SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Ertaç ve Murat Antrenmanda

0
Güncellendi - 2019-04-11 00:19:08
Ertaç ve Murat Antrenmanda
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da kadro dışı bırakılan kaleci Ertaç Özbir ile defans oyuncusu Murat Akça, A takımla birlikte çalışmaya katıldı. Her iki oyuncunun durumu teknik direktör Erol Bulut ile yapacakları görüşmenin ardından netlik kazanacak.

Sarı kırmızılı takımda kaleci Ertaç Özbir ile defans oyuncusu Murat Akça, 11 Mart'ta kadro dışı bırakılmış ve kulüp, "Yönetim Kurulumuz ve Teknik Heyetimizin bugün yapmış olduğu görüşme neticesinde; Teknik heyetimizin vermiş olduğu rapor doğrultusunda profesyonel futbolcularımızdan Murat Akça ve Ertaç Özbir kadro dışı bırakılmıştır" açıklamasını yapmıştı.

Özbir ve Akça, Antalya'daki kampa katılmazken, çalışmalarını Malatya'da gerçekleştirmişti. Her iki oyuncunun Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıkları esnasında takımla birlikte çalışmalara başladığı görüldü.

Teknik direktör Erol Bulut, kaleci Ertaç Özbir ile defans oyuncusu Murat Akça'nın A takımla birlikte çalışmaya katılmasına ilişkin, "İki futbolcumuzda yaptıklarını çok iyi biliyorlar. Hem takım arkadaşları hem de kulübe yapılan bir yanlış vardı. O hatalarını anladıklarını düşünüyorum. İki arkadaşımızla da bir görüşme yapacağım. Ondan sonra net kararımızı da onlara açıklayacağız. Bizimle antrenmanlara devam edeceklerse, bunu önümüzdeki süreçte iyi gözlemleyeceğiz. Gerekiyorsa, doğru gördüğümüz şeyler varsa bizimle devam edecekler, aynı şekilde davranışları devam ederse zaten bizimle olmayacaklar" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yıldırım (5 yıl önce)
    neden kadro dışı kaldı bilmiyoruz. takımı sebota etmediyseler af edilmeleri normal. içimizdeki irlandalıların sözüne bakıpta kadro dışı bırakılmaz
    0
    0
    Yanıtla