SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskihellaç İlk 11'de Başladı

0
Güncellendi - 2018-06-02 04:45:57
Eskihellaç İlk 11'de Başladı
A- A+ PAYLAŞ

U20 Milli Takımı, Fransa'nın Marsilya kentinde düzenlenen Maurice Revello Turnuvası'ndaki ikinci maçında Kanada'ya 1-0 mağlup oldu. Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Mustafa Eskihellaç, mücadelede ilk 11'de sahaya çıkarken, 78 dakika sahada kaldı.

  U20 Milli Takımı, Fransa'nın Marsilya kentinde düzenlenen Maurice Revello Turnuvası'ndaki ikinci maçında Kanada'ya 1-0 mağlup oldu. Vitrolles kentindeki Jules Ladoumegue Stadı'nda oynanan maçın tek golünü 80. dakikada Noah Verhoeven attı.

  Gruptaki diğer maçta Japonya, Portekiz'i 3-2 yendi. Bu sonuçlarla Kanada dört puanla liderliğe yükselirken, Türkiye ve Japonya üçer puanda kaldı. Portekiz ise bir puanla son sırada yer aldı. Milliler, turnuvadaki son maçını 3 Haziran Pazar günü Portekiz ile oynayacak.

  U20 Milli Takımı'nın Kanada ile oynadığı maçta Mustafa Eskihellaç, ilk kez ay yıldızlı formayı giydi. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Mustafa, 78 dakika sahada kaldı.

Türkiye:

1-Muhammed Şengezer, 2-Savaş Polat, 5-Merih Demiral, 6-Atakan Rıdvan Çankaya (Dk. 64 4-Gökhan Kardeş), 8-Eslem Öztürk, 9-Kubilay Kanatsızkuş, 13-Tuncer Duhan Aksu, 14-Fatih Aksoy, 16-Ahmet Canbaz (Dk. 49 7-Barış Alıcı), 18-Mücahit Can Akçay (Dk. 55 10-Alican Özfesli), 19-Mustafa Eskihellaç (Dk. 78 11-Muhammed Enes Durmuş)

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Metin (5 yıl önce)
    Başlasa ne olur bu çocuk boş masraf futbolcu olmaz bundann
    0
    0
    Yanıtla