SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erkenek Tünelinde Kaza.. 1 Ölü, 1 Yaralı

Erkenek Tünelinde Kaza.. 1 Ölü, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki Erkenek Tüneli'nde meydana gelen kazada sürücü yaralandı, eşi hayatını kaybetti.

Adıyaman'dan Malatya istikametine seyir halinde olan Devriş Açıkgöz (73) yönetimindeki 31 PB 996 plakalı otomobil, Erkenek Tüneli içerisinde aynı istikamette seyir halinde olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 50 KA 164 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Sürücü Açıkgöz yaralanırken araçta bulunan eşi Emine Açıkgöz (71) hayatını kaybetti.

Devriş Açıkgöz, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Yıllarca o bölgede eski bir tünel vardı ,yollarda iki araç yanyana zor geçerdi ama kurallara uyan sürücüler olduğundan bu kadar kaza olmazdı son yıllarda uçakların ineceği çift yön yollar yapıldı,keskin virajlar yok oldu,modern köprü ve tüneller yapıldı, kullanışlı daha sağlam modern araçlar yapıldı ama kurallara uymayan birbirine saygısız sürücüler yüzünden kaza ve ölüm oranları maalesef arttı .
    0
    0
    Yanıtla