SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Enteresan Bir Anket!. O İsme 'Evet' Dersen Kaydediliyor, 'Hayır' Dersen..

Enteresan Bir Anket!. O İsme 'Evet' Dersen Kaydediliyor, 'Hayır' Dersen..
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Merkezi'nin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile ilgili henüz bir telefon anketi çalışması olmamasına rağmen, Ankara kodlu numaradan yapılan bir aramada, sadece eski milletvekili Öznur Çalık'ın sorulduğu,  'hayır' seçeneği halinde görüşmenin bitirildiği öğrenilirken, garip karşılanan bu durum tepki yarattı.

HAYIR DERSEN, KAYDA GİRMİYOR!
Çok sayıda seçmenin, Ankara'dan '0312 911 75 16' no.lu telefondan aranarak, yeni dönemde AKP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olabilmek için her türlü kulis çalışmasının içerisinde olan eski milletvekili Öznur Çalık'ın tek seçenek olarak sunulduğu bir yoklama yapıldığı, Çalık'ın adaylığına evet için 1'i, hayır için 2'yi, kararsız ise 0'ı tuşlamasının istendiği, evet seçeneği olan 1'in tıklanması halinde 'kaydınız alındı' yanıtının verildiğini, hayır seçeneği için 2'nin tıklandığı an görüşmenin kesildiği belirtiliyor.

Çalık'ın, aday belirleme çalışmaları devam eden genel merkezi etkilemek için sürdürdüğü kulis faaliyetlerinin yanı sıra, tek taraflı anketle de kendi adını öne çıkarmaya çalıştığı değerlendiriliyor ve tepki yaratıyor.

ARAŞTIRMA ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA..
Bu arada, bazı aramalarda zaman zaman AKP'nin anketlerini yapan ANAR Araştırma'nın adının kullanıldığı da belirtilirken, şirketin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "ANAR Araştırma adını kullanarak 0 (312) 911 75 16 numaralı hattan arayan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi anketi yaptığını söyleyen kişilere itibar etmemenizi rica ederiz.

Bu numaranın ANAR'a ait olmadığını ve bu numara üzerinden herhangi bir anket çalışması yapılmadığını kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

93 yorum yapılmış

  • ali kemal aslan (4 ay önce)
    öznur çalıkın malatyadan bld.bşk.adayı olması halinde istanbul da olduğu gibi chp malatya dan bld bşk alır
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Hüseyin Gürcan (4 ay önce)
    Aynen.....beni de 13 Aralık 2013 günü 2 defa aradılar, Öznur çalık'ın B.Şehir Belediye başkanlığı adayı olmasını istiyorsanız 1, istemiyorsanız 2'i tuşlayın denildi. tabiki bende şimdiki başkandan memnun olduğum için tekrar aday olması istediğimden 2 tuşladım, tuşlar tuşlamaz hat kapandı, 3-4 saat sonra tekrar aradılar yine aynısı oldu. Bende mademki dikkate alınmıyor o zaman arayan numarayı engelledim. :)
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Boşuna çene yormayın (4 ay önce)
    Yorumlara bajtım herkes tepkisini dile getirmiş size soran kim hangi seçimde vatandaşın istediği oldu kimi aday yaparsa yapsın sizde gidip kuzu kuzu oy vereceksiniz çalık aday gösterilecek sizde onu başkan yapacaksınız en son da malatya kalacak bütün şehirler bitirilir ayaga kaldırılacak çünkü malatya çantada keklik Bi seçim akparti kaybetsin bakın ne yatırımlar gelecek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahoney (4 ay önce)
    Malatya Büyükşehir için A.Münir Erkal , Battalgazi için M.Yaşar Çerçi,Yeşilyurt için Sami Er adaylıklarını bağımsız olarak koymalıdırlar ....
    %72
    %28
    Yanıtla
  • KENAN (4 ay önce)
    Malatya'yı Ayağa kaldıracak adaylar arasında tek kişi var oda SAMİ ER
    %25
    %75
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 ay önce)
    Öznur Çalık düzeni kurmuş. Siz istediğiniz kadar anket yapın, sonucu belli. Selahattin başkan ile Malatyalılar düşünsün artık. 20-25 Yıldır bu ülke doyuramadı ya bunların midesini.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Misafir (4 ay önce)
    Artık AKP bu yüzleri bırakmalı ve yeni yüzlere bakmalı 22 senedir malatyaya ne faydaları oldu ne yaptılar. İyi kendi ceplerini kendi yandaşlarını ihya ettiler. Şimdi de koltuk gitti para itibar bitti bari bi belediye başkanı olalım diyorlar. Şu güzelim memleketin haline bi bakın yaa ne bi yol ne bi ulaşım bi ne çarşı var. Elinden iş gelen mimari proje geliştirilen memleketi kendine getirecek biri olmalı. Yoksa AKP ye oy filan yok. Artık reis bile fayda etmiyor. Çünkü millet bunlardan yoruldu usandı.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Haci Bilen (4 ay önce)
    Anket adı altında çoğu kez bilinen kişiler telefonla aranıyor ve O kişinin O aday hakkında ne düşünüldüğü öğreniliyor. Anketin amacı bu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ne farkeder ki (4 ay önce)
    Reis kimi aday gösterirse gram düşünmeden o adaya oy verecekler zaten. Yoldan ilk geçen kişinin aday gösterilmesi yeterlidir. Bazıları yorumumu beğenmeyecek ama içlerinden haklı olduğumu da söyleyecekler. Çıkın sokağa herkes şikayetçi ama herkes şikayetçi. (Deprem ile alakası yok bu söylediğimin. Depremden önce de aynıydı) O vakit normal zekada olan birisi "nasıl oluyor da bu kadar oy alıyorlar".. Ben söyleyeyim Malatyanın dini mürailiktir.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mustafa Talas (4 ay önce)
    Beni de dün 2 defa aradılar. Soruyu sordular, cevabı vermeme fırsat vermeden kapattılar. Ben bir sosyoloji profesörü olarak hayrete düştüm. Tek kişiyi soran ve cevabı beklemeyen bir anket anlayışı ile ne yapılmak istenebilir? Eğer araştırma yaptığınız kitlenin görüşü önemli değilse, neden telefon ediyorsunuz? O halde direk atayın gitsin
    %92
    %8
    Yanıtla
  • DEĞİŞİM (4 ay önce)
    MALATYA OLARAK YIKINTILARDAN KURTULMAK İÇİN SON ÇIKIŞ! Depremde yerle bir olan Malatya için birşey yapmayan, sadece kendilerine çalışan, malum kişiler Ak partinin bu hafta boyunca yapılacak anketini manipüle etmeye çalışıyorlar. Yıllardır Malatya’yı kendileri ve aileleri için sömürmekten doymayanlara dur deme vakti! Artık yeter. Seçilmek için her tür hileye hurdaya başvuran, yalanlarla algıya kalkışan beceriksiz bu zevata ve gidişata son verme zamanı. Şehir için vicdanınıza bakın. Daha önce Malatyada il özel idare genel sekreterliği, Ankara’da TOKİ Başkan yardımcılığı ve belediyeciliğin zirvesi İstanbul’da belediye başkan yardımcılığı yapan hemşehrimiz Sami ER’i destekleyerek şehre sahip çıkın. Şehir için, kendiniz için, çocuklarınız için doğrudan, dürüstten, ehilden yana taraf olun.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Zeki (4 ay önce)
    Bu şehir yeniden kurulacak, bence kurucu rektör tecrübesi olan Aysun Bay Karabulut olmalıdır. Şehrin tanınmasında bu kadar önemli bir şahsiyet neden düşünülmez? Malatyalılar olarak tepkimizi göstermeliyiz.
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Güldürdün be gardaş Rabbim seni güldürsün çalık kardeşi seni ıyımısın yolsuzluk uzmanı aysun hanım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ağam biznen eğlenir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Suleyman Turkoglu (4 ay önce)
    sımdıye kadar Malatya ya ne faydası oldu birde belediye kaldı iyice temizlesin AKP de iyi bir aday cıkarsa oy veririm yok yeter
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kenan (4 ay önce)
    Dertleri sadece cepleri, az kaldı artık akp pişmanlıktır, bu saatten sonra artık oy yok
    %95
    %5
    Yanıtla
  • malatyalı (4 ay önce)
    malatya nın %10 anca bu olayları algılar.gerisi tınmaz.ne olduğunu bilemez.adayların ismini dahi bilmeden seçilmişe onay verecek.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • malatyalı (4 ay önce)
    neden sorsunlar,aday göstermesinler.olmayan adaya %70 oy çıkar sandıktan,malatya maalesef böyle bir şehir oldu sayelerinde.seçim sandıkta değil ,yukarıda an itibarı ile yaşanıyor.seçmen bir hiç konumunda aval aval dolanıyor.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (4 ay önce)
    Nedır bu memleketin sizden çektiği düşün artık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Canercan44 (4 ay önce)
    Benide aradılar 2. Tuşlayınca pat kapandı. Öznur hanım aday gösterilirse kesinlikle oy vermem
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    0312 524 24 52 den aradılar, Ömer Faruk Öz ü sordular. Kendisini tanırım, iyi adamdır. Ama partisinden dolayı oy vermeyeceğimi söyledim. Öznur Çalık ı sordular, telefonu kapatalım isterseniz dedim. Seçimlerde sandığa gitmeyeceğimi beyan ettim. Hayırlısı bu !
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Gülsüm (4 ay önce)
    yılların deneyimi öznur çalık hiç böyle bir şeye tenezzül edermi, peki bu olaydan kim karlı çıktı selahattin gürkan, öznur çalıkı pasifize edip gürkanı mağdur gösterme çabaları oyun büyük farkına varın, bu telefon işini kim tezgahladı kim yaptı kimin işine yaradı?
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Kim kârlı çıkmaya çalıştı ? Tabiki Öznur Çalık. Ama olmadı....
    %86
    %14
    Yanıtla
  • eder eder, çünkü bugüne kadar hep bu taktiklerle başarılı oldu, ayağı taşa takılsa aday olamasa artık bir siyasi mevta olacağını en çok Öznur Hanım bilir...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Dış güçler bu anketi yaptırmış di mi
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Şecim (4 ay önce)
    Sahte anket denildi ama sonucu gerçekti akp li siyasetçiler sahte anketin sonucundan korktular memleketin projesi hazır diyorlar millet ile paylaşmıyorlar vatandaş orda burda kalıyor evine dönmek istiyor hala imar belirsiz böyle giderse seçim yapılır bekletilen seçmen oyalanmanın sonucu 2025 de yerinde dönüşüme evini yapmaya anca başlar.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • PARÇİKANLI (4 ay önce)
    aday olsun birşey olmaz battıkça batalım
    %75
    %25
    Yanıtla
  • mehmet (4 ay önce)
    Konu ile ilgili dün üç kez arandım, üçünde de 2 yi tuşladım. Bir şey değişmez Malatya' da, Reis kimi derse tıpış tıpış ona vereceksiniz boşuna yorulmayın, halay ekibi hazırdır.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (4 ay önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen ismin önemi yok, yoldan geçen herhangi bir kişi de aday olsa 100 de 70 garanti yanında da davul zurna eşliğinde halay ekibi.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • sahipsiz malatya (4 ay önce)
    öznur çalık turgut özal üniversitesi rektörü bacısı ve eniştesini aklamak için mahkeme kararı ile yasak getirdi üniversite duman oldu öznur çalık belediye başkanı olursa belediye yandı bitti kül oldu anketi kendisi yapıyor akp hiç faydası olmadı olmaz bağımsız girse muhtar olamaz kimse oy bile vermez
    %92
    %8
    Yanıtla
  • cafer CANBAY (4 ay önce)
    Recep tayip ERDOĞAN Malatya ve ilçe belediyeleri öncede hazır liste yarın halkın önüne konulsa hagi AKP VEKİL İl başkanı ve seçmenin gıkı çıkarmı çıkmaz.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • TUNCAY (4 ay önce)
    anketi öznur çalık yapıyor 20senedir vekil malatya,ya ne yapmış meclis kurtuldu sırada malatya belediyesine göz koymuş kız kardeşi üniversiteyi ekmeğe muhtaç hale getirdi mahkeme erişim yasağı getirdi belediye başkanı olacak kapasite yok ata sözü ekmeği ekmekçiye ver bir ekmek üste ver selahattin başkan malatya için yaptıkları örnek ekmek fabrikası beton santrali bağlantı yolları tabiat parkı 100 yıl parkı halk kütüphanesi spor kompleksi belediye,ye aldığı iş makinaları saymakla bitmez kısacası deprem yükünü selahattin başkan kaldırır öznur çalık yerinde otur sesini çıkarma nokta koy belediye seni aşar bu işler sana göre değil
    %81
    %19
    Yanıtla
  • TANER (4 ay önce)
    Milyon oyum olsa bir tane vermem Öznur Çalık a ve Malatya da vatandaşın çoğu da böyle düşünüyor diye tahmin ediyorum
    %89
    %11
    Yanıtla
  • O kadar emin olmamalıyız (4 ay önce)TANER isimli kullanıcı yorumuna
    Demek ki Malatyayı bir gıdım dahi tanımamışsınız. Yoldan geçen ilk kişiyi aday gösterse minimum yüzde 65 ile rahat kazanır
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Vahap Türkmen (4 ay önce)
    Akp ile işim yok varsa başka parti ve adaylar konuşalım. Sanki memlekette tek parti seçime girecek, ya hala mı bağnazsınız. Diğer partilere ve adaylara da bakın, bi araştırın eğitimi ne, nereli gibi..
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Burak (4 ay önce)
    Öznur hanım makam mevki için bu kadar düşmeyin be.ölümlü dünya değermi be..anket yaptırıp sonuç iyi çıkarsa genel merkeze bakın halk beni istiyor diyeceksiniz
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Abdullah (4 ay önce)
    Oylar Yeniden Refah Partisine; Bilal Başkan'a
    %55
    %45
    Yanıtla
  • serdar karatepe (4 ay önce)
    Malatya da adayın önemi mi var? Kim olursa olsun oyu yüzde 70 zaten. O yüzden Öznur abla en güzelini yapıyor. Tıpış tıpış kim olursa olsun oyunuzu vereceksiniz. O yüzden yalandan tepki falan yapmayın. Malatyama yakışır Öznur abla.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Payitaht (4 ay önce)
    Siz işinize gelen yorumu yayınlayıp işinize gelmeyen yorumu nasılki yayınlamıyorsanız anket firmasınında bu şekilde yapmasını yadırgama hakkınız yok
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Battal (4 ay önce)
    Öznur algı operasyonu yapıyor trollerle...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ersin (4 ay önce)
    Keşke Sami Er den daha iyi bir aday olsaydı da onu destekleseydik. Sami Er ahlakıyla, dürüstlüğüyle, çalışkanlığıyla Malatya için biçilmiş kaftan. İnsallah Malatya narsistlerden, egoistlerden, gururdan kibirden başları göğe erenlerden kurtulur.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Yusuf (4 ay önce)
    Özgür hanımın en büyük projesi başarısı neydi hatırlıyalım... kardeşini MTÜ rektör yapmak oldu o yüzden DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMMMMM ....!
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Murat (4 ay önce)
    Öznur çalık hayır akp duysun bunu
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ali (4 ay önce)
    Beni dün 10 dk arayla 3 defa aradılar, ben hayır dedikçe onlar tekrar aradı baktılar evet demiyorum vazgeçtiler
    %88
    %12
    Yanıtla
  • MUSA (4 ay önce)
    Öznur Çalık işini şansa bırakmıyor anlaşılan. Partililer bu durumu genel merkeze bildirsin. Aksi takdirde geliyor gelmekte olan.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 ay önce)
    Benide aradılar reis kimi tensip ederse odur adayım dedim kapattım yüzlerine
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Hahaha. Cevabı kaydetti mi acaba? Yoksa numaraların hepsine mi bassaydın bölümü geçmek için.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Koyunlukta nirvana, cahillikte şampiyonsunuz. Aklınız oyunuz her şeyiniz sahipli ve satılık, iğrenç bir durum. Yani beyfendi süpürgeyi aday gösterse gene oy vereceksin. Durun ya bir saniye deyip düşünmeyeceksin, sonra da çoluğun çocuğun gelecek neslin hakkına gir.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Öz Kernekli (4 ay önce)
    Deprem hasarının üstüne mevcut ve eski isimler hiç bir şey yapamaz, adam görevdeyken yapamamış yeni dönemde mi yapacak?
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ali (4 ay önce)
    İsmi geçen aday adaylarının şehre en faydası dokunacak olanı, meslegiyle, bilgisiyle, donanımıyla yerel yönetim ve.merkezi idare tecrübesiyle Sami Er olur, onu aday yapmazlarsa da söylem düzeyinde bazı yanlışları olsa da en azindan adi, cevresi yolsuzlukta anilmayan, herkes kesimden oy alma potansiyeli bulunan Selahattin Gürkan ile devam edilir, kaza eseri öznur calik aday olursa da yeniden refah malatyada şov yapma şansı elde eder...
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Valla reis kimi uygun görürse kuzu kuzu gidip oy vereceksiniz refah şov yapar diye kendinizi kandırmayın:)
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hasan (4 ay önce)
    Öznur Calik aday olamayacak, başkan olamayacak, emekli milletvekili olarak kalacak bu çabalar nafile, kimse bu riski alamaz, deprem görmüş bir şehirde antipatisi yüksek bir figürü aday yapmaz, bir de karar verici sadece Ak parti reis değil, mhp faktörü de var, muhtemelen gurkan ile devam denir...
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Ayrıca Yeniden Refah Partisi de dikkate alınıyor
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Akp nin herhangi bir aday ile Malatya'da kaybetme riskinin olduğunu düşünüyorsanız Malatya'yı bir gıdım bile tanımamışsınız derim. Hayatıma bahse girerim adayın kim olduğu hiç önemli olmayacak. Minimum yüzde 65 garanti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • H.Mustafa (4 ay önce)
    Depremde yıkılıp viraneye dönen ve 10 aydır nasıl imar edileceğine bir türlü karar verilemeyen Malatya'nın ihtiyacı olan Büyükşehir Belediye Başkanı için gereken liyakat ve donanım adı geçenlerden sadece İnşaat Mühendisi, eski Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, eski TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er'dir. Yeniden imar edilecek, TOKİ'nin en büyük kapasitedeki projesi olan bir şehrin yeniden kurulması için ne öğretmen Selahattin Gürkan ne Eczacı Öznur Çalık ne de İmam kökenli Ahmet Çakır bu dönemde Malatya'nın yönetiminde olmamalıdır. Ak Parti'nin üst yöneticileri eğer gerçek şartların gerektirdiği bir isim arıyorlarsa Sami Er'den başkası aday gösterilmemelidir.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Malatya Özal Üniversitesinin eski rektörü olan kız kardeşi ile eniştesinin onca yolsuzluğuna kanunsuzluğuna yaramazlığına seyirci kalan bunların hesap vermemesinin baş sorumlusu olan Öznur Çalık mı Büyükşehir Başkanı olacakmış. Eğir böyle bir durum olursa ayıp Malatya'ya. Öznur Çalık aday gösterilirse bu Malatya herşeye mustahak demektir. Öznur Çalık'ın eğer aday olur seçilirse kanunsuzluklarına yolsuzluklarına seyirci kaldığı koruduğu bacısını baş yardımcı eniştesini de kasa başı yapar. Sonra sen sağ ben selamet olurd.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Dayı (4 ay önce)
    Öznur çalık nedip edecek büyükşehire aday olacak.Bizim Reis de aday gösterecek.Malatya onun üzerine kurulmuş.başka insan yok koca Malatyada .sadece Öznur hanım var.o diyoki malatyanın sahibi benim,sizde mecbur beni seçeceksiniz .nasılsa Reis ede yuturmuş kendini eeee alın size büyükşehir başkanı netti etti oldu.bu 20 yıldır böyle .herkesde tıpış tıpış verecek..eski tas eski hamam.Malatyalı uyanırmı acaba,veya deprem,sarsıntı silkeledi insanlar kendine geldimi 31 Mart ta göreceğiz.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • hacı (4 ay önce)
    üç gündür günde en az iki defa aradılar engelledim sonunda ..
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ali (4 ay önce)
    Bugün 5 kere aradılar 1 i tuslayinca teşekkür edip tekrar arıyorlar 6.defada 2 ye tuşlayinca kapattılar tekrar aradılar .Anlaşılan aynı kişiden mükerrer oy ile onay alacaklar.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ali aydemir (4 ay önce)
    Bugün 4 kere aradilar aynı kişi için okadar aday var sadece oznur hanım.i soruyorlar
    %90
    %10
    Yanıtla
  • VATANDAŞ NİYAZİ (4 ay önce)
    Yeni adaylar niye çıkarılmaz ki şaşırmamak elde değil. Selahattin gürkan ve Öznur Çalıktan başka Malatya yı yönetecek adam kalmadımı ki eski siyasileri ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyorlar. Yazıklar olsun böyle yapılırsa. Şu yıkılan yerle bir olan Şehri düşünen yokmu ki hala rant peşinde koşuyorlar. Şimdiye kadar ne yaptılarki şimdiden sonrada kalanı yapsınlar. Malatya ya yazık etmeyin. Değişim her zaman iyidir.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • veysi (4 ay önce)
    Burada sanki birileri magduriyet siyaseti var. Mağdur edebiyatı çok gördükde solcuların sağdan aday adayı desteklenmesini fazla görmedik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nejmi (4 ay önce)
    Benide aradılar, evet için 1’i tuşlayınca görüntülü olarak halay ekibine bağladılar.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • serdar karatepe (4 ay önce)Nejmi isimli kullanıcı yorumuna
    Halay ekibi her daim hazır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kaleli44 (4 ay önce)
    Öznur çalık malatyaya ve çevresine zerre faydası olmayan göreve makama geldiğinde sadece kendi çıkarlarına çalışmış bi politikacıdır..şuan için izlediği tek politika fatma şahin politikasıdır Keşke fatma şahin gibi memleketine ve çevresine iğne ucu kadar faydası olabilseydi öznur hanım düşün artık bu memleketin yakasından
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Fatih (4 ay önce)
    Erbakan cumhurbaşkanına Malatya yı bize yeniden refah partisine verin demiş belli olmaz bakıp göreceğiz
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Batu (4 ay önce)
    Büyük incelik genelden özele sistem aynı sistem
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Eski Vekil-Mütahit-Betoncu-Meşaleci lere HAYIR (4 ay önce)
    Geçenler de Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayları için yapılan ankette de aynı algıyı yaratmak istediler. Yani bunu ve diğerini yaptıranlar aynı zihniyetdeki insanlar. Siz daha anlamadınız mı!!! Artık Malatya bu tür manüplasyonlara kanmıyor. Yeter kardeşim yeter. Daha ne istiyorsunuz bu Malatya’dan. Düşün artık milletin sırtından. Bu nasıl bir hırs, bu nasıl bir koltuk sevdası. Sizler daha nasıl anlayacaksınız bilmiyoruz ki, nasıl anlatalım. MALATYA İSTEMİYOR SİZİ. Aynısını Yeşilyurt içinde yaptılar. Ama orada da tokatı yiyecekler. Bu eski vekil meşaleci betoncu mütahit tayfa. Yepyeni bir isim yepyeni bir anlayış liyakatli ve tecrübeli birileri olacak. mütahit & betoncu & eski vekil & eski başkan İSTENMİYORSUNUZ.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Kanmadığını mı düşünüyorsunuz acaba? Etrafımdaki istisnasız herkes reis kimi aday gösterirse ona vereceğiz. İsmin kim olduğuna bakmayız bile diyor. Üstelik istisnasız hepsi diyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet firat (4 ay önce)
    Malatyalı dostlarım 30 senedir Malatyalı yım .şahsi gorusum Malatya ya dünde bugün faydalı olabilecek partisi AKP de olsa halkın sıkıntıları ni bilen halkın adamı Selahattin gurkani desteklemek kurulacak Malatya için faydalı ve hayırlı olacaktır.
    %21
    %79
    Yanıtla
  • Kimi ölüleri ayrı ayrı gömmekle övünen kişiyi mi?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hakkı (4 ay önce)
    Yıllardır olduğu gibi, şimdi de Malatya hak ettiği şekilde yönetilir. Hiç merak etmeyin. Bu Malatya halkına ancak Öznur gibisi yakışır ve yarar! Gelenek bozulmamalı, Öznur başkan adayı olmalı! Malatya bağrına basar be bağrına.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    İstanbul da yasiyorum bisey itiraf edeyim.. devletin tüm kurumları, en güzel yatırımlar tün personel alimlari her şeyden önce öncelik karadeniz.. akp sadece karadeniz çalıştı
    %95
    %5
    Yanıtla
  • tuncay (4 ay önce)
    evet 0312 295 95 00 aradı hayır tuslaması yaptım hemen kapandı sanki suratıma telefon kapandı..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Gaffur (4 ay önce)
    Eyi de ANAR adlı firmanın tivit midir nedir mesajında belediye ile Gürkan'ın linki niye eklenmiş? Ne günlere kaldık diyemeyeceğim zaten o günleri yaşıyoruz yıllardır. Kim olsa değişmeeeeeeeeeez! Ha hasen ha kel hasen. Neyi dartışıyonuz? Beni de buraya yazmak zorunda bırakıyonuz. az buçuk yazı yazmayı bilen sahte anket neticelerinden kolayca oluşturur Ayrıca ANAR şirketi sıkıyorsa dava açsın adını haksız şekilde kullananlara. memleketin her yeri deprem anıtı, gürkan da talimat vermiş mezarlığa anıt yaptırmış iki arada bi derede. O anıtları yöneticilerin beyninde yapamadıktan sonra boş laf ve boşa giden heba edilen milletin parası. Canı yanan yine gariban. Yine bir şehidimiz var. acaba milletin kaçta kaçı canlarını verenlere ilgileniyor, kaçta kaçı geçim zorlukları ile mücadele ediyor? Merak ediyorum gerkçekten. Filan manken, falan popçu, eski sevgili, yeni sevgili, tivilerde gün boyu kimin eli kimin cebinde programları, internet fenomenleri, dilap polat ve benzerleri ne yapmış... Valla müstehakız her türlü olumsuzluğa. Insanda biraz vicdan, biraz vatan sevgisi, biraz utanma olur. Cebi doldurmanın sonu yok, götürecek yer de yok. 2 metrekarelik çukurda ne TL ne dolar, ne arsa, ne son model araba hatta ve hatta son bilgilere göre kripto para bile geçmiyor. Neyin kavgası bu?
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Battalgazi 44 (4 ay önce)
    Selahattin başkan ya da Sami Er seçilir inşallah.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Turgut (4 ay önce)
    Anar reklamını yaptı. Arayanlar Anar demiyor ki Ankara bilmem ne diyorlar
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Cevatcobanli44 (4 ay önce)
    Öznur Çalık'a hayır ! Malatyalılara zerre kadar faydası olmadı, en önemli görevlere geldiğinde bile tek fayda görmedik. Yediği içtiği onun olsun, kaç kere işimiz düştüyse hiçbir işe yaramadı. Malatyalıları destekleyeceğine, herkesin ayağını kaydırdı. Kamu kurumları mülakatlarında ben ve çok fazla arkadaşım için yardım için gittik yardım etmedi. Sınavları kazandık gittik hep karadenizlilere elendik. Hakimlik, savcılık sınavlarını, kaymakamlık, sayıştay sınavlarını açıp bakın kaç malatyalı var, kazananların kaç tanesine Öznur yardım etmiş. Bakanlıklara gidin bakın kaç tane malatyalı bürokrat var. Kendi akrabaları dışında, okumuş bilgili liyakat hiçbir malatyalıyı bir yerlere getirmemiş biri. Allah bildiği gibi yapsın. Kıymetli hemşerilerim ; bu hanımefendiyi Belediye Başkanı da yaparsanız eğer, Allah sizi de bildiği gibi yapsın.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Aliseydi (4 ay önce)
    Anar neden kendi kendine gelin güvey oluyor. Arayanlar Anar adına aramıyor ki.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selami (4 ay önce)
    Malatya! Güzel insanların şehri! Nedir bu halin? Sen üzerinde algı yapılacak, tercihini etkileyecek zayıf insanların toprağımısın? Öznur Çalık aylardır Malatya'da bu son hedefi için gitmediği taziye,düğün dernek kalmadı. Masum pozlarla,saf insanlar ve Malatya kamuoyunu etkilemek için,Ankara'ya bizleri kullanarak kendinin vazgeçilmez olduğunu ilan ettirmek için kendince bir çaba içinde! Önce tepkiyle karşılanan bir milletvekilleri profili,sonra bize olmamış masallar anlatan Selahattin Gürkan gibi biri karşısında Malatya'yı kendine tercih ettirecek bir yol izliyor. Peki bu hanım hâlâ usanmadı mı? Ne istiyor sizce? Bu nasıl bir siyasi zehirlenme? Belediyeyi ne bilir? İl başkanı ve ekibinide oraya oturttu! Ordanda güç alarak niye vazgeçmiyor? Malatya aşkı mı bu? Yapma Malatya ! Turgut Özal üniversitesi için, bacısı için yaptıklarını bilmiyor muyuz? Hangi projeyi Malatya'ya mahsus yaptırmış? Artık bu şov,naylon siyasetinden usanmadık mı biz? Bizleri saf yerine koymaktan vazgecmediler! Artık Yeter!Söz gerçekten Malatyanın olsun.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Benide aradılar (4 ay önce)
    Bu öznur abladan malatya kurtulamazsa malatyayı bitti sayın. Kurtulursakta ailece bitecekler. Son çırpınışları. Allah malatyamizi bunların şerlerinden koruya. Rabbim yardımcımız ola. Ahirette hesapları ağır bunların. Allah ile aldatmaya çalışıyorlar. Ailenin tüm üyelerine milletvekili oznur hanım öncesi ve sonrası bakın. servetleri nereden nereye gelmiş. Allah Sayın Cumhurbaşkanımızın feraseti artira, Rabbım yar ve yardımcısı ola bunun gibilere pabuç bırakmaya.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Söylediklerinin hepsine katılıyorum da... Zaten bu kadını getiren yol açan Cumhurbaşkanı değilmi ? Liyakati kişileri secemiyorsa demek ki c.baskanjnda da sıkıntı var
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Belliydi (4 ay önce)
    Malum bu anketleri sezai ve tayfası yapıyor. 1 ay önce aynı numara ve firma Katipoğlu için aradı. Sonra çınarın yardımcısı Numan için. Şehri ilçeyi yönetmeye talip olanlar şimdiden hile hurdaya başlamışsa varın ilerisini siz düşünün.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatya lıyım (4 ay önce)
    Beni buğün iki sefer aradılar. İkisine de 2 yi tuşladım. Anlaşılan 1 i tuşlayana kadar arayacaklar.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatya1 (4 ay önce)
    bacıların büyük olanına tabiki hayır.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Bynedim (4 ay önce)
    -2- inadına -2-
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Nedim (4 ay önce)
    Bugüne kadar hangi partiden olursa olsun Mv. ve Belediye Bşk.lığı yapmış olan bayan ve beylere güle güle diyelim. İşini güzel yapanlara teşekkür edelim. Bu seçimde parti farkı gözetmeksizin ehil olduğunu düşündüğümüz yeni isimleri seçelim....
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatyali44 (4 ay önce)
    Òznür hanım rektör kardeşinin yaptıklarını unutup kimden oy isteyecek
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Herkes kendinden sorumludur.Kardeşiyle ne alakası var bırakın bu işleri.
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Eğer ablası olmasa kardeşi o göreve gelebilirmiydi aynen ne alakası var:)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci Bay (4 ay önce)
    Öznur Çalık 'a hayır diyorum.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mlt (4 ay önce)
    Ankara’da Sosyal Araştırma diye bir anket firması arıyor. Bunlar hem ülkeyi hem de Malatyamız’ı yıllarca ne duruma düşdükleri ortada. Enflasyon gerçek rakamlarını söylemiyorlar. Varları yokları yerel seçimler. Yazık oluyor bu ülkeye yazık.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 ay önce)
    Evet beni de aradılar 2'yi tuşladım çat diye kapandı
    %85
    %15
    Yanıtla