SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En İyi Şekilde Hazırlanmaya Gayret Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2020-08-26 01:54:23
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, lige en iyi şekilde hazırlanmaya gayret ettiklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Abant’ta sürdüren Yeni Malatyaspor’da bir günlük izin ardından takım kaldığı yerden çalışmalara devam etti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu (fotoğrafta sağ baştaki) nezaretinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı siyahlılarda, oyuncuların istekli ve hırslı oluşları teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Bir yandan takımını yeni sezona hazırlarken, diğer yandan da oyuncuları en iyi şekilde tanımaya çalışan Hamzaoğlu, futbolcularla yakından ilgilendi.

Hamzaoğlu, kamp çalışmalarının iyi geçtiğini ifade ederek, “Geldiğimiz günden buyana oyuncularımız gayret istekli bir şekilde çalışıyorlar. Antrenmanlarımız tempolu geçiyor. Bir günde dinlenmeleri için oyunculara fırsat verdik. Bir günlük istirahatin ardından yeniden çalışmalara başladık. Güzel bir şekilde devam ediyoruz. Lige de en iyi şekilde hazırlanmaya gayret ediyoruz” dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, yeni sezon hazırlıkları devam ederken, transfer çalışmalarının da sürdüğünü ifade etti.

Transfer istedikleri bölgeleri belirlediklerini ve bunu yönetime ilettiklerini kaydeden Hamzaoğlu, “Teknik ekip olarak yönetim kurulumuzla beraber oyuncuları izlemeye devam ediyoruz. Bildiğimiz oyuncular üzerinde de görüşmeler devam ediyor. Yeni gelenleri de izleyip, onlarla ilgili kararlarımızı da vermeye çalışıyoruz. Eğer takımımıza fayda sağlayacak bir oyuncu görürsek, onunla ilgili de hemen çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

Hamzaoğlu, takımın son durumuna ilişkin ise “Takım geçtiğimiz sezonu beklenenin altında tamamladı. Bunun bir moral bozukluğu vardı ama geldiğimiz günden buyana oyuncularımız bize karşı pozitif ve söylediğimiz şeyleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. Şuanda çok memnunum” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sıtkı ilbak (3 yıl önce)
    17 milyonluk adam nerede! Ajdin Hasic.. 22 Mart 2020, Pazar 11:01 Beşiktaş’ta sezonun ilk yarısını idman yaparak geçirdikten sonra Ocak ayında profesyonel sözleşmeye imza atan Ajdin Hasic, kiralık olarak gönderildiği Ümraniyespor’da beklentileri karşılayamadı. Siyah-Beyazlılar’ın 2 milyon 475 bin Euro’luk (17.4 milyon TL) yatırım yaptığı 18 yaşındaki kanat oyuncusu, TFF 1. Lig ekibinde kendisini gösteremeyip sadece 39 dakika görev alarak hayal kırıklığı yarattı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (3 yıl önce)
    pek umutsuzca bakıyorlar yada kadraja hep bu fotolarmı alınıp paylaşılıyor Hamza hocanın ilk geldligi günde böyle bir fotoğraf paylaşılmştı...
    0
    0
    Yanıtla