SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaf Gezisi Yaptı

Esnaf Gezisi Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. 

Beraberinde, Belediye Meclis üyesi Nevzat Doğan, AKPli yöneticiler Hacı Bayram Yılmaz, Mustafa Dağdelen ve Erdoğan Özpolat’la ile birlikte Atatürk (Kışla) Caddesi’nde esnafı ziyaret eden Milletvekili Öznur Çalık, vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Bu arada, unlu mamüller esnafını ziyaret ederken tekerlekli sandalyede gördüğü engelli genç Yıldıray Sezer’in durumu hakkında bilgi alan Milletvekili Çalık’a engelli genç, simit ikram etti.

Milletvekili Çalık, AKP iktidarlarında engellilere yönelik birçok kanun çıkarılıp, engelli ailelerini rahatlatmaya yönelik bir çok uygulamalar yapıldığını bildirdi.

Hafta içinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) oturumlara iştirak ettiklerini ve hafta sonlarını ise seçim bölgesi Malatya’da geçirmeye çalıştıklarını söyleyen Milletvekili Çalık, aldıkları oyun karşılığını verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız