SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Engelli Park Yeri İhlallerine Ceza Yağdı

0
Güncellendi - 2021-08-09 19:35:02
Engelli Park Yeri İhlallerine Ceza Yağdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince, kent merkezinde ve ilçelerde yapılan trafik denetiminde 93 araç sürücüsüne işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, trafik ekiplerince kent genelinde yapılan denetimlerde 336 araç kontrol edildi.

Engelli araçlar için ayrılmış park yerini ihlal eden 87 sürücü ile trafik kuralını ihlal eden 6 sürücüye idari işlem uygulandı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Gazi (2 yıl önce)
    bu uygulama sık sık yapılması lazım engelli araç kullanan Gazilerimiz ve Engelli kardeşlerimiz mağdur oluyor cengiz topel cad Gazilerimize ve Engelli kardeşlerimize 2 araçlık park yeri sürekli araçlar park ediyor Gaziler derneği karşısında sürekli uyarmamıza rağmen park etmeye devam eden şahıslar var araçlarını bu engelli levhalarını gördükleri halde park ediyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'lı (2 yıl önce)
    Keşke bu uygulama daha sık yapılsa. Sırf 2 adım fazla atıp yorulmasın diye arabasını oralara park eden asıl engelliler belki azalır bu sayede.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)
    engelli plaka taşıyan araçları hep engelliler mi kullanıyor sanıyorsunuz?çoğu engelli akrabasının adına ötv indirimiyle alınmış araçlar,belki hiç binmediler bile bu araçlara.Kullananlar sapasağlam uyanık kişiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • H.ÖMER DÖNMEZ (2 yıl önce)
    Allah razı olsun. Engelli park alanlarını lütfen artıralım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Trafik=Ahlak (2 yıl önce)
    Engelli park bölgelerine park edenler ''beyninden engelli olanlar ve kendini uyanık sanan acizlerdir ! ''
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel Uygulama (2 yıl önce)
    Bu uygulamayı yapanlardan Allah razı olsun, bu yorumları okuyan emniyet teşkilatından birileri varsa lütfen bunu her gün yapın ve bu kural tanımaz insanlara gerekli cezayı kesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA PLATFORMU. (2 yıl önce)
    Malatya Park AVM nın Kapalı Otopark Kısmındaki engelli park yerine park ediyorlar engelli olmayan vatandaşlar. Orayıda bi denetseniz bi keşke...
    0
    0
    Yanıtla
  • o park edenlerin daha çok engelli olmasından kaynaklanıyor :)
    0
    0
    Yanıtla