SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Milletvekili Öz'den Malatya'da Ziyaretler

Eski Milletvekili Öz'den Malatya'da Ziyaretler
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya eski Milletvekili ve Türk Parlamenterler Birliği Genel Sekreteri Ömer Faruk Öz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Bir yakının vefatı nedeniyle taziye için Malatya’ya gelen Türk Parlamenterler Birliği Genel Sekreteri, AKP 23. ve 24. dönem Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı da ziyaret etti.

Nezaket ziyaretinde Öz ve Gürkan bir süre görüştü.

Daha önceki açıklamalarında ‘Malatya’da siyaset defterini kapattığını' söyleyen ve halen bu tutumunda kararlı olduğu gözlenen Öz’ün, ayrıca Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Malatya Ticaret Borsası ile bazı STK’lara da yine nezaket ziyaretlerinde bulunduğu öğrenildi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Yılmaz (1 yıl önce)
    Adam gibi adamdı gerçekten bizden biriyidi. Malatya'mız seni kaybetmekle çokşey kaybetti
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Pütürge li (1 yıl önce)
    Sayın vekilimiz gittikten sonra daha çok kıymeti anlaşıldı. Kendisini seviyoruz...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Şu anda aktif olmayan yakın zaman siyasetçilerden Ömer Faruk Öz, Mevlüt Aslanoğlu, Mehmet Yaşar Çerçi... Malatya menfaatine çalışmış başarılı dürüst siyasetçiler olarak hep iyi anılacaklar...
    %60
    %40
    Yanıtla