SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eşi Tarafından Vurulan Kadın Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2020-12-31 01:38:45
Eşi Tarafından Vurulan Kadın Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

FAİLİN 38 SUÇ KAYDI VAR.. Malatya'da kocası tarafından başından tabancayla vurulan kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, sabaha karşı 03.30 sıralarında Bostanbaşı Mahallesi Çiftlik Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Selda Taş (38) ile kocası Mehmet T. (40) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında eşi tarafından tabancayla başından ağır yaralanan Selda Taş, ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Genç kadın, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

‘Uyuşturucu madde, yaralama, tehdit, ailenin korunması" suçlarından bulunduğu öğrenilen Mehmet T. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede 1 tabanca, bu tabancaya ait şarjör, mermiler ve boş kovan ile 2 uyuşturucu kullanımında kullanılan cam aparat ele geçirdi.

Gözaltına alınan zanlı, Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliye'ye sevk edildi ve mahkemece tutuklandı.

Bu arada Anadolu Ajansı, cinayet failinin 38 suçtan poliste kaydı bulunduğunu duyurdu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

31 yorum yapılmış

  • malatyali (3 yıl önce)
    arkadaslr sorununuz ne anlamadim biz burdan insanlarin farkinda olmadiklari bir canavarda bahsediyoruz med kimyasal eroin temini cok kolay kulanan kisi babasini acimadan keser her yere hizla yayiliyor.bazi kisiler daha ceza alirmi nekadar alir onun derdine dustu bu olan oldu olmazsa cok iyi olurdu bacim olmus gibi uzuldum Allah sahittir. bundan sonra ne gibi onlemler olur ona bakalim.
    0
    0
    Yanıtla
  • MLT 44 (3 yıl önce)
    Yorumsuz yorum...İdam gelmezse bu iş bitmez bu kadar..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    Eğer bir avukat olarak yazdıysanız diplomanızı veren kurumun tekrar gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer ezbere konuştuysanız lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Saygılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Abbas ağa (3 yıl önce)
    Yeni bir af gelir seçime yakın bu gibiler serbest kalır Hey yavrum hey
    0
    0
    Yanıtla
  • HIDIR (3 yıl önce)
    38 suç sabıka..! Ruhsatlı silah..! Dışarda serbest..! Yazık olmuş kızcağıza,Allah ailesine sabır versin. Pes doğrusu Sözün bittiği yer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Bi arkadaş uyarmış uyuşturucu virüsten de tehlikeli Ercan müdür ve emniyet teşkilatımızın yogun çalışmaları Olmsas malatyada sokaga çıkıkamaz hale gelmişti Fırından ekmek almak gibi kokay olmuş zehir bulmak İçince akıl gidip yerine bi canlı bomba olarak sokaga Çıkıyor vatandaş kime patlarsa bu zıkkımın kökü kurutulmadan bu cinayetlerin sonu gelmez
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Adaletin verdiği cezanın caydırıcılığını yitirdiğinin bir sonucu. Nasıl olsa 5 yılda bir af çıkar hepsi dışarı salınır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Buradaki yorumcuları kast etmiyorum ama bu halk daha yakın zamanda devasa bir afla binlerce suçluyu salan hükumete alkış tutuyor. Sonra şikayet etmesinler. Bir yorumcu çok güzel bir noktaya temas etmiş: Devlet, bireylere karşı işlenen suçları affedemez demiş. Kendine karşı işlenen suçları affedebilir ancak benim anamı babamı öldürenleri salıveriyorsa devlet, o devlet adil değildir. Gelişmiş ülke örnekleri de yerinde. Beğenin beğenmeyin ama ABD'de mağdurun rızası olmadan şartlı tahliye bile yapmıyor devlet. Evet, suçun kaynaklarını kurutmak daha önemli ama suç işlendikten sonra suçluların hak ettiği cezayı almasını sağlamak da çok önemli. Bu olay sayısız olayın bir başka örneği. Nice suçlu dışarıda serbest dolaşıyor ve hak ettiği cezayı almadığı için de cüreti daha da artmış oluyor. Öyle ki, afla çıktığı gün suç işleyenler oldu. Nerede bu devlet? Gücünüz namuslu ve gariban vatandaşa yetiyor da bu suç makinelerine mi yetmiyor? Ülkemizin düşmanlarını dışarıda ararsak buluruz ama bu yasaları, bu afları, bu suçlu sorununu düzeltmeyenler de bu halka, bu devlete düşman değil midir?
    0
    0
    Yanıtla
  • "TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen ve Resmi Gazete'de yayınlanan af yasasına göre, terör, cinayet, uyuşturucu, kadına şiddet ve cinsel suçlar haricinde, cezanın yarısı oranında infaz uygulanacak." Çıkan son af yasasında bunlar suçlar yoktu. Lütfen ezbere yazmayın. İnternet elinizin altında.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)Cabbar isimli kullanıcı yorumuna
    Gasp, darp, yaralama, haneye tecavüz, alkollü araçta kazayla öldürme, hırsızlık... Af kapsamına giren suçlar saymakla bitmez. Herifçioğlu saldırmış öldürmek istemiş, saldırdığı ölmemiş, hoop aftan yararlandı. Ben bu notu düşmedim ama sizin açıklamanız da iddiamı değiştirtmiyor. Kriminal tipler daha "büyük" suçlar işlemedi diye mağdurlar hiçe sayılarak affedilemez. Mağdurlar için sizin de elinizin altında internet var :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)Cabbar isimli kullanıcı yorumuna
    Ek olarak, buradaki katil de "cinayet veya tecavüz veya terör" suçu işlemedi diye dışarıda geziyordu. Al işte, katletti kadını. Suçlu budur. Bunu anlayın. Bir kişi birine acımadan yaralayıp türlü cürümler işleyebiliyorsa, üstüne de ceza almazsa bir sonraki aşamada da öldürebiliyor. Kaldı ki öldürmek zorunda mı hapis yatabilmek için? Son af tamamen hatadır. Önceki aflar da öyledir. Mazlumların ahını alanlar da iflah olmamıştır, bunlar da olmayacak, onları mağdurları hiçe sayıp affedip salanlar da.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (3 yıl önce)
    cam aparat dedikleri sey kimyasal med isimli eroin kulanmada kulanilan bir malzeme bu kimyasali satanlarin hakki idam olmali.artik her yerde kolaylikla bulunan ve insanlara genclere alissinlar diye ucuz yolardan temin edenler var bu durum virusten daha tehlikeli pkk dan daha tehlikeli uyan ey millet bu isin sonu sustukca sizede dokunur birgun.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (3 yıl önce)
    Türkiye gündemine düştü ama artık kadın cinayetleri Türkiye'nin gündeminden düşermi sanmıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahimn öğretmen (3 yıl önce)
    38 suç ne yazsam ne söylesem
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahkum (3 yıl önce)
    İnfaz düzenlemesinde zaten cinayet yada yaralama mahkumlarına hiçbir yasa verilmedi bilip bilmeyen herkes konuşuyor şöyle olmuş böyle olmuş eğitim lazım kardeşim önce hapsetmekle mahkum etmekle olmuyor biri girer diğeri çıkar ve ayrıca 1 insanın yaptığını diğer kişilere mâl edemezsin yarın seninde ailenden biri mahkum olur yada sen olursun konuşamazsın suçlu cezasını tabiki çeksin ancak hasbel kader suça karışmış insanlar var böyle suça tekerrür eden insanlarla onları bir tutmayalım her insan hata yapar ben bu kişiyi savunmak yada suçluyu savunmak adına yazmıyorum tabi dediğim gibi hakeden cezasını çeksin assınlarda ancak 1 kişinin yaptığı binlerce kişiye mâl edilemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağ (3 yıl önce)
    38 suç kaydı bir insan Türkiye'deki adalet sisteminde dışarıda elini kolunu sallayarak dolaşıyor.Anlamak mümkün değil
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    2 yıl önce cinayet işleyen adam şuanda dışarıda malatyada geziyor 38 tane 65 tane kaydı olan elini kolunu sallayarak geziyor ve yeni suçlar ekliyor listeye virüs bahanesiyle içerideki arsız hırsız katil cani gaspçi dolandırıcı hep dışarı çıkartıldı namuslu vatandaş bu tiplerden çekiniyor şikayetçi olmaya bile korkuyor nede olsa ceza yok bunlar hep dışarda diyerek, adalete olan güven sıfır, olan polisin harcadığı emeklere oluyor yakala adliyeye çıkart sonuç serbest adliye sistemi komple elden geçirilmeli cezalar daha ağır daha caydırıcı olmalı herkes adaletten emin olmalı katı SERT kanunlar ve İDAM gelmeli çok acilen
    0
    0
    Yanıtla
  • Toki sakini (3 yıl önce)
    Alacagi ceza 16 yil 8 ay.. 5 yil kapalida 2 yilda acikta yatar adli kontrolle cezasini bitirir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alacağı ceza anasaya gore 1.dereceden yakınını öldürdüğü icin ağırlaştırılmış muebbettir bununla birlikte vahşice tasarlayarak falan filanı ekler en az 50 sene ceza alir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Lütfen kız çocuklarımızı okutalım meslek sahibi olsunlar,ayaklarının üzerine durabilsinler, saygıdeğer bayanlar evlenirken iyi düşünün akılcı davranın , değerli anneler ,babalar sonuç ne olursa olsun evlatlariniza her zaman kapınızı açık tutunuz, yanlış yapsalar dahi onlara kucak açınız, uzuntumden fazla bir şey yazmak istemiyorum, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bugün bir öğretim üyesi kadını yakarak öldürdüler mesele okuyup okumamakta değil mesele adalet sisteminden kaynaklı, çok ciddi yaptırım uygulanmalı belki idam kanunda yok ama idamdan beter olmalı insan yüzü gösterilmemeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'da biri (3 yıl önce)
    Bu adamı bizzat tanıyorum askerliğini yapmamış olmasına rağmen silah ruhsatı bulunan birisi daha öncesinde de kepçeyle Bir trafik polisini yaralamıştı buna göz yuman ve ruhsatı veren şahısların da yargılanması gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)
    Kadının soyadını yazan Sayın Malatya Haber suç makinası caninin adını sansürlemeyin. 38 tane suç kaydı olup da dışarıda elini kolunu sallaya sallaya gezinmesine sebep olan yasalar... ne zaman önlem alınacak şu yasalar değişecek? Yılda en az 1000 kadını kadın cinayetine kurban veriyoruz. Bir o kadar da erkek cinayete kurban gidiyor. Hayvanlara eziyet insana eziyet bıktık artık ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (3 yıl önce)
    38 Farklı Suçtan sabıkası olan bir adam ne yapar dışarda. İşte sonuç. Bunun bir kuralı bir takibi olmaz mı. Adam suç Makinesi, yeter artık şu kravat iyi hal muhabbeti bitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • kesinlikle size katılıyorum ve bu tipleri dışarı salan adalet de devlet de suçlu bütün emniyet mensuplar artık bu tipleri yakalamaktan bıkmış ama ne hikmet anlamadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Sokağa çıkma yasagina rağmen geceleri uyuşturucu madde kullanan kişiler cirit atıyor . Malatya emniyeti bu konuda çok güzel calismalar yapıyor bizzat şahit oluyorum . Yanlız bu ticarette artık baş rol oyuncuları kadın kuryeler . Bununda sebebi erkeğin üstü aranırken bayanların daha az atanmasından kaynaklı. Bu konu üzerinde çalışma yapılırsa uyuşturucu ticaretinde azalma olur diye düşünüyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir bey güzel bir noktaya değinmişsiniz. Teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Sayın büyüklerim sizlerden rica ediyorum kişilere karşı işlenen suçlarda infaz düzenlemesi dahil af getirmeyin devlete karşı işlenen suçlarda devlet olarak afmı getiriyorsunuz ne yaparsanız yapın bizi ilgilendirmez bundan 12 yıl önce bir insanı öldürmüş kişiyi infaz düzenlemesinden dolayı sokakta görmek beni çok üzmüştü.birde mahkemede kiravat taktı saygılı oldu pişman oldu diye iyi hal indirimleri varya bu durumda beni çok üzüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş muhabbette bulunma burda öyle burnunun ucuyla konuşma burda bence heralde senin çoçugun yok boş keseden laf üretiyorsun giden bir can var ona kimsenin birşey dediği yok devlet gereken cezayı fazlasıyla verir veriyorda zaten ama senin şimdiki yaptıgın boş beleşe bir muhabbet olsun torba dolsun misali yarın birgün çoçukların da bir suç işler ömür boyu hapis yatarsa o zamanda böyle konuş tamammı hiç yere boş yere cezaevinde yatan onca insan var sucu ney aç kalmış ekmek çalmış yemiş bumu senin ızdıraplı vicdani görevin hangi garibanın elinden tuttunda kaldırdın burda atıp tutuyorsun şimdi sen hiçbir garibanda yardım etmediğin bu kelimelerinden belli allah ıslah etsin seni unutmaki seninde çoçugun olacak birğün bu kelimeleri senin çoçugunada söylüyen olur anladınmı . HI BU ARADA BENİM NE COCUGUM NEDE AİLEMDEN BİRTANESİ CEZAEVİNDE ÇOK ŞÜKÜR HEPSİ İŞİNDE GÜCÜNDE AMA SEN KINIYARAK ve KÜÇÜMSEYEREK KONUŞTUGUN İÇİN BEN YORUMUNA YORUM YAPTIM. Ama doğruları yazdığım İçin Editör bunu paylaşmaz diye umuyorum Ama görecegiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle kardeşim. Devlet kendine karşı işlenen suçları affetsin. Bireye karşı işlenen suçları affetmek bu dünyada kimsenin haddine değildir. Dikkat edersen AB ülkeleri ve Amerikada böyle uygulamalar yok. Ancak bizim gibi Gabon Nijerya VS gibi ülkelerde oluyor bu tür uygulamalar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne yazık ki iktidarın küçük ortağı istedi hükümet te kabul etti.
    0
    0
    Yanıtla