SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Milli Eğitim Bakanı Özer'e Fahri Hemşehrilik Beratı Verildi

Eski Milli Eğitim Bakanı Özer'e Fahri Hemşehrilik Beratı Verildi
A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat depremlerinde Malatya’dan sorumlu olan dönemin Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e Fahri Hemşehrilik Beratı TBMM’de takdim edildi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TBMM’de Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı  Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret ederek, bakanlığı döneminde  deprem sürecinde Malatya’ya yaptığı katkı ve desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Meclisi Kararı ile verilen Fahri Hemşehrilik Beratını takdim etti. 

Gürkan, “Milli Eğitim Eski Bakanımız, AK Parti Ordu Milletvekilimiz, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı  Prof. Dr. Mahmut Özer’e  6 Şubat depreminden bu yana ilimize vermiş olduğu desteklerden dolayı “Fahri Hemşehrilik Beratı” takdim ettik. Sayın Bakanımıza alakaları ve destekleri için Malatya’lı hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı  Prof. Dr. Mahmut Özer ise şu açıklamayı yaptı: 

“Yaşadığımız 6 Şubat depreminin ilk saatlerinden itibaren Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy  ile birlikte Malatyalı hemşehrilerimizle bir arada olduk. Kederimizi paylaştık. Yaraları birlikte sardık. Malatyalı hemşehrilerime, şahsımı “Fahri Hemşehrilik Beratı”na layık gördükleri için gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve Büyükşehir Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Fazilet-ül cehalet (6 ay önce)
    Bana göre hemşehri beraatları sayesinde elin adamı belki bir şekilde, bir yerlerde bu şehire bu vesile ile destek olurlar,kendileri bu mecburiyeti hisseder.Olmaz olmaz deme.Olmaz olmazsa, olmaz olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Malatya'ya ne kazandırdı şimdi bu,boş beleş işler, memleket toz bulutundan görülmüyor buna bı çare bul başkan olarak zahmet olacak ama
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Huzur (7 ay önce)
    Kıymetli editör keşke bu tür haberleri resim koymadan haber yapsanız...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Kayısı adam (7 ay önce)
    Selahattin gürkan Malatya nın başına gelmiş en büyük talihsizliktir.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Yeşil Malatya (7 ay önce)
    Plaketçilik de moda oldu. Herkes birbirine plaket, tabak çanak verir oldu. Herkes sürekli toplantılarda, projeler havalarda uçuşuyor... Ülkenin her yeri bu şekilde ama... İnsanlar yaptıklarının 50 katının reklamını yapar oldu. İnanın reklam artık bu ülkede kafa yorulan tek şey.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mlt (7 ay önce)
    Sayın Gürkan, fahri hemşeri istemiyoruz. Siz ne yaptınız da yetmiyormuş gibi fahri hemşehri mi yapacak. Neden medet umuyorsunuz?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 ay önce)
    Plaketçiler kazanıyor. Plaketçilik Türkiye de iyi para kazandırıyor. Nasılsa bir süre sonra koyacak yer kalmıyor çöpe atılıyor. Halbuki bir A4 kağıda yazılı imzalı bir hemşerilik beratı verilmesi daha anlamlı olurdu. Devlet eğer bu ekonominin zor günlerinde tasarruf yapmak istiyorsa plaket olayını yasaklamalı. Bütçeler bu gereksiz gösteriş için plaketlere gidiyor. Yazık, sonra da emekliye 5 bin tl sadaka ver.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Volkan (7 ay önce)
    Depremden sonra giden ve kalacak yeri işi olmadigi için dönmeyen gerçek malatyalirlarin yerini fahri hemserilik vererek dolduruyorlar sanırım yoksa nüfus azalacak büyükşehir elden gidecek kasaba olacağız
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Beratçı Geldi Hanım (7 ay önce)
    Plaketçiler, billbordcular, poster basan matbaalar köşe oldu. Deprem zamanı ne yaptı bakan? Habire toplantı, birkaç vatandaş ziyareti. Görev vermişler git kendini göster, seçim var diye. Ne yaptılarsa söyle. Sen de, diğerleri de. Valiz dolusu plaket ile ne işin var Ankarada her hafta? İşin yok mu? Yoksa söyle sana da Angara da bir danışmanlık, müşavirlik ayarlasınlar. Yan gel yat, Malatya da bi nefes alsın. İşin gücün kendini göstermek, parlatmak. Nerede Malatya? 5 yıl sonra çarşı açılırsa ona da sahip çıkarsın. Ben yaptım diye. Ne memleket arkadaş. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı. Yorum yazarken bu şahsa başgan demek dahi ağır geliyor. Diğerlerine de. Müstehakız demek ki!
    %94
    %6
    Yanıtla
  • okan (7 ay önce)
    destan yazdık destannn
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hakim (7 ay önce)
    Başkanın rutin işine bir de fahri hemşehrilik komedisi eklendi.yahu Türkiye bir bütün hemşehrilik muhabbeti ilkelliğin bir hali.nedir bu boş işlerle şehir gündeminin sayısız sorunu varken bu kofti işleri bir tarafa bırakın.gerçi likatsizliğin bu ülke için düşmandan daha büyük bir tehlike olduğunu İnşaallah ülke yok olduktan sonra anlamayız.ya da bu sorunu İnşallah bir gün komple yok ederiz.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Mustafa (7 ay önce)
    Tayin olup gitseydık bu adamı hergün görmezdim olan bize oldu
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Sporcu (7 ay önce)
    Olmaz olmaz dema olmaz olmazsa olmaz olmaz memleket kalmamış nüfusa kaydetsen ne olur kaydetmesen
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Kulis yapmaya devam et. Ne güzel kaç gündür haberlerde yoktun Başkan. Milli eğitim bakanı malataya ya ne yaptı? Giden milli eğitim müdürüne teşekkür belgesi verdi. Hiç bir alt yapı hazırlık olmadan okulları açtırdılar. Neyden dolayı Fahri hemşeri? Sen yeniden aday olacağında tanışıklık vermek için mi? Malatya’da oylama yapılsa kaç kişi o belgeyi bizim adımıza vermeni kabul eder?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kernekli (7 ay önce)
    Sahipsiz Malatya, Garip Malatya, Yıkık Malatya,Boynu bükük Malatya...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)
    Sen mavi boncuk dağıtmaya devam et başkan. (Admin neden yorumumu yayınlamıyorsun.Hakaret v.s. yok ki)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    boş işler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (6 ay önce)malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Bize boş gelen işler ancak.Memlekette işler böyle yürüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (7 ay önce)
    Anadolu'yu Anayurt yapan destan şehri demiyor artık galiba. Güzel memleketim kimlerin elinde.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Maalesef artık masal şehir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Okan Demir (7 ay önce)
    Herkesi fahri de olsa Malatyalı yaptı ama kedisi hemşehrisinin derdiyle dertlenen bir Malatyalı olamadı. Önümüzdeki seçim fahri Malatyalı beratını alıp Ankara’ya yerleşir
    %95
    %5
    Yanıtla
  • vatandaş (7 ay önce)
    en iyi yaptığı şeyler; reklam hemşericilik beratı vermek
    %100
    %0
    Yanıtla