SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Er Devreye Girdi, Yeni Malatyaspor Bolu'ya Kampa Gitti

Er Devreye Girdi, Yeni Malatyaspor Bolu'ya Kampa Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, milli maç nedeniyle verilen bir haftalık arayı Bolu'da kamp yaparak değerlendirecek. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in destekleriyle düzenlenen kamp, takımın toparlanmasına katkı sunmayı hedefliyor.

Yeni Malatyaspor, milli maç arası sebebiyle verilen bir haftalık arayı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in katkılarıyla Bolu'da kamp yaparak değerlendirecek. Sarı siyahlı takım,  kamp için yola çıktı. Yeni Malatyaspor, yaptığı açıklamada Başkan Sami Er'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “A Takımımız yarın Bolu Kampında toplanmak üzere yola çıkmıştır. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er’e vermiş olduğu desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.” dedi.

Deprem felaketinin ardından bir buçuk sezon boyunca liglerde mücadele edemeyen Yeni Malatyaspor, bu sezon sahalara dönüş yapmanın zorluklarını yaşıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bu sezon için ligden çekilme başvurusu kabul edilmeyen takım, lige adapte olma sürecinde sıkıntılarla karşı karşıya.

Ligin ilk haftasında Pendikspor maçına çıkamayan Yeni Malatyaspor’un, ikinci hafta Esenler Erokspor karşılaşması da ertelenmişti. Üçüncü haftada Keçiörengücü’ne 1-0, dördüncü haftada ise Erzurumspor’a 3-0 mağlup olan takım, bu kamp sürecinde moral ve motivasyon kazanmayı amaçlıyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (1 hafta önce)
    Malatyamıza yardım eden herkesten, Allah bin kere razı olsun.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 hafta önce)
    Belediyeden klübe para aktarırsan, klüpte kampa gider. Sami Er Malatyalının kaç milyon lirasını klübe aktardı onu açıklasın. Klüp başkanı Sami Er mi? Klübün federasyondan ve oyuncu satışından gelirleri Adil efendinin cebine giderken, klübün giderleri Malatya belediyesinin cebinden. Ne kadar güzel bir sistem kurmuşlar. Sami Er klübe destek olacaksa kendi cebinden destek olmalıydı. Konteynerde kalan Malatyalının parasını Adil efendiye bağışlayarak destek olmaz. Sami Ere e hakkımı helal etmiyorum. Belediye meclisinde muhalefet bunun hesabını Sami Er e sormalıdır. Klübün gelirleri Adil efendinin cebine, giderleri de konteynerde kalan Malatyalının cebinden. Adil efendi güzel yere tezgah açmış. Buradan tekrar yazıyorum. MALATYANIN AKP Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE AKP Lİ MİLLETVEKİLLERİ SAYESİNDE ADİL GEVREK O KOLTUKTA OTURMAKTADIR. HEPSİ DE ADİL EFENDİYİ DESTEKLEMEKTEDİR. TÜM MALATYALILARA RAĞMEN.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • GERÇEK (1 hafta önce)
    Neden zorluyorlar anlamadım. Bu takım bu yönetimle her adımda dibe gidiyor. Bu yönetimle takıma verilen maddi desteklerin hepsi çöpe gidiyor. Yazıktır şehrin imkansızlığı göz önünde harcanan her kuruş boşa gidiyor. Kurtarın bu takımı bu yönetimden. Destek vermeyin. Paramızı çöpe atmayın. Bu verilen maddi destek Sami Er'in cebinden çıkmıyor. Viran olmuş bu şehrin enkazından çıkıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tevfik Dilek (1 hafta önce)
    Bu takımın başkanı nerede ya tas kayıp adil gevrek takımı bırakmıyor sahip de çıkmıyor ne istiyorlar Malatya dan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (1 hafta önce)
    Değil boluya, uzaya da gönderse bu takım küme düşecek. Kulübü kurtarmak istiyorlarsa önce adili göndersinler sonra da transfer tahtasını açsınlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tayfun (1 hafta önce)
    Ne den bu gençler dışarıda futbol oynuyor. Yeşil Yurt suni çim sahası var. Düzenlenip orada oynayabilirler. İllaam büyük sdatta oynayacak diye kural yok. Bodrum bile stadı küçük .Hem bu gençler o sahaya alışık.Galibiyetler alacaktır Lugano bile suni çimde oynuyor.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Kağan (1 hafta önce)
    Vatandaş olarak ben hakkımı helal etmiyorum… Sami er kendi cebinden verdiyse amenna ama yok belediyenin bütçesinden verdiyse ben helal etmiyorum bi Malatyaspor tutturmuşlar yiyen yiyene kapısına kilit vurun gitsin kardeşim
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (1 hafta önce)Kağan isimli kullanıcı yorumuna
    Bence sen çeneni kapat daha iyi olur.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Turgut beni bul sana anlatayım hakkı hukuku sende yiyici takımındasın herhalde dokundu sana ki ses senden çıktı
    %100
    %0
    Yanıtla