SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eskimalatya, Battalgazi'mizin Kalbidir"

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Karahan Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını inceledi. Taşkın, "Depremden az etkilenen mahallelerimizi de ihmal etmeyeceğimizin sözünü vermiştik," dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Karahan Mahallesi'nde sürdürülen sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşlarla bir araya gelen Taşkın, bölgedeki altyapı sorunlarının çözümüne yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle depremden az etkilenen mahallelere yönelik hizmetleri aksatmayacaklarını vurgulayan Başkan Taşkın, “Zor zamanlardan geçtik ve geçmeye devam ediyoruz. Yıkılmış mahallelerimiz var ama depremden daha az etkilenen mahallelerimizi de ihmal etmeyeceğiz. Planlamalarımızı acil ihtiyaçlara göre sıralıyoruz, bu yüzden Karahan Mahallemizde asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladık,” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, kış aylarına yaklaşırken vatandaşların toz ve çamurdan olumsuz etkilenmemesi için çalışmalara hız verdiklerini belirten Taşkın, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün park alanındaki çalışmalarını yılbaşından önce büyük ölçüde tamamlayacaklarını açıkladı. Karahan Mahallesi'ne bir semt konağı kazandıracaklarını da duyuran Başkan Taşkın, "Eski Malatya Battalgazi’mizin kalbidir. Buradaki eksikleri bir bir tamamlayacağız," dedi.

Karahan Mahallesi Muhtarı Remzi Ongen ise yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bayram Başkanımıza mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Tüm isteklerimize ellerinden geldiğince cevap veriyorlar,” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız