02-03 03:29:57
A- A+ PAYLAŞ

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, yeni anayasa konusunda vatandaşları bilgilendirmek için sokak gezdiklerini ifade ederek, “Referandumda en fazla ‘evet’ oyu Kale'den çıkacak. Türkiye'nin geleceğine mührümüzü vuracağız” dedi.

1 Kasım Genel Seçimlerinde Türkiye'de AKP'ye en çok oy veren ilçelerden biri olan Kale'de, yeni anayasa için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Belediye Başkanı Cemal Akdemir, Kalelileri yeni anayasa konusunda bilgilendirmek için sokak sokak gezdiklerini söyledi. Yeni anayasa çalışmaları başladığından bu yana vatandaşların nabzını tuttuklarını belirten Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, 1 Kasım'da yürüttükleri hummalı çalışmaları yeni referandum için de sürdüreceklerini kaydetti.

AKP ilçe teşkilatıyla birlikte sokak sokak dolaşarak yeni anayasa konusunda vatandaşları bilgilendirdiklerini anlatan Başkan Akdemir, referandumda en fazla evet oyunun Kale'den çıkması için çok çalışacaklarını kaydederek, “Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi için halktan güçlü destek almak şart. Bunun için yeni sistemi en iyi şekilde vatandaşlara anlatmak gerekiyor. Biz de bu konuda vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • sezer (7 yıl önce)
    Sn Başkan nerden biliyor ? Geleceği görme öngörüsümü var ?
    0
    0
    Yanıtla