SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boşanmak İstediği Eşi Tarafından Vurulan Kadın Öldü

Boşanmak İstediği Eşi Tarafından Vurulan Kadın Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir şahıs boşanma aşamasındaki eşini tartıştığı aracın içerisinde tabanca ile göğsünden vurdu. Yaralı eşini hastaneye götüren zanlı burada polise teslim oldu. 37 yaşındaki kadın ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

13.15 sıralarında kent merkezinde meydana gelen olayda, avukatla görüşen karı koca R.K. ile Nuran Karayiğit arasında tartışma çıktı. Araç içerisinde devam eden tartışma sonrası R.K. tabanca ile eşi Nuran Karayiğit'e bir el ateş açtı. Açılan ateş sonucu göğüs bölgesine kurşun isabet eden kadın yaralandı.

Yaralı eşini Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götüren R.K. burada polis ekiplerine teslim oldu. Araçta inceleme yapan ekipler olayda kullanıldığı değerlendirilen bir adet silah bulurken, gözaltına alınan R.K. polis merkezine götürüldü.

Ağır yaralanan Nuran Karayiğit ise, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mahir (2 gün önce)
    Kafadan ceza indirimini kaptı bile ... Yaralı eşini hastaneye götürdü ve bir anlık öfke çok pişmanım iyi hal indirimi... Allah rahmet etsin
    %80
    %20
    Yanıtla
  • ADALET SİSTEMİ (2 gün önce)
    Böyle adalet sistemi olur mu. Halk olarak neye isyan edeceğimizi şaşırır hale geldik. Daha dün 27 yaşında gencecik bir polis kadın 26 suç kaydı bulunan eşkiya tarafından katledildi. Bu eskiya o 26 suç kaydıyla yürüyen suç makinesi sokaklarda nasıl vandallik yapabiliyordu. Bu adalet sistemini siz kime uyguluyorsunuz. Seçim ayağına af üstüne af cikardiniz. Düzgün insanlarla bu ADALET sistemini çalıştırmanızın önündeki engel nedir? HER İSTEDİGİNİZ YASAYİ CİKARABİLİYORSUNUZ TEK BASİNİZA. SİZİ ENGELLEYEN SEY NEDİR. HALK OLARAK BİZ KENDİMİZİ NASİL KORUYACAĞIZ. İRAN 2 MİLYON AFGANİ SİNİR DIŞI EDECEK HERKES TÜRKİYE'YE GELECEKLERİNİ DUSUNUYOR. CUNKU SİNİRDA ONLARİ ENGELLEYECEK BİRİLERİNİN OLACAGİNA İNANAMİYORUZ GUVENEMİYORUZ. SAVRULUYORUZ HER GECEN GUN BU ULKE YONETİLEMİYOR !!
    %91
    %9
    Yanıtla