SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Kısa Zamanda Vatandaşımızın Hizmetine Sunacağız"

A- A+ PAYLAŞ

Kuzey Çevreyolu, Kuzey Kuşak Yolu,  Dilek Yolu ve Şehir Mezarlığı Kavşağını şehir merkezine bağlayan yolda çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Çevreyolu, Kuzey Kuşak Yolu, Dilek Yolu ve Şehir Mezarlığı Kavşağını şehir merkezine bağlayan yolda çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi. 

Asfalt serim çalışmalarının yapıldığı Yaka Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, toplamda 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 şeritli dizayn edilen yolun genişliği 30 metreden oluşuyor. 

Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin ulaşım ağını daha konforlu hale getirmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Er, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından çalışmaları sürdürülen yolumuz bağlantı anlamında çok önemli bir yol. Sağ olsun çalışma arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeksizin yolumuzun tamamlanması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyorlar. İnşallah hızlı bir şekilde yolumuzu bitirerek, en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha güvenli ve daha konforlu bir ulaşım imkânı sunmak adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Dilek Yolu’muzu Şehir Mezarlığı Kavşağı’na bağlayan yolda asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kuzey Kuşak Yolu'muz ve Kuzey Çevre Yolu'nu şehir merkezimize bağlayan yolumuz, 30 metre genişliğinde olup 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 şeridiyle inşallah hizmet vermeye başlayacak. Bu yolumuz aynı zamanda, Dünya Kayısı Ticaret Merkezimizin ve Buğday Pazarı'mızın ulaşımını da kolaylaştıracak. Bu da beraberinde vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak ve şehrimizin ekonomik canlılığına da katkı sunacaktır” dedi.

Bülten 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ss44 (18 saat önce)
    Arkadaşlar ben bu malatya belediyesi kadar kibar ve halkını düsünen bir belediye daha görmedim. Yollardaki hendek ve çukurlara sürücülerin hizli girmemesi için sürekli kasis yapıyor.Bundan dolayı onlara teşekkür ediyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bek (1 gün önce)
    Şu her çalışılan yerde harita okuma fotoğrafi çektirmeye bayılıyorum.sanki bir şey anlıyorlar.demekki olayla bir ilgileri yok .olay yerinde olaya vakıf olmaya çalışıyorlar
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Tecdeli (1 gün önce)
    Bu çevre yolundaki ucube viyadük ve alt geçitsiz organize sabah akşam işe giden insanların rezil durumu hakkınds düşünceniz nedir?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nedim (2 gün önce)
    Bu Vanlı nurhan bey gil gitti Sami Bey kendine geldi, maşallah her gün sahada adam.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Huzur (2 gün önce)
    Malatya'ya samimi ve gerçekten kim hizmet ediyorsa bir çivi çakıyorsa Allah razı olsun.ANCAK SİZLER SEÇİMDEN ÖNCE SEHİR DIŞINDAKİ VATANDAŞLARIMIZI BİR AN ÖNCE GETİRECEĞİZ DEDİNİZ.HER SİYASİ VAAT GİBİ BUDA YALAN ÇIKTI.BİZ SEHİR DIŞINDA ÇOĞUMUZ ÇOK ZOR ŞARTLARDA İŞSİZ GÜÇSÜZ EVLERİMİZE DÖNMEYİ BEKLİYORUZ.ÇOK ÇABUK UNUTTUNUZ BİZLERİ. BİZİ UNUTANLARI RABBİME BIRAKTIM.Dönmeye kalksak 15den aşağı kira yok.Velhasıl her serzenişte yalan bir açıklamanız var...
    %57
    %43
    Yanıtla
  • hasan (2 gün önce)
    diyelimki o dediğin kavşaklar tamam. oradan insanlar merkeze nereden gelecek? yeşiltepe yolundan ve sanayi kavşağından, bu yollar o kalabalığı kaldırabilecek mi? özellikle sanayi kavşağı rezil durumda, sabah öğle akşam komple sıkıntı. sanayiden gelenler çarşı tarafına ve sıtmapınarı tarafına direk geçmeli, sıtmapınarında da park yasaklanmalı. bu dubalar niçin konur anlamıyorum, adam geliyor dubanın önüne park ediyor, madem cezası yok duba önüne parkın, dubaları kaldırında yolu daraltmasınlar bari. tabiri caizse şehirde tas kayıp.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 gün önce)
    Bu yolu karayolları genel müdürlüğü yapmıyor mu? Büyükşehir belediye başkanı niye iki sahiplenmiş sanki büyükşehir yapıyor imajı vermiş. Araçlarda KGM logosu var. Büyükşehir kendi işini yapıp şehir içindeki köstebek yuvalarını tamir eysin, onu da yapamıyorlar ya neyse.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Tabu (2 gün önce)
    Zigana tüneli bitti, Ovit tüneli bitti, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bitti, Kömürhan köprüsü bitti, Elazığ Çevre yolu 10 yıl önce bitti. Bi bizim yolumuz bitmedi. Bitmeyen yol yapmışlar, Davulcu nerdesin Halay ekibini al gel
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Kılıçcı (2 gün önce)Tabu isimli kullanıcı yorumuna
    Tabu, daha sayamadığın çok köprüler yollar tüneller bitti kardeşim, bizim vekillerin Malatya diye bir düşünceleri yokki, nasıl olsa vekilliği aldılar Malatya nın sorunlarından onlara neki, bir tane İhsan Koca diye vekil var hiç bir yerde gördünüzmü ağzından bir laf duydunuzmu, Cumhurbaşkanımızın yanında poz vermeye var
    %96
    %4
    Yanıtla