SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eski İl Sağlık Müdürünü ve Müteahhit Kardeşini Araştırın!.'

'Eski İl Sağlık Müdürünü ve Müteahhit Kardeşini Araştırın!.'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100 milyonun üzerinde lens ve tıbbi cihaz- malzeme hırsızlığı yapıldığına ilişkin iddiaları gündeme taşıyan İyi Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, bu iddialarıyla ilgili bazı ayrıntıları Halk TV'de katıldığı bir programda paylaştı ve yolsuzluğun adresi olarak 'eski il sağlık müdürü ve müteahhit kardeşi'ni gösterdi.

"ESKİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜNÜ VE KARDEŞİNİ ARAŞTIRIN.."
Halk TV'de Sinem Fıstıkoğlu'nun yönettiği 'Sansürsüz' programına katılan Çömez, birçok yolsuzluk, usulsüzlük olayını gündeme getirdiği açıklamalarında, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki 75 milyon liralık lens ve 25 milyon liralık da tıbbi cihaz- malzeme hırsızlığı yapıldığına ilişkin iddiasını tekrarladıktan sonra, bununla ilgili olarak bir süre önce süresi dolduğu için sözleşmesi yenilenmeyerek İl Sağlık Müdürlüğü görevine tekrar ataması yapılmayan Dr. Erhan Berk ve müteahhitlik yaptığını belirttiği kardeşini işaret etti.

Dr. Çömez, canlı yayında şunları söyledi:

"Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir lens çetesi var. Bu lens çetesi binlerce lens satın almış buraya, her biri 30, 40, 50 bin lira civarında. Bu aldıkları lensi birileri hastaneden alıyor dışarıya özel sektöre satıyor. Bir dikkatli vatandaş, bu lenslerin Diyarbakır'da bir hastanede satıldığını farkediyor barkotlarını okuyarak. İhbarda bulunuyor. İnanılmaz bir düzen ortaya çıkıyor. On milyonlarca liralık bir soygun. Benim elde ettiğim bilgi 100 milyon liranın üzerinde bir soygun var.

Buradan sesleniyorum Sağlık Bakanına. Malatya'daki bir önceki sağlık müdürünün (Dr. Erhan Berk) kardeşinin şirketlerini denetle kardeşim. Malatya'daki il sağlık müdürünün kardeşinin aldığı ihaleleri, paraların buraya nerelerden boca edildiğini araştır. Bunu yaptığın zaman inanılmaz şeylere ulaşacaksın.

Yine aynı hastaneye deprem zamanında 25 milyon liralık cihaz malzeme hediye edilmiş, alın bunları depremzedelere kullanın diye. Yok ortada cihazlar yok. O kadar kolay düzen ki. Hastaneye kaç hasta yatmış, kaç lens kullanılmış. Stok hesabıyla bir bilgisayar programıyla bulursunuz. Ama 100 milyon liradan fazla bir para birilerinin cebine boca edilmiş."

ÇÖMEZ'İN İLK AÇIKLAMASI..
İyi Partili Çömez, iki gün önce Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yolsuzluğa ilişkin iddiasını şöyle açıklamıştı:

“Sayın bakan, yer; Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Burada 1.5 yıldır devam eden bir soygun var.

Buradaki malzeme deposundaki lensler bir takım çeteler tarafından çalınıyor. İçlerinde doktorlar var, sağlık çalışanları var. Çaldıkları lensleri götürüp bir takım medikal firmalara satıyorlar. O medikal firmalarda bu lensleri tekrar ya devlete, ya da hastalara, kişilere satıyorlar. Nasıl ortaya çıktı bu? Diyarbakır’da, Van’da hakikaten işini düzgün yapan birisi bu lenslerin barkotlarını okudu, aslında bu lenslerin oralara ait olmadığını, firmalara ait olmadığını, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine satıldığını ve bunun için çok ciddi paralar ödendiği ortaya çıktı. Şuana kadar tespit edilen rakam 75 milyon lira. Bir daha söylüyorum, 75 milyon lira. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki depolardaki lensler çalınıyor, özel sektöre satıyor, özel sektör alıyor bunu, tekrar devlete satıyor. Korkunç bir yolsuzluk.

Bununla da sınırlı değil sayın bakan, deprem zamanı yine aynı hastaneye, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne iyi niyetli insanlar, samimi insanlar, yardımsever insanlar tam 25 milyon  liralık tıbbi malzeme yardımı yaptılar. Cihaz ve ekipman yardımı yaptılar. Bu cihaz ve ekipmanların tamamı hastanenin envanterine girdi. Ama şimdi yok envanterde, kullanılmadı ve bir yerlere peşkeş çekildi. Bir yerlere satıldı. Sayın bakan, buradan açık çağrım var, şuanda  hastanede müfettişlerin olduğunu biliyorum; müfettişlerin bu olayı kapatmalarına izin vermeyeceğim. Bir takım gizli- kapaklı ilişkilerle buradaki büyük soygunun üzerine perde çekmelerine izin vermeyeceğim. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin depolarındaki 75 milyon liralık lens nereye gitti. Deprem yardımı için gelen  25 milyon liralık ekipman ve cihaz nereye gitti? Bu malzemelerin hastaneye girişi var, ama nereye kullanıldığı belli değil. Millet adına sana hesap soruyorum sayın bakan?”

ÇOK UĞRAŞTI, YENİDEN ATANMADI..
Bu arada, Çömez'in iddiasına muhatap olan Malatya'nın eski İl Sağlık Müdürü Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Erhan Berk, AKP'li bazı milletvekilleri ve yerel siyasetçilerin özel çaba ve gayretleriyle Malatya İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Daha önce de Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Hasan Çalık Devlet Hastanesi'nde başhekim olarak görev yapan, Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimliği için uğraşırken, bazı kesimlerce ‘yöneticilik için uygun olmadığı’, bu nedenle yeni yaptırılan Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi yapılmaması gerektiği yolunda AKP'li siyasiler uyarılırken,  atamaya hayır diyeceğini belirten Bülent Tüfenkci gibi milletvekillerinin de desteğiyle  sürpriz bir kararla Prof.Dr. Recep Bentli'den boşalan İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirilen Berk, önceki görevleri ve Sağlık Müdürlüğü'ndeki görev döneminde hakkındaki çeşitli iddialarla zaman zaman gündeme geliyordu. Geçtiğimiz yıl, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu'na bir konuda 'yalan bilgi' verdiği gerekçesiyle ikili arasında çok ciddi sorunlar yaşanırken, görevden alınmasını yine AKP'nin bazı milletvekilleri ile yerel yöneticilerinin engellediği biliniyordu.

Deprem döneminde, ihalesiz malzeme alımı ilgili serbestiyet tanınan kurumlardan Malatya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte en çok alım yapan kurum olan İl Sağlık Müdürlüğü'nün, bu dönemde çok önemli miktarda gereksiz ve pahalı malzeme alımı yaptığı, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bu kapsamda 2 adet forklift (malzeme yükleyici) alındığı öne sürülüyor, bu ihalelerin de derinlemesine araştırılması gerektiği savunuluyordu.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ)'nün yolsuzluk, usulsüzlük başta birçok konuda hakkında iddia bulunan, 'Görevi Kötüye Kullanmak' suçundan da halen Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan eski rektörü Aysun Bay Karabulut'un rektörlüğü döneminde, Dr. Öğretim Görevlisi olarak MTÜ'nün Tıp Fakültesi kadrosuna da dahil edilen, süreçte Aysun Bay Karabulut'la ilgili gerçekleri yazan başta malatyahaber.com olmak üzere basın organlarına saldıran internetçiler tarafından savunulan Dr. Berk, İl Sağlık Müdürlüğü görev döneminin sona ermesinin ardından '2 aylığına dahi' yeniden atanması için çok uğraşmış, ancak bu talebi kabul görmemiş, yerine bu göreve Uzman Dr. Cezmi Karaca atanmıştı.

Dr. Berk'e destek veren bazı internetçiler, MTÜ'de göreve devam edeceği yolundaki iddiaların doğru olmadığını, eski müdürün Ankara'da görev yapacağını öne sürmüşlerdi.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Dr. Erhan Berk (sağdaki), İl Sağlık Müdürlüğü görevini yerine atanan Dr. Cezmi Karaca'ya geçtiğimiz 17 Mart'ta devretmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • Mistik (10 saat önce)
    17 milyarı vurup kaçan belediye başkanı, insan kaçakçılığından vurgun yapan eski belediye başkanları, depremde yikimlardan dönen ranto yapan vali yardımcısı ve bürokratlar,..... Ya biti el atsın. Alooooo
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ömer Balta (11 saat önce)
    çaldı diye haber yapan ve buna inanan herkese!! savcı dava açtımı? hakim karar verdi mi? bu bizim milletimiz yargısız infaz da üstüne yok böyle birşey yoksa hangi vicdan ile rahat edeceksiniz üç çocuk babası bi insan hırsız diye itam etmek bu kadar mi kolay yazıklar olsun bu ülkede çamur atmak kadar kolay ne var. bazı yapılara devletin parasını yedirmedi diye bunlar başına geliyor olamaz mı? elinizi vicdanınıza koyun.
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Hülya (15 saat önce)
    adam nereye gitse yolsuzluk orada çıkıyor daha önceki görev yerleri araştırılsın Milletin parasını kim yediyse zehir zıkkım olsun Allah burnunda getirsin .depremzedelerin parası yenermi
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Alii (16 saat önce)
    Sinanoğlu çalmamıştır,göz de yummaz.Ama demekki bu kadar büyük hastane yönetecek kadar mahir değil.Kantin ihalesi araştırılmalı.berkin imzaladığı ihaleler araştırılmalı.erhanın yaverleri derhal görevden alınmalı.hastanede lens bittikçe alınıyor.satınalmacısından idari müdüre depoculara başhekim yardımcısı dahil hiç mi bir allahın kulu bu kadar ameliyat yapılmıyor iken bu kadar lens alınıyor demedi.hiç mi hastane gelirleri kontrol edilmiyor.Erhan berk memurla uğraşmaktan başka ne yaptı.İşinde düzgün çalışan amirleri de sinanoğlu birkaç yaveri ile pazivize etti.ben hastane çalışanıyım.bir teknik hizmet müdür yardımcısı vardı Allah tuttuğunu altın etsin.deprem zamanı günlerce balyozla buz kırdı çalışana elleriyle çadır kurdu.sinanoğlu adamın sözleşmesini uzatmadı.neden .hakmıydı bu.çalışan zeki dürüst bir yönetici idi bu müdür yardımcısı.inşallah daha iyi yerlere gelir.Örnek bir insan ama işlerine gelmedi.nerde bir işe yaramaz var o idareci.siyasi destek almışlar.bunları destekleyen siyasetçi de boş işte.kimse memleketi düşünmüyor.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Öğretmen (16 saat önce)
    Mahallesinden haberi yok platform kuruyor.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Anahtar parti (16 saat önce)
    Anahtar elimizde A parti geliyor. Hepinize bir kilit vuracak ve anahtarı halk da olacak!!!!
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Aynı kişiler çantayı alır kim iktidarsa oraya gelirler kaldıkları yerden devam ederler, maalesef bu çark böyle devam eder gider.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Belediye (16 saat önce)
    Belediyeye işe aldırdığı insanlardan bahsedelim biraz. Hepsinin işine son verilsin kimlere referans olmuş ise!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Engin yurt (17 saat önce)
    İddia eden iddasinda samimi ise eldeki deliller ile savcılığa gider suç duyurusunda bulunur. Yoksa çamur at iz kalsın olur.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Bu açıklama zaten suç duyurusudur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Daha samimiyet sorgula sen.konunun muhatapları berk ve Sinanoğlu var soruşturma açtık diye açıklama yaptı.çalındı ama hırsız biz değiliz diyolar
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mehmet (18 saat önce)
    Malatya Eğitim Araştırma Hastenesindeki 75 Milyonluk Hırsızlık,Yolsuzluk Hastanenin hangi yönetim zamanında olmuş acaba.Yazıklar olsun.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Haco (20 saat önce)
    Malatya bir adım ileri gidemez bu yöneticilerle. Sil baştan Milletvekilleri dahil tüm yöneticilerin değişmesi lazım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nuri (21 saat önce)
    Vay be... Balıkesirin milletvekili bunu söylüyor ve soruyor! Hiçbirşeyden haberimiz olmuyor ve bunları hep sonradan öğreniyoruz.Malatyanın iflahını kesmişler!
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Ne diyelim (23 saat önce)
    Bunları örtbas et, olmayan suçlardan başkasına iftira et sonra bütün malına mülküne diplomasına el koy, içeri at! Ayıptır ayıp…
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Atak ... (1 gün önce)
    Malatya EA hastanesinin önceki dönem yapılan tüm alımlarda incelensin....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 gün önce)
    Yine üstü örtülecek bir yolsuzluk örneği üstünü ört kapat gitsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fatih (1 gün önce)
    Bunun kardeşi mısır çarşısında konfeksiyon satıyordu inşaatcı oldukim bu milletin hakkını yiyorsa bunun hesabını Allah'ın önünde zaten verecektir fakat adalet önünde de vermeli
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mehmet Mantık (20 saat önce)Fatih isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşi öncesinde de birçok ticaret ile meşgul olan ticaret erbabındandır.İfadelerinizde iftira veya töhmet altında bırakacak sözler olmasın ki Allahın önünde siz de hesabını kolay veresiniz.
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 gün önce)
    Yazın kenara bu olanlar örtbas edilecek Turhan çömez herşeyi açıklamış umarım işini yapan savcılar harekete geçer
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ufuk (1 gün önce)
    Malatya’nın siyaseti ve bürokrasisi hem ilimiz için hem de ülke için sorun olmaya başlamıştır…Baştan sona siyaset ve bürokrasi acilen değiştirilmeli ve suç varsa yargılanmalıdır…
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı Dr. (1 gün önce)
    Eski sağlık müdürü Dr. Erhan Berk ciddi araştırılırsa kökenini tarikatlara dayandığını görürsünüz. Sağlık Bakanlığında sırtını bir yere dayamadan (menzil veya diğerleri) asla bir noktalara adamı getirmezler bunu bu teşkilatta çalışan herkes bilir. Başhekimlik kadroları Türkiye’de siyasi kadrolardır liyakat gözetilmez sadece sistemin adam olmanız gerekir. Turan Çömez‘in iddiaları çok ciddi iddialar mutlaka araştırılması lazım bu kadar büyük bir miktar tepedeki yöneticilerin görmezden geleceği olay değildir. Dikkatli araştırılırsa olayın çok daha dallı budaklı olduğu görünecektir ama AK PARTİ şu an başka işlerle meşgul olduğu için pek bu işlere bakacağını zannetmiyorum.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Her donem illa bir tarikat sızdıracaklar.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Muhteşem yüzyıl (1 gün önce)
    Erhan bey Malatya'nın medarı iftiharidir bu bölgenin yetiştirmiş olduğu en iyi çocuk hastalıkları uzmanıdır bürokratik zekası fevkaladedir yoneticiliktede Malatya'da çığır açmıştır ...
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Yeğen bu söylediğine kim inanır cevap: Kadir İnanır Muhahahaha
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ahmet (1 gün önce)
    Sen Devletin sistemini cemaat ve tarikatlara pay edersen, onlarda "Din uğruna ne yaparsan yap mübahtır" zihniyetiyle düşman gördükleri Türkiye Cumhuriyetini böyle pervasızca soyup soğana çevirirler. Sonrada o paralarla zevki sefa sürüp 7 ceddini ihya ederler. Hepsininde emir komuta merkezi emperyalizimdir ve Sana fakirliği övüp uyutur, kendiside ne hikmetse mükafatını görür. Yazıklar olsun !
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Açıklığa kavuşturulmalı (1 gün önce)
    Tarafsız ve detaylı bir soruşturma yapılmalıdır. Kamu bürokrasisinin müteahhit temelli yaklaşımlardan, belli camiaların hakimiyetinden ve siyasi manipülasyonlardan acilen kurtulması gerekmektedir. Unutmamak gerek, eğer bu tarz olumsuz davranışlar bir kez yapıldıysa bir daha yapılacaktır. Müdürün veya müdürlerin kim olduğu, kimin kardeşi-arkadaşı-yeğeni olduğu hususu kimseyi ilgilendirmemeli, idari ve gerekirse adli yönden iddialar araştırılmalıdır. Yeter artık, devlet kurumlarının devlet adamı bürokratlara ihtiyacı var. Fikri-zikri ne olursa olsun devlet adamı olsun. Siyasilerin, zenginlerin ve camiaların önde gelenlerinin insan olduğunu unutmayın. Bunların önemli bir kısmı kendi haksız taleplerini dahi yerine getiren idarecileri 1 günde silip sonrasında madem talebim yanlıştı yapmasaydın kardeşim diyecek insanlardır. Kimsenin günübirlik konforu ve keyfi için hukuksuz işlemler yapmayın. En sonunda imzayı kim atarsa en büyük hasarı da o görecektir. Keyfi yerine gelsin diye dediğini yaptığınız hiç kimse zararınıza ortak olmayacağı gibi, suçun kendisinde olduğunu da söylemeyecektir ki suç da talep edenden çok hukuksuz talebi yerine getirenindir. Tüm devlet memurlarının gördüğü, bildiği kamu zararına sebebiyet veren hangi uygulama var ise bunları teker teker ilgili makamlara bildirmesi şarttır. Lütfen kim olursa olsun hataya göz yummayın. Devleti zarara uğratacak ve çalışanların hakkını gasp edecek davranış sergileyen kim olursa olsun muhakkak uyarın, hatayı yapma konusunda ısrarcı olursa ilgili birimlere bildirin. Bu sorumluluk hepimizin. Bu şekilde davranmadığımız müddetçe dürüstlük ve ahlaklılık naraları atmamızın hiçbir faydası yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mistik (1 gün önce)
    Çalana göz Yunan'da hırsızdır. Siyasiler mi bürokratlar mi yoksa çalışanlari..kim varsa ve biliyorsa ortak. eğer bunları bilmeyen siyasiler varsa bilmeleri ve üzerine düşmemeleri daha vahim. Baksana elin vekili Malatya'ya sahip cikiyo. Maçlardaki gibi yabancı hakem değil yabancı vekil istiyoruz!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • En Has Malatyalı (1 gün önce)
    Adam düpedüz hırsızlık iddiasında bulunuyor tarih, kurum, isim vererek; hiç mi savcı yoktur ki bunu ihbar kabul edip soruşturma başlatsın? Tuz koktu tuz, yeter! Her şeyi siyasi yapmayın ya hu...
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Milliyetçi (1 gün önce)
    Baş gitti ama kıçları ve ayak takımı duruyor.Baş sağlıkta söz sahipliğini kaybetmemek için ekibindekilerin görevde alınmamaları için hala siyasilere baskı ve mücadelesine devam ediyor.Baş ve ekibi hakkında meclise kaddar ulaşmış ulusal basında ve haberlerde yer almış iddialar ve soruşturmalar devam ederken ekibindekiler idareci olarak hala devam etmekteler.Diğer kurumlarda bu durumlar yaşandığında soruşturmalar ve şaibeler ortadan kalkana kadar idarecilikten alınmalar olurdu.Soruşturmaların ve incelemelerin sağlıklı yapılması için bunun yapılması gerekir.Aksi takdirde haklarında şaibeler,hırsızlıklar,usulsüz ihalelerin söylentileri vs. devam eder gider.Malatya sağlığı bu tür zübükzade ve ekibi idarecilerle gündeme gelmemeli sağlıkta başarılarla gündeme gelmelidir.Kurumlarda İdareciler iş başına getirilirken kişiler heryönüyle değerlendirildikten sonra iş başına getirilmekeri gerekir.Aksi takdirde yolsuzluukların,usulsuzlüklerin,hırsızlıkların önüne geçilmez.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Akademisyen (1 gün önce)
    Hiç bir akademik yayını hatta ingilizcesi olmayan boşver ingilizceyi tarzanca konuşan arkadaşları bir günde çeşitli dümenlerle Dr.Öğretim üyesi yaptılar bunlar ida bu ünvanla şiştilerde şiştiler şimdi bu arkadaşlar baş rolde bu isimlerin hepsi araştırılmalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 gün önce)
    Bu kadar felaket, kıyamet mi kopması lazım bunların düzelmesi için. Gerçekten ülke ahlaki olarak çökmüș. Yolsuzluk arsızlığın nirvanasinda, Rabbim bu Milleti bir an önce ıslah etsin inșallah,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyada yaşayamayan Malatyalı (1 gün önce)
    Malatya'nın sorunlarıyla Balıkesir'in milletvekili ilgileniyor, adam araştırmasa üstü kapanıp gidecek, elbet bir gün bunları yapanlara hesabı da sorulur, bizim memleketin siyasileri, milletvekilleri ölü taklidi yapıyor, bu arada malı götüren götürüyor olan da gariban millete oluyor, neyse akp ye oy vermeye devam et Malatya...
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Bu olayın siyasetle ne alakası var? Fırsat kolluyorsunuz Ak partiye saldırmak için.Bu olayı açığa çıkaran müfettişleri Ak parti atamadı mı?Siz neyin peşindesiniz
    %5
    %95
    Yanıtla
  • Malatyalı (21 saat önce)Hasan Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    Müfettişler açığa çıkarmadı, Diyarbakır'daki özel bir işletme barkodundan okutup Malatya hastanesinden piyasaya usulsüz bir şekilde satıldığını tespit emiş ardından mecburen müfettiş görevlendirilmiş.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyada Yaşayan Malatyalı (1 gün önce)Malatyada yaşayamayan Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Kral biz CHP'ye verdik de ne oldu? O da hepsi beraber yürüyorlar işte. Bunun partiler ile alakası yok. Biz şehir olarak ahlakımızı kaybettik.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Adam insan kaçırdı birşey olmadı. Adam eşini memur yaptı soran olmadı. Adam 17 katrilyon taktı soran olmadı. Bunu kim soracak ?
    %98
    %2
    Yanıtla